Otin tatuoinnin Espanjassa!

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Never say never. Tässä sitä nyt ollaan, tatuointi iholla. Olin aiemmin vannottanut etten koskaan ottaisi tatuointia, mutta kuinkas kävikään. Kuitenkin ajatus ottamisesta oli kytenyt päässä jo vuoden ja nyt loppuvuodesta ajatus vain kasvoi entisestään ja ideakin syntyi siinä sivussa. Nyt Espanjassa ollessa asia tuli taas puheeksi ja varasinkin extempore ajan!

Kävin ottamassa tatuoinnin suomalaisessa Sisu tattoo -liikkeessä Fuengirolassa.

Siempre Adelante

Aina eteenpäin. Tätä tekstiä olin tosiaan jo hetken pyöritellyt mielessäni ja eräänä iltana joulukuussa katsoessani espanjankielistä sarjaa, siinä sanottiin Siempre Adelante. Uskon, että se oli KOHTALO. Siinä teksti nyt sitten koreilee hienosti selässä. Me gusta mucho! Elämässä on katsottava aina eteenpäin mieli kirkkaana, positiivisin mielin. Tämä lause on merkityksellinen ja tuo motivaatiota elämään.

Tatuointi ensimmäistä kertaa

Tatuoinnin ottamisesta mulla ei tosiaan ollut minkäänlaista käsitystä ja kuten tatuoija liikkeessä sanoi, kipu on aina yksilöllistä. Mulla ei siis ollut oikein odotuksia, mille se tulisi tuntumaan. Neulakammoa mulla ei sentään onneksi ole, haha. Aluksi toki jännitti, kun istuuduin penkkiin, mutta onneksi huumoria oli ilmassa niin tatuoijan puolesta kuin omastakin. Ystäväni Sanni oli mukana tukena, kiitos siitä ja kuvista. <3

”Kissatkin raapii pahemmin”

Elina Ada Sofia

Sanni otti tosiaan videota tekovaiheesta ja tähän taltioitui hienosti se kun sanoin, että jopa kissan raapaisu tuntuu kivuliaammalle. Ei siis ollenkaan paha ja toki tuo niska/yläselkäalue on paksumpaa kuin vaikkapa kylki. Ja kipu on aina yksilöllistä.

Siempre Adelante teksti oli niin pienikokoinen tatuointi, että sen tekemiseen ei mennyt kuin 10 minuuttia. Alkuun meni toki vähän aikaa kun mallailtiin paikkaa ja päätettiin vielä lopullinen koko. Sain myös hoito-ohjeet ja koska tatuointihan on sama kuin avohaava, täytyy sitä hoitaa sen mukaisesti. Pesua ja rasvausta esim Bepanhten-voiteella. Hyvä hygienia on kaiken A ja O tulehduksen välttämiseksi. Hintaa tekstille tuli 40 euroa.

Onko sulla tatuointeja? Entä mitä mieltä olet mun uutukaisesta?

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Sini 9.1.2020 - 18:52

Oi miten ihana teksti ja toi on niin kivassa paikassa! Itelläni on pieni timantti vasemmassa ranteessa 🙂

Reply
Elina Ada Sofia 11.1.2020 - 14:39

Kiitos <3 Oi mä kans haaveilen ranteesta 😛

Reply

Jätä Kommentti