MAKUMATKALLA GEORGIASSA

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kävimme avopuolisoni kanssa testaamassa Helsingin keskustassa, paraatipaikoilla sijaitsevan georgialaisen Pur Pur ravintolan. Pur Pur on Ville Haapasalon perustama ja ideoima makumatka gruusian maailmaan ja ravintola tarjoileekin erilailaisia liha-, kala- ja kanaruokia sekä tietysti listalta löytyy myös kasvissyöjille sopivia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi yrttistä kasvispataa. Mielenkiintoisessa menuussa on huomioitu kattavasti eri sortin ruokailijat ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin maistuvaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lampaanlihapullat yrttisessä tomaattikastikkeessa sekä salaattia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruoka-annokset tarjoillaan georgialaiseen tyyliin isoilta astioilta. Annokset on koristeltu ja maustettu tuoreilla yrteillä sekä päältä löytyy usein vielä granaattiomenan siemeniä. Me tilattiin maukkaita lampaanlihapullia yrttisessä tomaattikastikkeessa raikkaan salaatin kera. Granaattiomena on muuten aika hyvä makukombo lihan kanssa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tipaton tammikuu salli tällä kertaa vain viinilistan kurkkaamisen. Pur Purin viinilista on erittäin kauniisti muotoiltu (kannattaa kurkata!!). Viinien aromit on tuotu esille houkuttelevalla ja mielenkiintoisella tavalla, valinnan vaikeus iskisi jos tilaisin. Menisin ehdottomasti ihan vain lasillisellekin maistelemaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tipattomalla otettiin Pepsi Maxia! Ensi kerralla viinit testiin 😛

Hinta-laatusuhteeltaan Pur Pur erinomainen. Laadukkaista raaka-aineista valmistettujen pääruokien hinnat liikkuvat 20 -30 euron välillä ja alkuruokia saa 10 eurolla. Ravintola luo erinomaiset puitteet tunnelmalliseen illallispöytään. Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa, mikä on mielestäni piste iin päälle fine diningissa!

Suosittelen lämpimästi tutustumaan nettisivujen kautta menuun ja itse ravintolaan. Kannattaa myös kokea paikan päällä. Georgialainen makumatka on mielenkiintoinen ja maukas elämys! Pääset nettisivuille kätevästi TÄSTÄ !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ravintola Pur Pur

Rikhardinkatu 4, 00130 Helsinki

Avoinna ma-to 16-23, pe-la 15-24 ja su 16-23

puh: 010 229 4016

http://www.purpur.fi

Kiitos Pur Purin henkilökunta!

XoXo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti