WANILLE HAIR

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kevättä kohden mennään kovaa vauhtia ja mun oli vihdoin viimein aika vähän päivittää hiuslookkia. Olin kasvattanut juurikasvua tahallaan yli vuoden, jotta saisin vähän tummempaa lookkia aikaiseksi. Nyt sitten maaliskuussa tuli mitta täyteen tuota harmaahiiri-vaihetta ja päätin, että alan vaalentamaan hiuksia! Taas tuli todistettua, että mä olen niin blondi henkeen ja vereen! Olo on kotoisa kun hiustenväri on vaalea. #blondesdoitbetter

Anyway ryhdyin heti tuumasta toimeen ja varasin ajan Wanille Hair -kampaamosta Hämeentieltä ja sainkin ajan tosi lyhyellä varoajalla.

Wanille Hair on kahden nuoren naisen omistama kompakti, tyylikäs ja hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva kampaamo Hämeentiellä Helsingin Sörnäisissä. Kampaamo on erikoistunut hiustenpidennyksiin sekä värjäyksiin ja heidän mottonaan on, että asiakas täytyy saada lähtemään liikkeestä hymy kasvoilla.

Wanille Hairin palveluihin kuuluu kokonaisuudessaan hiustenvärjäys-, leikkaus- kampaus- permanenttipalvelut sekä myös olaplex-käsittelyt hiuksille. Ripset ja kulmakarvat saa myös halutessaan siistittyä ja värjättyä. Ainiin, ja unohtamatta miehiä, parturipalvelut löytyvät myös saman katon alta!

Hiusten vaalennus on omalla kohdallani ollut aina hieman haastavaa, koska minulla on punapigmenttiä, mikä aiheuttaa sen, että lookista tulee helposti ei-toivottu kellertävä. Aina siis jännittää, kun laitetaan uusi väri päähän, että miten tukka reagoi. Lisäksi mulla on sellainen perus suomalaisen hento hiuslaatu, joten saa olla senkin suhteen tarkkana.

Sain Susannelta lähtiessäni hiusnaamion, joka taittaa väriä kylmempään vaaleaan päin.

Wanille Hairin Susannen kanssa sitten suunniteltiin mitä väriä laitettaisiin mun päähän ja pohdittiin, että samalla voitaisiin tehdä olaplex-hoito. Olaplex mahdollistaa hiusten värjäyksen ja varsinkin vaalennuksen turvallisesti ilman, että hiuslaatu kärsii. Olaplex moninkertaistaa hiuksissa esiintyviä rikkisidoksia ja linkittää yhteen jo rikkoutuneita rikkisiltoja eli korjaa jo syntyneitä vaurioita hiuksissa. Ihana tuote ja tekee hyvää hiuksille, testasin eilen.

Päädyttiin siis kirkastamaan kylmien vaaleiden raitojen avulla tukkaa. Tosiaan tarvitsi laittaa vain paksuja raitoja oman tukan sekaan niin värit yhdessä sekoittuvat kivasti! Tässä ennen ja jälkeen kuvat! Olen itse enemmän kuin tosi tyytyväinen!

 

 

Mitä ootte mieltä mun uudesta hiusväristä? 🙂 Suosittelen lämpimästi Wanille Hairia jos etsitte hyvää ja ammattitaitoista kampaajaa! Hinnatkaan eivät päätä huimaa 🙂

 

Wanille Hair

http://www.wanillehair.com

Hämeentie 70 C

Puh: 09 753 0768

xoxo, Elina

Muistattehan seurata minua myös:

Instagram: elinaadasofia

snapchat: elinaleskinen

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti