Näin teet parempia valintoja arjessa x 8

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

kaupallinen yhteistyö Picadeli

Kesälomat alkavat olla monilla paketissa ja paluu arkeen häämöttää. Itselläni on myös edessä töiden määrän lisääntyminen vauvan hoidon ohella. Toisaalta haikeaa, mutta myös ihanaa! Parasta kun saa kehittää omia juttuja ja miettiä uusia projekteja. Treeneihin alan myös panostamaan enemmän nyt elokuussa. Kesällä on ollut kiva höllätä esim juuri salitreenien suhteen. Tärkeää onkin, että tehdään itselle sopivia valintoja ja ennen kaikkea sellaisia valintoja, jotka tukevat omaa hyvinvointia. Tässäpä siis muutamat tärkeät käytännön vinkit.

-Tarkista kuinka paljon saat unta. Uni on kaiken jaksamisen (henkisen ja fyysisen) lähtökohta ja sen merkityksen on huomannut entistä paremmin tässä vauva-arjessa. Unen puute on jatkunut meidän taloudessa jo kauan ja toivon, että pian se helpottaisi. Valitettavasti ihminen tottuu huonoihin uniin ja siihen, että arkea vedetään vähän sumussa..

-Ennakoi ja suunnittele. Mieti millainen päivä on tulossa. Ehditkö käydä kaupassa ja tehdä ruokaa vai kävisitkö nappaamassa työmatkalla jotain ravitsevaa mukaan? Picadelin salaattibaarit toimivat tässä parhaiten! Ravitsevaa ravintoa keholle ja mielelle. Kokoa mieleisesi annos ja nauti. 

-Monipuolinen ravinto. Syö paljon kasviksia, lisää aterioille kuituja ja värejä, proteiinia, hyviä hiilareita ja pehmeitä rasvoja. Tämä ei kuitenkaan poissulje herkuttelua. Balanssi on hyvä. Picadelin salaattibaarin avulla myös varmistat helposti, että kasviksia kertyy helposti lautaselle!

-Muista juoda vettä! Liian vähäinen veden juonti tekee olosta väsyneen ja huonon.

-Ateriavälit kuntoon. Arjen kiireessä syöminen saattaa helposti unohtua päivällä ja sitten illalla ahmitaan kaikki kaapit tyhjäksi. Varmista siis, että ateriavälit eivät veny liian pitkiksi, vaan saat energiaa tasaisesti päivän mittaan.

-Muista huumori. Nauru tekee hyvää! Elämää ei kannata ottaa liian vakavasti.

-Ole aktiivinen. Hyötyliiku autoilun sijaan ja valitse itsellesi mieluisa treenimuoto. Pääasia on, että nautit liikunnasta jota teet. Kukaan ei jaksa kauaa sellaista, mikä tuntuu pakkopullalta.

-Näe kavereita ja heittäydy vapaalle. Tehkää yhdessä jotain hauskaa ja yllättäkää välillä toisianne!

Joko teillä on alkanut arki ja työt?

Ihanaa päivää sinne!

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Jenna 25.7.2021 - 18:52

Hei, onko tämä kaupallinen yhteistyö tai mainos? Vaikuttaa hieman siltä mutta mainintaa ei ole.

Reply
Elina Ada Sofia 28.7.2021 - 12:20

Heippa, ensimmäisenä ylhäällä lukee kaupallinen yhteistyö Picadeli 🙂

Reply

Jätä Kommentti