IHONHOIDON RITUAALIT – osa 1

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Ihomme kunto on monien tekijöiden summa. Ei ole olemassa mitään hokkuspokkus voiteita, joilla iho saataisiin pelastettua jos elintavat ovat retuperällään. Ihoomme vaikuttaa elintapojemme lisäksi myös ulkopuoliset, meistä riippumattomat tekijät kuten ilmansaasteet, pakkanen, tietyt sairaudet, unen laatu, stressi, hormonit..you name it. Paljon on siis erilaisia tekijöitä, jotka vaikuttavat keskenään ihomme kuntoon.

Tässä skin care part 1:ssä ajattelin kertoa teille omista kauneudenhoitorutiineistani joita teen päivittäin ja esittelenkin teille tuotteet joita suosin. Toisessa postauksessa mennään sitten syvemmälle ja puhutaan sisäisistä tekijöistä.

SUOSIKKITUOTTEENI:

Aloitetaan ihon puhdistuksesta. Puhdistan kasvot aamuin illoin. Illalla puhdistan meikit pois Dermosilin Cleansing Moussella, jota olen käyttänyt jo monen monta vuotta. Kuuluu suosikkeihini todellakin! Vaahtoava koostumus on tosi kiva ja miellyttävä. Moussen jälkeen käyn kasvot läpi vielä Chanelin Lotion Douceur kasvovedellä. Pakko tunnustaa, että mä olen vasta viime aikoina oppinut käyttämään kasvovettä ja nyt en pärjäisi ilman! Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, tasoittaa ja myöskin kosteuttaa ihoa. Aamulla virkistää kivasti. Tuo mun lemppari Chanel sopii hyvin normaalille ja sekaiholle. Tuotteessa on myös Chanelille tyypillinen ja ihana kukkaistuoksu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puhdistamisen suosikit

Päivittäisten rituaalieni ohella käytän ihonpuhdistukseen myös Clarisonic Mia 2 -puhdistusharjaa kerran pari viikossa. Tämä on silkkaa rakkautta!! Se puhdistaa 6-kertaa tehokkaammin naaman verrattuna käsin tehtävään puhdistukseen. Harja on tehokas, mutta hellävarainen ja voit itse vielä säädellä tarpeen mukaan harjan pyörimisnopeutta. En voi kun kehua. Tekee ihosta niin sileän ja hehkuvan! Clarisonicin mukana tulee pieni puhdistusgeeliputkilo, laturi ja ohjeet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Clarisonic Mia 2

16003180_10154491290004495_391009790889691319_n

Naamioitakin tuli aikaisemmin käytettyä aika harvoin, mutta nykyään tämäkin kuuluu viikkorituaaleihini vahvasti. Käytössäni on Chanelin Masque Déstressan Purete -naamio ja levitän sitä iholle 1-2 kertaa viikossa antaen vaikuttaa 10 minuuttia kerrallaan. Naamio auttaa poistamaan epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia ihosta. Se jättää ihon myös ihanan sileäksi ja mataksi käytön jälkeen.

16143314_10154489701114495_3072591353467909885_n

Chanel suosikit

Sitten päästään rasvaukseen! Yötä vasten laitan kasvoille ja decolteelle Chanelin La Nuit -seerumia, jonka ainesosat korjaavat ja rauhoittavat päivän rasituksesta ärsyyntyneitä ihosoluja. Hyaluronihappo elvyttää ja parantaa ihon kimmoisuutta. Silmien ympärille laitan Chanelin Hydra Beauty Micro Gel Yeux -silmänympärysvoidetta.

16113974_10154489701074495_8883464920475806656_n

Seerumin ja silmänympärysvoiteen jälkeen laitan yöksi Madaran regenerating yövoidetta kasvoille ja decoltee-alueelle. Madaralta mulla on myös käytössä päivävoide, jota käytän vaihtoehtoisesti alempana tekstissä esiintyvien tuotteiden kanssa. Madaran tuotteet ovat myös aika ihania luonnonkosmetiikkaa sisältäviä tuotteita ja eivät sisällä synteettisiä säilöntäaineita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Madara

Bare Mineralsin tuoteperhe tuli mulle tutuksi Miss Suomi 2013 -kiertueella kun saimme Bare Mineralsilta sponssilahjat. Luonnonkosmetiikka oli tätä ennen vielä aika tuntematonta minulle, mutta ihanaa kun sai mahdollisuuden tutustua ja tykkään kovasti edelleen! Bare Mineralsin tuotteet pohjautuvat siis 100% luonnon mineraaleihin eli eivät luonnollisestikaan sisällä mitään ylimääräisiä ainesosia. Bare Mineralsilta käytän sekä päivävoidetta että seerumia, jota laitan vaihtoehtoisesti Chanelin La Nuitin tapaan yövoiteen alle. Silmämeikinpoistoainetta käytän harvemmin, koska en yleensä käytä vedenpitäviä silmämeikkejä. Bare Mineralsin puhdistuaine on mulla taas yleensä matkoilla mukana näppärän koonsa vuoksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bare Minerals

Mulla on lisäksi käytössä Bio Oilin ihoöljy, jota käytän jos naama kuivuu mahdottomasti. Öljy vaalentaa lisäksi arpia ja tasoittaa ihon sävyjä. Huippu tuote ja tämä ei vahingossakaan lopu kaapista 😉 Itseruskettavaa laitan silloin tällöin kasvovoiteen kanssa jos haluan vähän päivettyneemmän lookin. Tuo Victorias Secretin self tan on koostumukseltaan ihana ja todella pieni nokare riittää helpon levitettävyytensä vuoksi. Tuote sisältää kosteuttavaa avokadoöljyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bio Oil ja VS Self Tan

Siinäpä tärkeimmät. Voisin tehdä joskus vastaavanlaisen esittelyn käyttämistäni meikkituotteista! 🙂 Nyt treenaamaan mars!

Ihanaa torstaita <3

XoXo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti