Vastustuskykyä vaatteista?

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
Mainos Ruskovilla
Uskon vahvasti siihen, että mitä enemmän olemme kosketuksissa luonnon kanssa, sitä paremmaksi vastustuskykymme kehittyy.  Suomalainen Ruskovilla on ottanut tästä ideologiasta kopin uudella innovaatiollaan, joka tuo metsän hyödyt meidän kuluttajien luokse;  Ruskovilla on nimittäin onnistunut ensimmäisenä yrityksenä maailmassa lisäämään Re-Connecting Nature™ -metsäuutetta (joka muuten myös Suomessa kehitettyä) vaatteisiin ja asusteisiinsa.  Kuulostaa todella mielenkiintoiselta! Ja nyt sitä viimeistään ymmärtää miksi äitinikin on aina sanonut minulle lapsesta lähtien, että maan maistelu ei ole haitaksi – päin vastoin! Luonnon mikrobit lisäävät vastustuskykyämme ja altistuminen tutkitusti vähentää autoimmuunisairauksia, kuten allergioita, astmaa ja 1-tyypin diabetesta.  Metsään meno on toki muutenkin terveellistä kaikin puolin. Siellä asioihin suhtautuminen paranee kummasti ja mieli lepää. Suomen luonto on parhaimmillaan terapiaa kiireiselle mielelle!

Mistä on kyse?

Palatakseni takaisin luonnonmikrobien hyödyntämiseen, kosmetiikan puolella ollaan itse asiassa jo onnistuttu vastaavaan, mutta nyt myös tekstiilipuolella. Mistä siis onkaan kyse?  Kun silkkivillaneulokseen lisätty Re-Connecting Nature™ -mikrobiuute pääsee kosketukseen paljasta ihoa vasten, käyttäjä saa osansa hyödyllisistä mikrobeista helposti koko vuoden ympäri ja erityisesti silloin, kun metsään meno ei ole mahdollista. On myös muuten osoitettu, että mikrobiuutteen hyödyt neuloksessa säilyvät pitkäaikaisessa käytössä, vaikka vaatteita pestäänkin. Villatuotteista olen kuitenkin oppinut, että niitä ei sikäli tarvitse pestä aivan niin usein kuin tavan vaatteita, sillä villa materiaalina neutraloi hajuja ja näin ollen pelkkä tuuletus voi riittää.

Tässäkin kuvassa näkyvä Metsä-malliston aluspaita on valmistettu luomusertifioidusta silkkivillasta, joka sopii ympärivuotiseen käyttöön vauvasta vaariin. Kun hypistelen paitaa, se tuntuu miellyttävältä ja sileälltä ihoa vasten. Materiaalina silkkivilla sopiikin hyvin herkkäihoisille, kuten juuri vauvoille. Rakastan itse yleisesti silkkivillaa sekä merinoa materiaaleina. Lämpöisiä ja pehmeitä hankintoja tulevaa talvea varten. Loistava lahjaidea esim. pukinkonttiin!

Kuopuksemme päällä on kuvissa tämä ihana Metsä-malliston body ja täältä näet muut Metsä-malliston tuotteet.

Ruskovilla on tuonut markkinoille paljon ihania tuotteita vauvasta vaariin! <3

Maailman söpöin vauvaklassikko Ruskovillalta

Metsä-tuotteiden lisäksi haluan nostaa esille Ruskovillan vauvaklassikon, silkkimyssyn, josta itseasiassa Ruskovilla brändinä tuli minulle tutuksi vuonna 2020. Yritys on kuitenkin aloittanut toimintansa jo 1980 -luvun alkupuolella ja ensimmäiset tuotteet olivat vaippahousut. Tästä toiminta onkin sitten vain laajentunut asiakkaiden toiveiden mukaisesti muihinkin tuotteisiin. Materiaaleina käytetään luomulaatuista villaa, silkkiä, silkkivillaa ja villafleecea. Ja minusta on hienoa, vaikka laajentamista on tapahtunut tuotepuolella, Ruskovilla haluaa silti pysyä lähituotannossa ja nimenomaan Suomessa. Tästä hyvästä onkin myönnetty avainlipputunnus!

Esikoisemme vauva-aikana tosiaan bongasin somesta tämän överisöpön silkkimyssyn ja ostin sellaisen pojalleni. Silkkimyssy on ollut erittäin monikäyttöinen, koska silkki viilentää kesällä ja lämmittää talvella. Nimensä mukaisesti myssy myös tuntuu ihanan silkkiseltä ihoa vasten.

Merinovillainen imetyspaita suojaa rintoja kylmältä

Yhteistyön merkeissä sain myös testiin Ruskovillalta aivan ihanan hiekan sävyisen imetyspaidan, joka on 100 % mulesing-vapaata luomumerinovillaa. Rintojen kohdalla oleva kaksinkertainen lämmin villa suojaa kylmältä, mikä onkin tärkeää imetyksen kannalta. Nimimerkillä, kokemusta on rintatulehduksesta ja se ei ollut miellyttävä kokemus. Rinnat todellakin kannattaa pitää lämpimässä! Suosin lisäksi arjessa käytännöllisyyttä ja tämä paita menee tietysti imetyksen jälkeenkin, koska ei näytä varsinaisesti imetyspaidalta! Tykkään! Mulla on koko S ja se on tyköistuva. 

Käy osallistumassa arvontaan Instagramissani @elinaadasofia ja voit voittaa Metsä-malliston tuubihuivin itsellesi!

Onko Ruskovilla teille tuttu? Entä oletteko kuulleet jo tästä uudesta Metsä-mallistosta?

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti