Perinteisen muotialan haastaja

Perinteisen muodin haastaja

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Globe Hope

Globe Hope on tullut mulle brändinä tutuksi jo vuonna 2012, kun olin heidän muotinäytöksessään mallina. Mietin jo silloin miten cool, kun joku osaa hyödyntää uudelleen jotain käytössä ollutta. Kierrätetyistä materiaaleista valmistetut vaatteet tuovat tärkeää sanomaa tähän päivään ja maailman tilanteeseen. Meille kuluttajille on tarjolla vaihtoehto, joka ei vaadi uusia raaka-aineita. Todellinen perinteisen muotialan haastaja! 

Ensi vuonna itse asiassa Globe hope täyttää 20 vuotta eli aikamoinen juhlavuosi tiedossa!

Itse en ole täydellinen vastuullisuudessa, mutta tärkeintä onkin ottaa ne ensimmäiset askeleet ja tehdä pieniä muutoksia arkeen. Esimerkiksi aiemmin olen ollut ronskisti sanottuna aikamoinen lihansyöjä, mutta nykyisin korvaan monet lihansyönnit kasviperäisellä proteiinilla. Enkä ainoastaan korvaa, vaan oikeasti tykkään kasviperäisestä ravinnosta. Sama homma vaatteiden suhteen, pienin askelin kulutustottumuksia muuttamalla saadaan maapalloa astetta paremmaksi paikaksi. Ja voi,  kun olen kuullut kadulla ihastelua tästä Suopursu -laukusta, tunnen isoa ylpeyttä kertoessani, että se on valmistettu kierrätysmateriaaleista! 

Globe Hopen vastuullisuusraportin näet täältä.

Rakastan tätä kuvan Suopursu -laukkua! Ihana ruosteen oranssin värinen. Saatavana myös vihertävänä.

Globe Hope valmistaa vaatteita, jotka istuvat moniin eri hetkiin arjessa

Mulla on ollut itse asiassa aika pitkään jo käytössä Globe Hope brändin laukkuja ja reppuja. Ne ovat persoonallisella tavalla ihanan ajattomia ja tyylikkäitä – istuvat moniin eri hetkiin arjessa.  Se on todella helpottavaakin, kun ei tarvitse käyttää aamulla arvokkaita minuutteja vaatekaapin edessä. Kuvissa näkyvissä olevasta Suopursu -laukusta löytyy myös upea vihreän värinen versio.

Globe Hope on siis onnistunut luomaan tekstiilijätteestä erittäin tyylikästä ja ajatonta designia, joka toimii vuodesta toiseen. Tämä olikin perustaja Seija Lukkalan ajatus, kun Globe Hope perustettiin vuonna 2003. Ensimmäisenä armeija – ja sairaalakankaat saivat uuden elämän design vaatteina, mutta myöhemmin yritys on laajentunut entisestään ja uusimpana mukaan on tullut esim. kierrätyslangasta valmistettuja vaatteita. Ja tosiaan vaikka yritys on laajentanut, ekologisuus säilyy entisellään.

Mun Suosikit syksyn mallistosta (näkyvät myös kuvissa):

SUOPURSU on persoonallinen yhdistelmä ylijäämätekoturkista ja turvavyötä. Se on näppärä bum bag kaupungille, kauppaan, tai vaikka festareille. Laukun sisään mahtuu tärkeimmät tavarat, jotka kestävä metallivetoketju pitää visusti turvassa. Olkahihnaa säätämällä voit käyttää laukkua vyölaukkuna tai cross body laukkuna rinnalla.”

SUMU on ylijäämä vakosametista valmistettu retroreppu. Se sopii hyvin koulurepuksi, työrepuksi tai vaikka kaveriksi metsäretkelle. Repussa on tilava vetoketjullinen etutasku, sekä sisällä likaahylkivä vuori, vetoketjullinen tasku ja erillinen läppäritasku. Repun olkahihnat ovat pehmustetut ja säädettävät. ” Täydellisen kokoinen ja niin kivan värinen.

100% kierrätyslangasta valmistetut Tammer housut ja Äkäslinka mekko toimivat myös talven viileinä päivinä. Tammer-housut ovat hyvin ajattomat ja taipuvat moneen eri asuun. Sopivat myös kotoiluun ihanan pehmeän materiaalinsa ansiosta.

Luiro -paita on myös kierrätyslangasta valmistettu, ihanan mallinen, rento ja siisti paita arkeen. 

Onko Globe Hope teille tuttu? Instagramissani on nyt arvonta ja voit voittaa lahjakortin Globe Hopen verkkokauppaan! (Arvon kaksi kappaletta 100€ arvoisia lahjakortteja).

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti