Mihin tää maailma on menossa…

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Viime päivinä somessa on näkynyt paljon kiroamista lasten fitness kisoista, jotka vastikään järjestettiin ensimmäisen kerran, ja onhan minunkin liityttävä kuoroon muutamalla sanalla. Siis ihan sairasta! Onhan olemassa ollut jo lasten missikisoja(joka myös sairasta), mutta nyt tämä fitness…Kapuloita rattaisiin heti!  Menee kyllä usko ihmiskuntaan jos Suomessakin alkaisi  tämä lasten fitnesslaiffi olemaan yhtä suosittua jalkapallonpelaamisen ja partion rinnalla. Siis ihan hirveetä! Läheltä liippaavia, paineita luovia lajejahan on myös taitoluistelu – sekä voimistelu, mutta siinä ei taas paneuduta ulkonäköön. Kisataan lähinnä taidonnäytteestä, mikä on mielestäni ok.

Ihmettelenpä vain, että millainen aikuinen oikeesti päästää lapsensa osallistumaan moiseen  fitness hulluuteen? Diettaaminen ja punttien nostelu lapsena häiritsee pahasti lapsen fyysistä normaalia kehittymistä. Ja henkisestä puolesta puhumattakaan. Lapsen minäkuva voi kehittyä täysin vääränlaiseksi ajatellessaan, miksi on erilainen ja huonompi kuin vieressä seisova, voittajaksi kruunattu Maija.

Huoh sanonpahan vaan. Lasten kuuluu olla lapsia, fanittaa niitä pokemoneja, leikkiä hippaa ja pelata pallopelejä eikä seisoa peilin edessä miettimässä miten seisoa lavalla, jotta näyttää parhaimmalle.

 

496ff55924333cefd22f232d600c7402-700x466

lähdelinkki artikkelikuvassa ja tässä: http://forums.musculardevelopment.com/showthread.php/157660-Ifbb-wtf

 

 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Retlaw Lahptsew 28.9.2017 - 21:26

Todella sairasta menoa !

Reply
elinaadasofia 28.9.2017 - 22:37

Kyllä vain!

Reply

Jätä Kommentti