TESTISSÄ KEVIN MURPHY TUOTTEET

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kerroin viime viikolla omista hiusongelmistani täällä blogin puolella ja sain paljon kyselyitä mainitsemistani tuotteista. Tekstin pääset lukemaan täältä. Nyt olen saanut viimein Kevin Murphyn hoitotuotteet testiin ja avaan teille kokemuksiani. Oli rakkautta ensi silmäyksellä! Tai ensi pesulla 😉 Oli ihana saada kokeiluun laadukkaita, mutta samalla luontoa ja ympäristöä kunnioittavia tuotteita.

”Hiukset ovat pääasia, mutta niihin ei panosteta luonnon ja eläinten kustannuksella”

Session Salonin stylistit apuna verkkokaupassa

Session Salonin stylistit tekivät pieniä muutoksia valintoihini, jotta saisin varmasti tarpeeksi kosteuttavat tuotteet, kuivan hiuspehkon kun omaan. Erittäin hyvä, että on ammattilaiset auttamassa. Session Salonin verkkokaupassa on nimittäin chat, jossa saa ilmaiseksi keskustella omista hiustenhoito-ongelmista ja saada näin ollen varmasti itselleen sopivat tuotteet.

Kevin Murphy – hoitavat tuotteet

Testiin pääsi lopulta Kevin Murphyn Hydrate-Me.Wash Shampoo, joka on luonnostaan kuiville hiuksille tarkoitettu ja siis tehokosteuttaa kutrit huolella. Kokemus: Erittäin riittoisa (pieni nokare riitti), miellyttävä tuoksu ja koostumus. Hiukset tuntuivat pehmeille ja se sellainen ”hamppufiilis” oli poissa. Yhdistin shampooseen Kevin Murphyn Blonde.Angel hoitoaineen, joka lupailee olevansa oikea tehohoito ja vaaleita sävyjä kirkastava tuote. Kokemus: Tämä tuote todella kirkastaa vaaleuttani! Hoitoaine sisältää pähkinä- ja siemenuutteita eli kosteuttavat myös hyvin. Minusta lopputulos oli erinomainen ja hiuksista tuli terveen tuntuiset. Kevin Murphyn hopeatuotteet eivät kuivata toisin kuin muut hopeatuotteet yleensä.

Hydrate.Me Wash sekä Blonde.Angel hoitoaine

Koska urheilen paljon ja joudun välillä kuvauksia varten pesemään tukkaani usein, Session Salonin hiusstylistit lähettivät minulle myös testattavaksi shampoon ja hoitoaineen yhdistelmän, Kevin Murphyn Re.Storen, joka sopii paljon hiuksiaan peseville. Loistotuote siis niin salikassiin kuin reissuillekin kun saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla! 😉 Kokemus: Mulla ei ole ollut yleensä hyviä kokemuksia shampoo-hoitoaineyhdistelmistä, mutta nyt tuli muutos! Todella hyvä tuote, joka kosteuttaa ja korjaa hiuksia hellästi.

RE.STORE on shampoon ja hoitoaineen yhdistelmä

Jos mulla ei ole kiire mihinkään suihkun jälkeen, annan hiusteni kuivua omalla vauhdillaan, mutta useimmiten tuppaa olemaan kiire jonnekin, niin silloin turvaudun fööniin. Föönin alle tarvitsin suojaavan hoitoaineen, joka kestää kuumuutta. Valitsemani Kevin Murphyn Un.Tangled hoitosuihke kosteuttaa, silottaa sekä antaa kaipaamani lämpösuojan. Kokemus: Suihkeessa on miellyttävä tuoksu ja hiuksista tuntuu tulevan vahvemman oloiset ja helposti selvitettävät, hyvä siis takkuuntuville kutreille. Lämpösuoja on jopa 220 asteeseen saakka eli tämä tulee käyttöön varmasti aina ennen fööniä tai suoristusrautaa.

Hoitavista tuotteista viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä, testasin Kevin Murphyn Shimmer.Me.Blonde kiiltosuihkeen, joka lupailee kirkastaa vaaleita sävyjä. Kokemus: Kosteuttaa hiusta ja tuo todellakin nimensä mukaista kiiltoa. Ihan must tuote, kun haluat korostaa vaaleiden hiusten säihkyvyyttä. Shimmer siis toimii kosteaan tukkaan enemmän rakennepaikkaavana kun taas kuivaan hiukseen se toimii kiiltosuihkeena, jota voi suihkia aina kun mieli tekee. Kampauksista tulee kiiltäviä. Todellakin jatkoon.

Tämä parivaljakko hoitaa hiuksia suihkun jälkeen. SHIMMER.ME.BLONDE kiiltosuihke sekä UN.TANGLED kosteuttava lämpösuoja

Session Salonin verkkokauppaan pääset täältä. Muistakaa hyödyntää chattia, jonka kautta saa yhteyden Session Salonin stylisteihin, jotka auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet. Sivuilla on hyvät tuotekuvaukset kunkin purnukan kohdalla, joten tiedät mitä kaikkea kyseinen tuote sisältää. Ensimmäisestä ostokerrasta saa – 15% alennuksen verkkokaupassa. 🙂

Kevin Murphy <3

Kaupallinen yhteistyö Session Salon

Seuraa myös

Instagram: @elinaadasofia

Snapchat: elinaleskinen

Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti