HIUSMUOTOILUN KIRKKAIMMAT TÄHDET

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Hiusmuotoilun tuotteissa painotan ennen kaikkea näppäryyttä ja sitä, että tuotteet ovat oikeasti laadukkaita. En halua, että tukka lässähtää saman tien kun astun ovesta ulos, vaan hiusten on pysyttävä vaativassakin menossa mukana.

HIUSMUOTOILUN YKKÖNEN

Valitsin Session Salonilta Doo.Overin, joka oli mulle jo entuudestaan tuttu. Tämä purkki on tullut jäädäkseen meikäläisen kaappeihin. On meinaan loistava keksintö, sillä tässä tuotteessa yhdistyvät niin kuivashampoon, hiuspuuterin sekä hiuskiinteen ominaisuudet. Saat siis kuohkeutta ja muotoilet tukan täydellisesti jättäen kuitenkin liikkuvan ja ilmavan lopputuloksen. Kiharoille todella IHANA tuote. Kun kokeilet niin huomaat. Täältä löydät tuotteen ja pääset tutustumaan lisää.

TÄMÄ ON YLIVOIMAISESTI PARHAIN HIUSTENMUOTOILUTUOTE, JOHON OLEN TÖRMÄNNYT!

Pitoa ja tekstuuria

Kaapistani löytyy myös erillisenä hiuslakka vaativiinkin kampauksiin. Kevin Murphyn Session.Spray antaa vahvan pidon, kosteuttaa ja suojaa auringon UV-säteilyltä. En olekaan aiemmin kiinnittänyt huomiota hiusten UV-suojaan, mutta tosiaan hiuksetkin tarvitsevat suojan ihan yhtälailla kuin ihommekin. Nyt kiinnitän siihen enemmän huomiota. Täältä löydät hiuskiinteen.

Lisäksi Kevin Murphy Fresh.Over  kuivashampoo on loistava tuote. Se antaa tekstuuria, raikastaa hiusta, poistaa epämiellyttäviä hajuja sekä rasvaisuutta tukasta. Must have puteli jokaiselle salimirkulle ja paljon reissaavalle. Kuivashampoo on huonon hiuspäivän pelastaja, kun ei aika riitä hiustenpesuun. Täältä löydät kuivashampoon.

Session Spray (kuva Session Salonin sivuilta)

Kuiva Shampoo ( kuva Session Salonin sivuilta)

Muistattehan hyödyntää Session Salonin verkkokaupan -15% alennuksen ensimmäisestä tilauksesta sekä käyttää ilmaista chattia oikeiden tuotteiden löytämiseen. Asiantuntijat ovat chatissa apunasi valitsemassa sinulle tarpeitasi vastaavat hiustuotteet. Mahtava palvelu! Täältä pääset verkkokauppaan. Voin aidosti suositella Kevin Murphyn tuotteita. Ne ovat tulleet jäädäkseen!

Olen aikaisemmin kirjoittanut Kevin Murphyn tuotteista täällä ja kertonut hiusongelmistani tässä postauksessa.

Hyviä hiuspäiviä!

Kaupallinen yhteistyö: Session Salon

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia

Snapchat: elinaleskinen

Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Emmi 27.8.2017 - 22:08

Ompas mielenkiintoisen kuuloisia tuotteita, voisi laittaa testailuun! 🙂

Reply
elinaadasofia 27.8.2017 - 22:40

Moikka Emmi!

Suosittelen lämpimästi. Varsinkin tuo Doo.Over on loistava tuote 🙂

Reply

Jätä Kommentti