5 tärkeää ajatusta uudelle vuodelle

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö: Triple Dry

Uusi vuosi on startannut ja tämä ei ole mikä tahansa uusi vuosi, koska vaihtui vuosikymmen ja 2020 kuulostaa itsessään jo todella maagiselle. Toivotan siis kaikille jo tähän alkuun oikein iloista ja loistokasta uutta vuosikymmenen alkua, olkoon se hyvä sinulle! Lisäksi uuden vuoden aloittaminen on ikään kuin aloittaisi uuden kirjan kirjoittamisen, puhtaalta pöydältä. Sä olet itse oman elämäsi kirjailija! Ota siitä kaikki ilo irti. 

Ajattelin jakaa muutamia ajatuksia liittyen uuden vuoden starttiin, näitä ajatuksia noudatan itse voidakseni hyvin.

5 ajatusta uudelle vuodelle

1.Tee asioita omasta sydämestä käsin ja elä itsesi näköistä elämää. Mieti miksi teet mitä teet. Antaako ympäristö sulle paineita tehdä asioita vai teetkö niitä puhtaasti omasta halusta?

2. Liiku ja syö monipuolisesti. Ruokailun ei tarvitse olla tiukkaa, vaan tässäkin se kultainen keskitie riittää. Äärilaitoja ei tarvita. Kun totuttaa kehon ravitsevaan ruokaan, niin se halajaa sitä lisää ja muodostuu rutiiniksi arkeen ilman sen kummempia stressitekijöitä. Liikunnan kohdalla vähän sama juttu. Yritä löytää aito ilo liikkumiseen, jolloin liikunta tulee kuin itsestään ja siitä muodostuu osa rutiinia, joka tekee sulle hyvää. Monipuolisuus ja stressittömyys ovat avainsanoja. Liiku sydämestä käsin ja opettele kuuntelemaan mitä keho tarvitsee. Välillä paikallaan on sykettä nostattava treeni kun taas toisinaan kävelylenkki luonnossa tekee hyvää tai venyttely olohuoneen lattialla. Aktiivinen elämäntapa on paras elämäntapa!

Aktiiviseen elämäntyyliin sopii loistavasti Triple Dry antiperspirantit. Olen itse käyttänyt näitä tuotteita jo vuosia ja ne ovat todella toimivia! Triple Dry Original -antiperspirantti on alkoholiton, antibakteerinen, tuoksuton ja sopii siis kaikille normaaliin sekä voimakkaaseen hikoiluun pitkäkestoiseksi suojaksi. Itse tarvitsen hyvän suojan paljon liikkuvana (ja hikoilevana haha) ja en voisi olla enempää tyytyväinen Triple Dry:hin. Nämä antiperspirantit ovat myös hellävaraisia ja sisältävätkin hoitavia ainesosia, kuten aloe veraa, allantoiinia sekä glyseriiniä, jotka vähentävät ihoärsytystä. Valikoimissa on sekä roll-on, että spray vaihtoehdot. Spray sisältää talkkia, joten se sopii myös loistavasti hikoileville jaloille sekä käsille! Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että jalat alkaa haisemaan ja nehän alkaa helposti!! Triple Dry -tuoteperheestä löytyy omat tuotteet niin naisille kuin miehillekin. Suosittelen lämpimästi. Triple Dry -tuotteet löytyvät apteekeista sekä Sokos & Stockmann -tavarataloista.

3. Ole itsellesi lempeä ja kohtele omaa kehoa kunnioittavasti. Ruoskimisesta ei jaeta kunniapalkintoja ja itsekuri muodostuu vain ahdistukseksi. Itsekuri on mun mielestä huono termi ja luo tosissaan ahdistuneen ilmapiirin. Mä itse suhtaudun esimerkiksi herkkuihin neutraalisti, jolloin en tarvitse itsekuria ollakseni ilman.

4. Ole kiitollinen. Opi löytämään omasta arjesta positiiviset asiat ja kiitä niitä. Kiitollisuus on yksi tärkeimmistä asioista elämässä ja se opettaa meitä paljon arvostamaan vaikkakin juuri omaa arkea. Mieti siis mitkä on sun arjen kiitollisuuden aiheet? Mulla on ehdottomasti oma koti, ruoka, läheiset ja mahdollisuus elää juurikin tätä omannäköistä elämää. Matkustelu on myös yksi iso asia, josta oon kiitollinen!

5. Sosiaalinen media ja ylipäänsä älylaitteet on hyviä apuvälineitä elämässä ja omalla kohdallani jopa välttämättömiä, kun teen töitä somessa. Muista silti, että oikea elämä on somen ulkopuolella. Tässä asiassa haluan itse kehittyä vielä paremmaksi ja oppia siis olemaan enemmän ilman puhelinta. Keskittyä ihmissuhteisiin enemmän ja siis olemaan läsnä. Some on hyvä renki mutta huono isäntä.

Näihin ajatuksiin, oikein ihanaa viikkoa sinne! Millä mielellä siellä on lähdetty uuteen vuoteen?

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti