Maksuehdot

Kirjoittanut: martingembege

OSTA SMOOOTHISTI KLARNALLA.

Voit nyt shoppailla meillä ja maksaa joustavasti Klarnalla silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

KLARNALLA MAKSAMINEN ON HELPPOA JA TURVALLISTA

Klarna tarjoaa sinulle aina elämäntilanteeseesi sopivimman maksutavan. Maksa verkkopankkimaksulla tai kortilla heti. Tee maksut myöhemmin joko 30-päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. Shoppailu niin kuin sen kuuluisi olla. Sujuvaa ja turvallista.

PILKO MAKSUT

Joskus isompia ostoksia tehdessä on hyvä pystyä jakamaan kulut ei kuukausille. Klarnalla voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut. Klarnan sovelluksessa hallitset maksujasi ja eräpäiviäsi.

MAKSA HETI

Klarnalla voit maksaa ostoksesi heti joko verkkopankki- tai korttimaksulla. Turvallista, sujuvaa ja helppoa.

MAKSA MYÖHEMMIN.

Saa tilaus ennen maksua. Tämä tarkoittaa sitä, että saat tilaamasi tuotteet ensin kotiisi ja päätät vasta sitten haluatko pitää ne vai et. Maksat vain niistä tuotteista, jotka päätät pitää. Klarna tarjoaa 30 päivän ilmaisen maksuajan ‘maksa myöhemmin’ maksutavalla. Jos jotain on vialla, Klarnan ostajan turva takaa, että saat rahasi takaisin.

KUINKA TEHDÄ OSTOKSIA KLARNALLA

Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle.

Valitse kassalla Klarna, jotta voit maksaa ostoksestasi haluamallasi tavalla.

Hallitse tilauksiasi ja maksujasi Klarna-sovelluksessa.

PARAS TAPA SHOPPAILLA.

Pysy ajan tasalla kaikista ostoksistasi, hallitse maksuja ja paljon muuta Klarnan sovelluksessa. Voit myös kirjautua Klarna-tilillesi osoitteessa https://app.klarna.com/login. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, Klarnan Asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa, joko verkossa tai 24/7 Klarna-sovelluksen kautta.

TURVALLISTA JA SUOJATTUA

Klarna käyttää viimeisimpiä suojatoimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi ja luvattomien ostosten estämiseksi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Etkö löydä kysymystäsi täältä? Vieraile Klarnan FAQ-sivuilla. Voit tavoittaa Klarnan milloin tahansa osoitteessa https://www.klarna.com/fi/ tai laataamalla Klarna-sovelluksen.

MITEN MAKSA MYÖHEMMIN TOIMII?

Klarnalla saat 30 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat aina tuotteen, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Voit myös kaikessa rauhassa kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tuotteen sinun ei tarvitse odotella rahojen palautumista tilillesi.

TIETOJA KLARNASTA.

Klarna perustettiin Tukholmassa vuonna 2005, tavoitteenaan lopettaa turvattomat ostokset verkossa. Tänään Klarna on yksi Euroopan suurimmista pankeista, joka tunnetaan turvallisista ja sujuvista maksupalveluista.

Klarna toimii kansainvälisesti 19 maassa ja sen menestyksen takana on yli 3 500 työntekijää. Klarna tarjoaa ratkaisuja yli 90 miljoonan kuluttajan ja 250 000 kauppiaan tarpeisiin. Yritys tarjoaa suoramaksupalveluita sekä mahdollistaa tuotteiden maksamisen toimituksen jälkeen. Klarna antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa ostoksensa milloin ja miten he haluavat.

https://www.klarna.com/fi/tietoja-meista/

Klarna Checkout –palvelu
Klarna Checkout –palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä.

  • Käytössäsi Klarnan kautta ovat seuraavat maksutapavaihtoehdot: Klarna lasku, Klarna tili, debit/credit -korttimaksut (Visa, Visa Electron, Mastercard) sekä verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia).
  • Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät täältä. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme sinua ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99771.
  • Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna (2247127-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja se välittää maksun kauppiaalle. Klarna Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Tilauksia koskevissa reklamaatiotapauksissa pyydämme sinua ottamaan ensisijaisesti yhteyttä BYPIASiin.
  • Maksaminen verkkopankkitunnuksilla
    Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Ostajan kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna Oy, y-tunnus: 2247127-6, yhteystiedot: Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki  Puhelin: +358 9 42599770

 

EPASSI

 

Epassi-palvelun käyttöehdot 

Voimassa 30.6.2021 alkaen

Palveluntarjoajat 

Epassi Finland Oy, (Y-tunnus 3220764-7), jäljempänä myös ”Epassi
Linnoitustie 11, 02600 Espoo
info@epassi.fi
www.epassi.fi 

ePassi Clearing Oy, (Y-tunnus 2872241-9), jäljempänä myös ”Clearing
Pohjoinen Rautatiekatu 25, 00100 Helsinki
info@epassi.fi
www.epassi.fi 

Asiakaspalvelun yhteystiedot, jäljempänä “Asiakaspalvelu”:

Sähköposti: info@epassi.fi
Puhelinpalvelu 0200 69 000
Asiakastuki palvelee puhelimitse: ma-pe klo 8.00 – 16.00. Pyhinä suljettu.
Puhelun hinta 1,75 € + pvm (mvm) 

Asiakaspalvelun kanssa viestintä on mahdollista suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi yllä kuvatuin viestintävälinein. Sinulla on aina oikeus saada kaikki tämän sopimuksen tiedot kirjallisesti sopimussuhteen aikana tilaamalla ne Asiakaspalvelusta suomeksi. 

 

Määritelmät

Palveluntarjoajalla tarkoitetaan yritystä tai yhteisöä, joka tarjoaa palvelujaan Epassi-palvelussa Epassin kanssa tekemänsä sopimuksen perusteella.

Epassi-maksulla tarkoitetaan Epassi-palvelulla tai Lompakolla suoritettua maksua.
 

Epassi-palvelulla tarkoitetaan Epassi Finland Oy:n tarjoamaa henkilöstöetujen hankkimiseen ja maksamiseen liittyvä mobiili- ja alustapalvelua kuluttajille (kohdennettu maksuväline) sekä Epassi Lompakon kunkin käyttäjän valinnaisesti aktivoimia toiminnallisuuksia. 

Epassi Lompakolla tarkoitetaan Epassi Clearing Oy:n ja/tai sen Kumppanin, tai näiden yhteistyössä tarjoamia mobiilimaksamisen ja/tai maksunvälityksen toimintoja Epassi-palvelussa kuluttajille (yleinen maksuväline). Epassi Lompakon lisäehdot on esitetty jaksossa II.

Palvelulla tarkoitetaan Epassi Finland Oy:n kanssa sopimuksen tehneen Palveluntarjoajan Epassi-palvelussa kulloinkin tarjoamaa palvelua, hyödykettä, etuutta tai alennusta.  

Kumppanilla tarkoitetaan Epassi Clearing Oy:n kanssa sopimuksen perusteella yhteistyötä tekevää kolmatta osapuolta, jonka tarjoamia palveluita tai tämän tarjoamien palveluiden ominaisuuksia on saatavilla Epassi Lompakossa. 

*** 

I. Epassi-palvelu

Epassi-palvelu on digitaalinen palvelu, jossa voit käyttää työnantajasi tarjoamia henkilöstöetuja Palveluntarjoajilla tai Epassi Lompakon toiminnallisuuksia. Epassi-palvelu, sen sisältö ja Palvelut voivat sisältää Epassin, Palveluntarjoajan tai kolmannen osapuolen mainoksia. 

Epassi-palvelu on käytettävissä mobiiliapplikaation välityksellä tai verkkopalveluna osoitteessa https://services.epassi.fi. Epassi-palvelun eri käyttötavoilla saattaa olla toisistaan poikkevia ominaisuuksia tai sen käyttömahdollisuudet saattavat olla rajoitettuja suhteessa toiseen käyttötapaan.