Uudet tuulet

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Picadeli 

Voi kunpa tietäisitte millainen myllerys tämä Suomeen paluu on ollut. Tuntuu, että mielen päällä on miljoona asiaa eikä oikein tiedä mistä aloittaisi. 

Oli tietenkin haikeaa jättää Espanja ja aurinko taakse, vaikkakin täällä meitä odotti uusi koti. Saatiin avaimet käteen ja voi sitä uskomatonta fiilistä. Vihdoin koitti se hetki, kun pääsisimme uuteen kotiin, jota on odotettu 1,5 vuotta. Uudiskohteen ostaminen on vielä extra jännittävää, tavallaan kuin ostaisi sian säkissä 😀 Mutta erinomainen sika ostettiin. Ikinä elämässä ei ole tuntunut näin kodilta kuin täällä. Merinäköala, runsaasti tilaa ja oma vaatehuone lämmittää sisintä erityisesti <3

Leo on myös oppinut kävelemään hiljattain (1 v synttärien hujakoilla) ja kommunikaatiossa on taas menty eteen päin hurjaa vauhtia, joten on ollut entistäkin antoisampaa olla lapsen kanssa. Siis oikeasti aika ihanaa kun yhteinen kieli vihdoin alkaa hahmottua 😀 Kommunikaation puute on ollut ehkä yksi eniten stressaava asia näin esikoisen vauvavuotena.

Paljon on siis mukavia juttuja, mutta olen ollut myös aika kuormittunut. Tuntuu, että en ole saanut unta tarpeeksi, kun yöheräilyjä on taas ollut tässä 1 v hujakoilla (se kuuluisa ihana unitaantuma). Mutta onneksi pienillä teoilla ja asioilla saa apua väsymykseen ja tähän pimeään aikaan. Erityisen tärkeää on myös armollisuus itseä kohtaan. Yritän muistuttaa, että tätä kotia ei tarvitse saada valmiiksi yhdessä yössä (eikä oikein mahdollistakaan huonekalujen pitkien toimitusaikojen takia).

Tässä muutamia muita tärkeitä asioita listattuna:

  • Positiivisten asioiden löytäminen arjesta
  • Liikunta (erityisesti ulkoilu ollut nyt lähellä sydäntä).
  • Uneen panostaminen (niin hyvin kuin voi, meillä tosiaan ollut sitä 1 v unitaantumaa)
  • Hyvä, monipuolinen ja ravinteikas ruoka.

Ravinnosta puheen ollen, on ihanaa olla taas Picadelin salaattibaarien äärellä. Ne helpottavat arkea niin paljon. Kulhollinen hyvää ja ravitsevaa salaattia, nopeasti ja helposti. Mä haen tosi useasti Redin alakerran K-Supermarketista oman salaattini! Tiedätkö missä sun lähin salaattibaari on?

Ihanaa viikkoa!

xoxo, ELina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti