Nerja – kun haluat täydelliselle rannalle

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Uusi vuosi alkoi aurinkoisissa merkeissä täällä Espanjassa ja päätimme ystäväni kanssa lähteä seikkailemaan Nerjaan. Nerja sijaitsee noin 50 km päässä Malagasta – helppo kohde siis aurinkorannikolla vieraileville.  Äärimmäisen kauniit rannat ja tunnelmalliset kadut hurmaavat takuuvarmasti jokaisen. Mä olin erityisen haltioitunut  Balcón de Europa -näköalapaikan maisemista ja läheltä löytyi meikäläiselle sopiva kissakatu, que bien!!

Aina pakko päästä rapsuttelemaan…#crazycatlady
Aika kissanpäivät kissoilla! Ihanaa kun ihmiset jaksavat viedä ruokaa.

Nerjaan pääsee käsiksi helpoiten kävellen – kaupunki on sen verran pieni ja jalkaisin näkee aina parhaiten. Löydettiin Sannin kanssa parkkihalli helposti keskustasta ja jätettiin auto sinne lepäämään muutamalla eurolla. Kauniit pikkukadut valkoisine taloineen houkuttelevat kävelemään ja lukuisat ravintolat sekä kahvilat tarjoavat nälkäisille (ja janoisille) oivan paikan istuskella ja nauttia hyvästä ruuasta. Mikäs sen parempaa kuin ihastella espanjalaista tunnelmaa. Näin talvikaudella päivisin tarkenee hyvin ulkona jos aurinko paistaa ja päällä on pitkähihaista. Kesällä taas lämpötilat huitelevat 30 asteessa, jolloin riittää vähempikin varustus. Mä liikuin lähes koko päivän hupparissa, mutta sitten ostin niin kivan takin, jota piti heti päästä ulkoiluttamaan.

Kirkasta vettä ja kauniita rantapoukamia

Rannat Nerjassa ovat hiekkarantoja kuten kuvistä näkee ja vesi on kauniin kirkasta. Houkutti hitokseen mennä uimaan, mutta näin tammikuussa ei syystä tai toisesta varattu mukaan bikineitä. Kesällä uusi yritys!

Löydettiin sattumankaupalla aivan ihana ravintola, josta sai kaikkea mahdollista ja erikoisruokavaliot oli huomioitu hyvin! Ravintolan nimi on Spiral ja se sijaitsee aivan Nerjan keskustassa.

Kesällä on siis ehdottomasti tultava uudestaan ja käytävä katsomassa yksi Espanjan merkittävimmistä nähtävyyksistä; Cueva de Nerja – tippukiviluola, josta löytyy luolamaalauksia ja muita muinaisia jäännöksiä. Luolissa on kuulemma asuttu ennen muinoin!

Uutta takkia ulkoiluttamassa Balcon de Europalla!

Onko Nerja sulle tuttu paikka?

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

3 kommenttia

ida ihana 4.1.2020 - 17:35

Oi, näyttääpä ihanalta!:) Me on matkusteltu paljon pohjoismaissa, ja juuri kirjoittelin meidän Lontoon-matkasta blogiini. Ne on olleet ihania ja lyhyiden lentojen takia myös helppoja kohteita, mutta kyllä olisi seuraavaksi ihana päästä johonkin lämpimään!:)
Aurinkoenergiaa sinne <3
Ida Kotona kaupungissa -blogista
http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Reply
Elina Ada Sofia 7.1.2020 - 13:50

Oi täytyypä kurkata tuo Lontoo-postaus, Lontoo on kyllä yksi lemppareista ja sinne olisi ihana mennä taas. Suosittelen kyllä tätä Espanjaa ylipäänsä lomakohteeksi, aivan ihana!! Kivaa viikkoa <3

Reply
Espanja on mun toinen kotimaa - Elina Ada Sofia 22.3.2020 - 11:10

[…] -Aurinkorannikon läheisyydeltä löytyy kivoja paikkoja, joissa käydä päiväreissulla, mm El Chorro, Ronda sekä Nerja ( Tässä postaus Nerjasta). […]

Reply

Jätä Kommentti