TRIB3 – kuin olisi clubilla keskellä päivää

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Eilen kävin meidän Barebells -tiimin kansa testaamassa jokunen aika sitten Töölöön ilmestyneen TRIB3 -kuntosalikonseptin. Suu loksahti auki, kun kävelin ovista sisään ja laskeuduin rappuset, jotka johdattivat viihtyisään aulatilaan. Fiilis oli vähän kuin olisit mennyt yökerhoon, hyvällä tavalla! Tyylikkäät tilat ja persoonallinen meininki saivat mut todellakin viihtymään. Kiitos Barebells ja TRIB3 tästä mahdollisuudesta. Oli tosi hauskaa!

Olin täydessä tällingeissä treeneissä, koska kiiruhdin kuvauksista paikalle 😀

TRIB3 – monipuolista treeniä, joka kehittää

TRIB3 -tunnit on suunniteltu viimeisimmän HIIT-tietämyksen mukaan ja ainakin tämän meidän testaaman tunnin (koko keho) sisältö oli todella monipuolinen ja kiinnostava. Treenissä oli yhteensä kolme kierrosta ja tehtävät liikkeet vaihtuivat koko ajan, joten mielenkiinto pysyi eri tavalla yllä. Ja oli oikeastaan todella kiva, kun sai yllättyä mitä seuraavana oli vuorossa! Liikkeet olivat sellaisia perus hyviä liikkeitä, joihin on kokemattomamman myös helppo hypätä mukaan.  Ei siis mitään rakettitiedettä. Treenissä hyödynnettiin mm. juoksumattoa, irtopainoja, kahvakuulaa sekä steppilautaa ja toki omaa kehonpainoa, joka on äärimmäisen tehokas vastus!

Team Barebells <3
Sairaan hyvää palkkaria päälle!! En muista mikä ton nimi oli, mutta se oli sellainen, josta löytyi suklaata ja maapähkinävoita..HERKKU!! Ja toki Barebellsin patukoita päälle 😛

…ja parasta kun tuli todellisia itsensä ylittämisen kokemuksia. Suosittelen ehdottomasti testaamaan ja kurkkaamaan heidän sivuilta lisää infoa. 🙂

PS. Annan lisäplussat myös hygieniatuotteista sekä voiteista, joita löytyy pukkarista. Lisäksi saatiin treenin päätteeksi kylmät pyyhkeet, joilla sai heti viilennettyä hikistä pintaa. Luksusta!! Meen todellakin uudelleen. 

Ihkuu perjantaita kaikille, meitsi hyppää pian Espanjan lennolle!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

TRIB3 Helsinki – Runeberginkatu 44 (Töölö) 

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Abdullah k 11.6.2019 - 22:02

Sain parturista ”ilmainen Trib3”-kokeilu -kupongin. Tämän postauksen innoittamana taidan käydä kokeilemassa. Hakusessa nimittäin jotain muuta vaihteluksi, kuin perinteistä lenkkiä tai salia..

Reply
Elina Ada Sofia 12.6.2019 - 13:50

Suosittelen, oli hyvä kokemus! 🙂

Reply

Jätä Kommentti