JUHANNUSTUNNELMIA

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Juhannus 2017  oli aika vauhdikas ja sisälsi paljon tekemistä. Sain viettää pari iltaa kauniissa Suvisaaristossa pelaten padelia, syöden hyvin ja viettäen muuten vain aikaa läheisten kanssa. Nukkuminen veneessä oli mahtavaa. Se veden liplatusääni nukuttaa hyvin ja pieni keinutus takaa hyvät yöunet. Olin myös juhannuksena yöpäivystäjänä, joten se hieman rajoitti vapaa-aikaani ja piti joka päivä kytätä kelloa etten myöhästy. Päivystin 21-7.00 välillä yöllä.


Juhannushäät

Lauantaina oli sitten ihanan ystäväni Lotan häät. Vihkiminen tapahtui Tuomiokirkossa ja Suomenlinnassa oli kauniisti koristeltu ja laitettu jatkopaikka. Oli kyllä kauneimmat häät missä olen ikinä ollut. Ohjelmassa oli mm. hääbingoa, polaroid kameralla kuvailua hääkirjaan ja tietysti herkullinen ruokailu. Hääpari myös leikkasi hääkakun perinteisesti yhdessä <3 Onnea vielä Lotta ja Janne!

Sunnuntaina alkoi sitten olla juhannus taputeltu ja heräilin iltapäivällä pitkien yöunien jälkeen mielessä pakkaaminen ja Malaga. Tultiin siis eilen tänne lomalle. Junan lämpötilamittari näytti illalla 23 aikaan, että on 27 astetta lämmintä. Mm, ei huono!

Ihanaa Tiistaita <3

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti