Aktiivinen elämäntyyli ja paras treenimuoto

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Triple Dry Finalnd 

Saan useasti kyselyitä somessani siitä, että millainen olisi paras treenimuoto arjen pyörteissä. Itse kullakin on välillä kiire, toisinaan ollaan lomalla ja joskus taas on aikaa treenata vaikka kuinka, jolloin saattaa helposti vetää treenit överiksi. Mikä siis olisi paras tapa treenata arjessa?

Paras treenimuoto arjessa?

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että paras treenimuoto, on sellainen mistä pidät ja mikä sopii sinun aikatauluihisi sekä tavoitteisiisi. Treenin, oli se sitten millaista tahansa, ei kuuluisi olla väkisin vääntämistä ja pakkopullaa. Tällöin motivaatio lopahtaa nopeasti. Lisäksi arkiaktiivisuus on todella tärkeää eli se millaisia pieniä valintoja teemme päivän mittaan; valitsemmeko portaat hissin sijaan vai kävelyn kauppaan autolla huristelun tilalle.

Harrasta sen verran itsetutkiskelua ja kokeile eri lajeja, näin se oma suosikki löytyy varmasti. Pääasia on, että nautit siitä mitä teet ja haastat itseäsi sopivasti. 

Itse suosin aktiivista elämäntyyliä ympäri vuoden. Pienillä valinnoilla arjessa saa niitä ihmeitä aikaan – arkiaktiivisuus siis kunniaan, kuten aiemmin jo mainitsin! Käteviä ovat myös nopeatempoiset hiit-treenit, joissa syke nousee ja rasva palaa, ilman, että tarvitsee liikkua tunti tolkulla. Lisäksi kävelylenkit sopivat melkein jokaiselle, edes lyhyt 20-30 minuutin lenkki aamulla tai illalla nostaa jo aktiivisuutta roimasti ja saat kerrytettyä askelia. Itse tykkään liikkua erityisesti aamuisin, jos vain aikataulut antavat myöten. Salilla treenaaminen (HIIT -treenien lisäksi) on myös loistava tapa purkaa mieltä. Salilla treenaamisesta vielä sen verran, että se millainen treenijako sopii sinulle, löytyy vain kokeilemalla. Paljon sulla riittää aikaa ja halua salilla treenaamiseen ja millaiset ovat tavoitteesi? Näitä asioita tulisi pohtia ensimmäisenä. 

Kaikki liikunta, oli se sitten salilla painojen nostelua tai padelin pelaamista, ovat yhtä arvokkaita. Pääasia on, että liikut ja pidät siitä mitä teet. Pienikin treeni on parempi kuin ei mitään! Ja tosiaan sillä arkiaktiivisuudella pärjää myös pitkälle. Se merkitsee eniten pitkällä aikavälillä. 

Aktiiviseen elämään sopii loistavasti Triple Dry:n ACTIVE Women -antiperspirantit, jotka luovat raikkaan pitkäkestoisen fiiliksen ja pitää kainalot kuivina. Onko nämä sulle tuttuja?

Näissä Triple Dry:n ACTIVE -antiperspirantissa on käytetty uutta Odour counteracting -teknologiaa, jonka ansiosta tuotteen vaikutus tehostuu hikoillessa, esimerkiksi treenin aikana. Triple Dry ACTIVE Women on lisäksi alkoholiton ja antibakteerinen antiperspirantti, joka mukautuu kehon lämpötilaan ja antaa lisäsuojaa silloin, kun sitä eniten tarvitaan, oli treenimuoto mikä tahansa.  Talkkia sisältävä suihke sopii myös hikoileville jaloille ja käsille. 

Triple Dry tuotteet ovat saatavilla apteekeista, apteekkien verkkokaupoista sekä Sokos- ja Stockmann-tavarataloista.

Mikä on sun lemppari treenimuoto ja kiinnitätkö huomiota arkiaktiivisuuteen? 

Ps. Instassani on käynnissä arvonta liittyen Triple Dryihin! Ja vinkkinä tuleviin I love me -messuihin liittyen; Triple Dry -tuotteet löytyvät sieltä tarjouksesta apteekkishop.fi osastolta.

Aktiivista viikkoa kaikille! 

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti