KIIREISEN ARJEN PELASTUS!

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaikilla meillä on välillä niitä kiireisiä päiviä kun ei ole ehtinyt käydä kaupassa tai tehdä ruokaa. Joskus voi käydä myös niin, että eväät jää lojumaan kotijääkaappiin ja eikä ne valitettavasti sieltä käsin poista nälkää. Ja sekös harmittaa aivan älyttömästi!

Mä liputan ehdottomasti kotitekoisen ruuan puolesta, mutta tykkään kantaa silti laukussani muutamia protsku- /ja välipalapatukoita hätävarana. Näissäkin tuotteissa pidän silti kriteerit tosi korkealla. Proteiinipatukoissa tarkistan aina sokerien määrän. Suosin vähäsokerisia versioita ja tietysti mahdollisimman luonnollisista sekä laadukkaista ainesosista tehtyjä. Nyt pääsin Fitnessmalli 2017 -kilpailun myötä tekemään yhteistyötä aivan älyttömän hyvien Delight- patukoiden kanssa ja näin ollen olenkin jo päässyt testailemaan heidän tuotteitaan.

Ensimmäisenä täytyy sanoa, että Delight -proteiinipatukoiden koostumus ja maku on aivan super hyvä, toisin kuin monissa muissa prodepatukoissa, jotka maistuvat ihan puulta ja ovat jauhoisia koostumukseltaan. Lisäksi ehdottomasti plussaa gluteiinittomuudesta, runsaasta kuitupitoisuudesta sekä sokerittomuudesta! Säilöntäaineitakaan tuotteet eivät sisällä ja lisäaineiden määrä jää aika minimiin (stevioliglykosidit, sukraloosi ja polydekstroosi). Tässä blogitekstissä olen kertonut mun vatsan ongelmallisuudesta, joten siksi on mietittävä mitä suuhun lappaa ellei halua kärsiä seuraamuksista. Nämä protskutuotteet ei turvota tai kerää ilmaa vatsaan, mikä on hyvä juttu! Patukat sisältävät myös vitamiineja. Täydellinen välipala tai herkku siis! Mun lempparimaut on ehdottomasti Choco Brownie ja Cookie Dough, joka on ihan keksitaikinan makuinen nam!

Proteiinipatukoiden lisäksi Delightilta löytyy myös Delight Pure -välipalapatukat, jotka sisältävät vain luonnollisia ainesosia;  hedelmiä, pähkinöitä ja mausteita! Nämäkin ovat luonnolliesesti gluteiinittomia, laktoosittomia ja GMO-vapaita (ei geenimuunneltuja organismeja) eivätkä sisällä valkoista sokeria. Sopivat hyvin myös vegaaneille! Luonnollinen herkku tämäkin 🙂

Kannattaa hei muuten kurkata Delightin sivuille! Sieltä löytyy enemmän tietoa itse tuotteista sekä kivoja reseptejä, joihin patukoita voi hyödyntää!

Löydät Delightin myös Facebookista @FeelDelightedFinland ja Instagramista @delightfinland .

Onko Delight teille tuttu entuudestaan ja jos on niin mikä on suosikkimakunne? 🙂

Herkullisia hetkiä kaikille <3

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti