FITNESSMALLI-FINALISTIEN TAPAHTUMARIKAS VIIKONLOPPU (+VIDEO)

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Viime viikonloppuna meillä oli toinen Fitnessmalli-viikonloppu. Koko viikonloppu oli täynnä super kivoja juttuja, ja ennen kaikkea hyödyllisiä koulutuksia! Ihana oli myös tietysti nähdä meidän koko porukkaa ja naurua piisasi loputtomiin.

Perjantai alkoi tosiaan mielenkiintoisilla luennoilla Cafe Carusellissa. Huikean inspiroiva Nana Heikkilä (@nanafitofficial) oli puhumassa meille someyrittäjyydestä. Heti perään Hypementin kundit jatkoivat luennolla YouTuben käytöstä ja videoiden editoinnista. Oon innostunut videoiden tekemisestä tosi paljon ja haluaisinkin kehittyä siinä. Harjoitus tekee mestarin 😉

Ihana Nana <3

Perjantaina kävimme myös tutustumassa Itiksessä sijaitsevaan Flormarin meikkipisteeseen. Siellä on aina ammattitaitoiset meikkaajat avustamassa sopivien ja sinulle oikeiden tuotteiden ja sävyjen valinnassa. Flormarin tuotevalikoima on super laaja ja hinta ei päätä huimaa. Hinta-laatusuhde on täydellinen. Suosittelen piipahtamaan paikan päällä tutustumassa tai sitten nettikaupassa (alekoodilla ELINA2017 saat -25% alennusta!!). Nyt on meikkipussi lastattu Flormarin meikeillä, jes!

Flormar meikit

Saatiin myös Shooz kenkäkaupasta (Kauppakeskus Itis) valkoiset upeat Diadoran kengät. Valkoinen on niin kesäväri ja must have juttu!

Lauantaina päivä alkoi ihanasti Sup Yogalla. Meidät oli kutsuttu Delight Finlandin ja SupHelsingin järjestämään tapahtumaan Töölönlahden rannalle ja pääsimme tosiaan kokeilemaan suppailua ja nimenomaan sup yogaa. Olin ekaa kertaa suplaudan päällä ja vähän jännitti miten tasapaino pysyy 😀 Mutta hyvin meni ja molskahduksilta vältyttiin! Ihana Delight tarjosi meille aamiaista ja saimme koota herkullisesta aamiaisbuffetista herkkuannokset. Delightin proteiini- ja välipalapatukat sopivat hyvin pilkottuina jugurtin sekaan. Kivaa vaihtelua aamupalapöytään!

#FeelDelighted

Minä, Nina ja Marianne <3

Delight päivän jälkeen oli aika siirtyä Flormarin toimistolle Lauttasaareen meikattavaksi. Flormarin meikkaajat loihtivatkin meille täydellisen raikkaat kesämeikit kuvauksiin. Kuvattiin Hernesaaressa ja Eiranrannassa huikeaa materiaalia Ilta-Sanomille sekä FitBody -lehdelle Yvetten treenivaatteissa. Kiitos Elias Metsämaa, lahjakas kuvaajamme! 🙂 Me fitnessmallit autoimme toinen toistaan kuvauksissa ja ohjeistimme kuvausasentojen valinnassa. Yhteispelillä homma sujuu mahtavasti ja kaikilla olikin hauska päivä. Aurinkoa ja lämpöä piisasi, mikä ihana kesä!

Treenivaatteet Yvette.fi (alekoodi ELINAFIT15 saatte -15% hinnasta pois)

 

Marianne, Yasmin, Minä, Erna sekä Anni <3 Kuva: Emmi Lehtomaa, meikki: Flormar, Uimapuvut: Yvette

Lauantai illaksi ihana Anni oli sitten varannut meille pöydän Helsingin parhaasta sushiravintolasta, Tokyo55:sta. Syötiin hyvin ja tutustuttiin lisää toisiimme, voi että saa olla kiitollinen kun on saanut tälläiset ihanat ja inspiroivat ihmiset mun elämään! Ilta ei suinkaan vielä päättynyt tähän, vaan kaunotar vip host Rosanna oli järjestänyt meille Skohanista pöydän. Vietettiin skohanissa pari tuntia nauraen ja tanssien. Ihana lopetus päivälle. Kiitos Rosanna vielä tästä!

Sunnuntaina oli taas koulutusten vuoro. Saimme makoisan aamupalan Paulig Kulmassa Helsingin keskustassa (Kluuvi), jonka lomassa sitten pidimme workshoppia somebrändeistämme. Emmi ja Nina ovat mitä parhaimmat mallimammat, jotka tietävät mitä tekevät ja ennen kaikkea pitävät meistä finalisteista huolta! Kultaiset sydämen omaavat mallimammat ovat fiksuja bisnessnaisia, joilta ei määrätietoisuutta puutu. Ei voi muuta kuin ihailla ja nostaa hattua.

Paulig Kulma ( Kauppakeskus Kluuvi Aleksanterinkadulla)

Oli taas haikeaa sanoa heipat päivän päätteeksi, mutta onneksi meillä on tulossa vielä lisää inspiroivia koulutuksia ja tapaamisia. Näemme myös tyttöjen kanssa vapaa-ajalla puuhaten kaikkea mahdollista, lounaista kuvailuihin ja treenaamiseen.

ISO KIITOS KAIKILLE VIIKONLOPUSTA! Kiitos Delight Finland, SupFinland, Flormar Suomi, Shooz kenkäkauppa, Kuvaaja Elias Metsämaa, Nana Heikkilä, Hypement ja meidän ihana Fitnessmallitiimi! OLETTE TÄYTTÄ KULTAA <3 Kiitollinen kaikesta.

Loppuun laitan vielä Mallimammamme Ninan tekemän videon! Enjoy!

 

Ihanaa päivää ja muistakaa tehdä juuri niitä asioita mistä nautitte! Menkää kohti unelmia<3

Ps. Iltasanomat tekivät juttua minusta ja siitä kun olen sairastanut syömishäiriön. Täältä pääset lukemaan artikkelin!

Pssss. Mulla on super kiva tarjous teille myös hiuksiin liittyen! Helsingissä Hämeentiellä kampaamo Wanille Hair tarjoaa uudet simply natural hiustenpidennykset -25% alennuksella! 🙂 Wanille hair on mun luottokampaamo <3

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti