Juhannustunnelmia

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Täytyypä vaan todeta, että oli ihana juhannus. Sai mukavasti ajatuksia irti perätilan miettimisestä, mutta toisaalta sain myös paljon ulkopuolisia näkemyksiä sen mitä nyt asiasta keskusteltiin ihmisten kanssa. Tässä taas todettiin se, että puhuminen kannattaa aina, se helpottaa omaa mieltä. Oli asia kuin asia kyseessä. Mulla on perätilan ulkokäännös viikon päästä. Ihanaa, kun sain nopeasti ajan!

Me oltiin viime juhannus Espanjassa ja nyt oli ihanaa vaihtelua olla mökillä sekä nauttia Suomen kesästä.

 

Juhannusviikonloppu sujui siis oikein mukavasti ja rennosti. Tosin ”levättyä” tuli normaalia vähemmän, kun oli kiva puuhastella kaikkea ja sosialisoida. Lisäksi pikkuinen on nukkunut jo tovin huonommin ja nämä helteet ei ainakaan auta asiaa. Ollaan siis heräilty monta kertaa yössä ja nukahtamisessa kestänyt tunteja.

Anyway, tässä vaiheessa raskautta (vk 36) tulee tarpeen olla välillä pitkällään ja ottaa lepohetkiä.

Tässä parhaita paloja, jotka jäi mieleen tästä juhannuksesta:

-Talviturkin heittäminen (normaalisti käyn avannossa mutta nyt raskaana ei oo tehny mieli mennä kylmään veteen)

-Hyvä ruoka, kerrassaan loistava.

-Mukava ja hauska seura.

-Ihana nähdä Leon puuhastelut (vilkas lapsonen <3)

-Metsälenkit

-Suppailu (niin parasta!)

-Sää suosi todenteolla! Mun puolesta helteet saisi jatkua koko kesän!

Toivottavasti teilläkin oli ihana juhannus!

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

4 kommenttia

Saara 28.6.2022 - 18:56

Ihanan kuuloinen juhannus teillä 🙂 Tykkään kans helteestä, paitsi pienen vauvan kanssa ei oikein kauheasti uskalla olla pihalla..

Reply
Elina Ada Sofia 5.7.2022 - 10:26

Nojoo muistan myös, että vauvan kanssa ei kauheesti uskaltanut olla viime kesänä auringossa..Kohtuudella <3 Ihania kesäpäiviä!

Reply
Marja 29.6.2022 - 14:44

Kiitos sun ihanasta ja insiroivasta blogista. Itse olen melko samanikäinen ja samanlaisessa elämäntilanteessa oleva. En käytä ollenkaan instaa ja mua harmittaa tosi paljon, että moni sisällöntuottaja on jättänyt blogin pois ja siirtynyt nopeamman median pariin. Kiitos siis, että vielä kirjoittelet, meitä on, jotka ei muualla sinua seuraa!

Reply
Elina Ada Sofia 5.7.2022 - 10:26

Voi ihana kuulla! Mä tykkään blogin kirjoittelusta ja yritänkin aktivoitua taas! Aika ollu vaan hieman kortilla, mutta yritän parhaani <3 Aurinkoisia kesäpäiviä sinne!

Reply

Jätä Kommentti