4 x asiaa, joista saan kylmiä väreitä…

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Saatteko te jostain tietyistä asioista kylmiä väreitä? Ja tässä tapauksessa tarkoitan negatiivisessa mielessä – tietyt äänet, tiettyjen asioiden näkeminen..Mä saan! Ja ihan ihme asioista, mitä nyt ollaan joidenkin kaverien kanssa tästä puhuttu.

Kylmiä väreitä x 4

-Kynsien viilaaminen ja viilaamisen katselu. Mä en yksinkertaisesti pysty viilaamaan omia kynsiä, enkä tarkemmin ottaen oo käyny ikinä edes manikyyrissä. Kynsien viilaaminen nimittäin nostaa kaikista pahimmalla tavalla kylmät väreet pintaan. En tosiaan tiedä miksi. Pari kertaa oon yrittänyt totutella viilaamiseen kun kaverini on ystävällisesti suostunut operoimaan meitsin kynnet, mutta silti..aina tuntuu yhtä oudolle! Ajatuskin!

-Hampaiden harjaus. Vaikea uskoa, mutta hampaiden harjaus sekä siitä lähtevä ääni saa mut kananlihalle. Ja tämä tapahtuu joka kerta, kun pesen hampaita päivittäin. Kai se on se ääni ja tärinä kombonaatio..

-Tiedättekö sen äänen, joka syntyy kun pureskelee jotain kovaa karkkia ja se pirstaloituu ihan pieniksi palasiksi? Tavallaan hauska ritinä ja ratina? Kuulostaa joidenkin korvaan ihanalle, mutta mulla menee tästäkin iho kananlihalle ja saan kylmiä väreitä.

-Tuulen vinkuminen ikkunoissa lujaa saa mun ihon kananlihalle. Se sellainen kimeä ääni vaan syöpyy korvien kautta aivoihin ja pahasti. 

Pystyttekö samaistumaan johonkin vai mistä te saatte kylmiä väreitä? 

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina


Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti