Vaeltamaan Tatra -vuorille

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö: Zeropoint

Rakastan ulkoilua yli kaiken ja uusin kiinnostuksen kohteeni onkin vaeltaminen, vaikkakin reittini ovat olleet vielä toistaiseksi melko lyhyitä – mutta mitäpä siitä, jostain sitä on aloitettava. Olin viime viikolla Puolan Tatra-vuorilla patikoimassa ja se inspiroi entisestään. Seuraavan kerran aion mennä ensi kuussa Espanjassa vuorille. Erityisesti kiinnostaisi kuninkaan laakso, joka sijaitsee Malagassa. Ootteko te käyneet siellä?

Lisäksi mua kiinnostaisi lähteä Etelä-Amerikkaan sekä tietty Mount Everestille. Zakopaneen Tatravuorille lähden myös ehdottomasti uudelleen tulevaisuudessa.

Vaelluksella oikeanlainen varustus on kaiken A ja O, kenkiä myöten. Mä otin mukaan Zeropointin kompressiovaatteet sekä hupullisen sadetta pitävän takin – joka tuli todella tarpeeseen kun alkoi satamaan ravakasti alas päin tullessamme.

Zeropoint on ollut mulle muutenkin jo tuttu useamman vuoden ajan ja kaapista löytyykin niin kesään sopivia ohuempia materiaaleja sekä talvikompressiotrikoot, jotka ovat paksummat. Zeropointin kompressiovaatteet ovat siinäkin mielessä mukavia, että ne kuivuvat nopeasti ja ovat hengittäviä.  Lisäksi multa löytyy ZP:n kompressiosukkia, jotka ovat treenin lisäksi ehdottomat pitkillä lennoilla. Kompressiosukat auttavat jalkoja palautumaan paremmin treenistä sekä lennolla ne ehkäisevät turvotusta. Jalat tuntuvat virkeille pitkien lentojen jälkeen, mikä on tosi tärkeä juttu mulle. 

Kompressiovaatteet tukevat lihaksia sekä ryhtiä ja vauhdittavat verenkiertoa 

Athletic Compression Long Sleeve Top sopii hyvin urheiluun kaikissa muodoissa. Paita antaa erinomaisen tuen ryhdille, lihaksille, nivelille sekä vauhdittaa verenkiertoa. Tosi tukeva olo, muttei kiristä 🙂 Mulla tämä ylläolevan kuvan paita löytyy kaikissa väreissä, jotka ovat lohen pinkki, musta ja tämä ihana valkoinen. Paita on todellakin ihanan hengittävä päällä ja samalla antaa tukea lihaksille. Mulla on koko M käytössä (yleensä käytän yläosasta S).

Ja arvatkaa mikä vasta onkin huikeeta? Paidan kangas on tehty Econyl-langasta, joka tehdään 100% kierrätysmateriaalista. Yhdessä LycraSportin kanssa vaatteeseen saadaan juuri kompakti kuidun venyvyys ja paras teknologinen suorituskyky. Lisäksi kangas on 100% vapaa haitallisista aineista. Hienoa, että monet yritykset panostavat nykyisin ekologiseen puoleen!


Kompressiotrikoissa käytän koko M. 

Zeropoint -kompressiotrikoot

Kuvien korkean kompressiotason trikoot ovat erittäin miellyttävät ja tukevat päällä. Kohdennettu kompressio tukee lihaksia ja auttaa maitohappoja poistumaan, mikä siis nopeuttaa palautumisprosessia. Housuissa on myös korkea vyötärö, mikä on mieleinen juttu mulle! Trikoiden kangas on myös tehty kierrätysmateriaaleista, samoin kuten edellämainitun paidan.

Parasta on myös, että Zeropointin vaatteita voi käyttää urheilun ulkopuolella. Kuten aiemmin mainitsin, esimerkiksi komperssiosukat toimivat treenin lisäksi niin lennon aikana kuin ihan asusteenakin. Itse stailasin sukat trikoohameen sekä raitapaidan kanssa, kuten alla olevassa kuvassa näkyy. Aika kiva, vaikka itse sanonkin!

Meillä oli Zakopanen vaellusreissulla niin hienot maisemat, että ihan päätä huimasi! Todella kaunista, yksi kauneimmista paikoista, jossa olen käynyt. Suosittelen lämpimästi ja itseasiassa tästä reissusta on vielä tulossa oma postauksensa pian. 

Nämä sukat ovat lempparit!

Onko Zeropointin vaatteet sinulle tuttuja? 🙂

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

mmerise 10.6.2019 - 08:01

Loppuja Krakova-postauksia odotellessa ? Reissu tulossa ke !

Reply
Elina Ada Sofia 12.6.2019 - 13:51

Oi ihanaa reissua!! 🙂 <3

Reply

Jätä Kommentti