UUDEN AJAN FITNESSMALLI – KILPAILU

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Fitnessmalli 2017-kilpailu on ohittanut juuri puolen välin. Kuinka aika onkaan hujahtanut nopeasti! Meillä on kerrassaan upea tiimi kasassa ja olen suunnattoman kiitollinen saadessani olla mukana juuri tässä kilpailussa. Hakijoita oli 442, joista semifinaaliin pääsi 40 toinen toistaan upeampaa ja inspiroivaa tyyppiä. Ja juuri minä pääsin 10 finalistin joukkoon. Unelmasta tuli totta. Haluankin painottaa, että uskokaa unelmiinne ja tehkää niitä asioita mistä tykkäätte.

Pressikuvaukset huhtikuussa! Tästä päivästä kaikki alkoi <3 Kuva: Elias Metsämaa, vaatteet: Yvette.fi

Kuva: Elias Metsämaa, uimapuku: Yvette.fi

Miten Fitnessmalli -kilpailu on muuttunut?

Tänä vuonna Fitnessmalli-kilpailu on erilainen kuin aikaisempina vuosina. Kilpailussa ei enää keskitytä ulkoisen olemuksen arvostelemiseen. Kaikki saavat olla sen näköisiä ja kokoisia kuin ovat. Meille ei ole annettu dieetti- eikä treeniohjelmia vaan saamme kukin toteuttaa itseämme haluamallamme tavalla. Toki terveellinen ruoka- ja liikunta ovat meille kaikille elämäntapa, mutta mitään tiukkoja sääntöjä ei ole. Fitnessmalli 2017 -kilpailussa keskitytään sisäisen hyvinvoinnin merkitykseen ja kilpailussa haetaankin hyvinvointialalle sopivaa inspiroivaa persoonaa. Tässä uuden ajan kilpailussa annetaan avaimet oman uran luomiseen ja taitojen kehittymiseen.

Kauniit ja mukavan tuntuiset treenivaatteet: Yvette.fi

Alekoodilla ELINAFIT15 saatte -15% alennuksen Yvetten verkkokaupasta.

Herkkuhetkiin makoisia Delight-patukoita <3

Millaista Fitnessmalli – kilpailu on ollut?

Meillä on ollut kilpailun aikana mielenkiintoisia koulutusviikonloppuja, joissa saamme hyvinvointi- sekä sosiaalisen median ammattilaisilta vinkkejä SoMen parissa työskentelyyn. Tästä (linkki avautuu uudelle välilehdelle) postauksesta pääset tutustumaan kesäkuun koulutusviikonloppuun. Lisäksi olemme saaneet yhteistyökumppaneiksi upeita brändejä, joiden kanssa on ilo työskennellä. Olemme myös tehneet kuvauksia ja haastatteluja eri lehdille. Kilpailu on opettanut ja antanut minulle todella paljon. Ennen kaikkea vahvistanut käsitystäni siitä mitä haluan tehdä. Haluan saada ääntäni kuuluviin merkityksellisissä asioissa ja auttaa muita ihmisiä. Aionkin vielä kouluttautua lisää hyvinvointialalla. Mielestäni kilpailun organisaattorit, Emmi Lehtomaa ja Nina Sarjolahti, ovat nostaneet Fitnessmalli-kilpailun aivan uudelle levelille ja luoneet hyvinkin merkityksellisen sekä tärkeän kilpailun. Enää ei korosteta yksilön ulkonäköä, vaan me kilpailijat haluamme zempata ja inspiroida muita ihmisiä olemaan onnellisia juuri sellaisena kuin ovat. Se todellinen hyvinvointi ja kauneus lähtee sisältäpäin. Se lähtee itsensä hyväksymisestä ja arvostamisesta.

Lisäksi kilpailussa mukana oleminen on ollut HAUSKAA! Naurua ja hulvattomia hetkiä ei ole puuttunut. Meillä on niin mielettömän ihana tiimi kasassa, jonka kanssa on ihana työskennellä ja inspiroitua lisää. Olen super kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja ihanista uusista ystävistä.

Delight Day <3 Kuva: Elias Metsämaa

Miksi hain mukaan kilpailuun?

Minä hain kilpailuun, jotta saisin toimia inspiraation lähteenä ja hyvänä esimerkkinä muille ihmisille. Nyt olen päässyt tekemään unelmaani ja olen kiitollinen kaikesta ihanasta palautteesta, jota olen saanut. Rakastan yli kaiken kirjoittamista, bloggaamista ja valokuvaamista ja näin ollen haluankin toimia sosiaalisen median sisällöntuottajana. Haluan inspiroida muita ihmisiä arvostamaan ja hyväksymään itsensä sellaisena kuin on, mikä voi olla haastavaakin nykyajan yhteiskunnassa. Haluan painottaa kiitollisuutta ja sitä, kuinka voit itse päättää omalla ajattelumaailmallasi mitä sinä olet. Minulla on ollut nuorena huono itsetunto, olen kokenut rankan syömishäiriön masennuksineen, ollut pahasti säästöliekillä, mutta kuitenkin parantunut ja oppinut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Täällä olen kirjoittanut positiivisen kehonkuvan saavuttamisesta. Helppoa se ei tosiaankaan ollut, mutta kaiken vaivan arvoista. Haluan kannustaa sinua uskomaan itseesi ja siihen mitä teet. Onnelliseen elämään ei tarvita ihme dieettejä, kauneusleikkauksia tai kallista laukkua, vaan ne on ne arjen pikkujutut, jotka tekevät onnellisuuden.

Alla on video, jossa Emmi sekä Nina kertovat Fitnessmalli-kilpailun muutoksista. Fitnessmalli 2017 on uuden ajan mallikilpailu!

 

Tervetuloa inspiroitumaan instagramistani @elinaadasofia <3

http://fitnessmalli.fi

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

3 kommenttia

Jk 29.7.2017 - 16:48

Olet kaunis 🙂

Reply
elinaadasofia 29.7.2017 - 19:27

Kiitos kovasti :)!

Reply
MILTÄ TUNTUU PUHUA SYÖMISHÄIRIÖSTÄ JULKISESTI? - Elina Ada Sofia 17.6.2018 - 22:17

[…] asiaa siihen pisteeseen, että olisin puhunut asiasta näinkin julkisesti. Tämän vuoden Fitnessmalli -kilpailuun hakeminen oli yksi elämäni parhaimmista päätöksistä, koska tätä kautta pääsen […]

Reply

Jätä Kommentti