Lastentarvikkeet – mitä ollaan jo hankittu vauvalle?

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Jollyroom

Kerroin viime viikolla lastenvaunujen hankinnastamme ja siitä mitä kannattaa ottaa huomioon. Entäpä muut lastentarvikkeet, mitä me ollaan jo hankittu vauvaa varten?

Lastentarvikkeiden maailma on myös ollut itselleni yksi suuri viidakko. Varsinkin näin kokemattomalle. Olenkohan muuten kertonut teille, että mulla ei siis ole yhtään kokemusta lastenhoidosta, saati sitten pienistä vauvoista. En ainakaan muista, että olisin edes ikinä pitänyt pientä vauvaa sylissä..Miehelläni taas on kolme pikkuveljeä eli hänellä on hieman enemmän kokemusta! Vauva-arki jännittää itseäni kovasti, mutta uskon siihen, että tekemällä oppii ja onneksi on ympärillä ihmisiä, joilta voi tarvittaessa kysyä neuvoa. On luonnollista jännittää asiaa, mikä on aivan uusi itselle ja tässähän alkaa täysin uusi elämänvaihe. Isoja asioita kyseessä! Sekä niin hienoja ja arvokkaita. Vauvavuosi tulee varmasti olemaan ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. Haluan olla mahdollisimman paljon läsnä ja nauttia täysillä (vaikka varmasti rankkaakin on).

Jollyroom on helpottamassa vauva-arkea

Onneksi Jollyroom tarjoaa kattavan valikoiman lastentarvikkeita ja heiltä löytyykin kaikki mitä ihminen voi tarvita vauva- ja lapsiarjessa. Hinta-laatusuhde on lisäksi kohdillaan. Kaikki tarvikkeet löytyvät näppärästi eri tuotekategorioiden alta.

Tässä meidän lastentarvikehankintoja vauva-arkeen:

Beemoo hoitoalusta vaipan vaihtoa varten. Meille ei mahdu hoitopöytää tähän asuntoon, joten onneksi on käteviä alustoja, jotka menee esimerkiksi pesukoneen päälle. Alustassa on hyvä huomioida se, että siinä on hieman reunoja, jotta vauva ei pääse kiepsahtamaan alas.

Beemoo 3 in 1 sitteri on aivan loistava keksintö, koska tässä samassa paketissa on monta eri ominaisuutta. Sitteri toimii ns perinteisenä sitterinä, mutta muuntautuu myöskin kantokassiksi tai kehdoksi, jossa vauva voi nukkua. Tämä menee siis kätevänä matkasänkynä alkuun (helppo kuljettaa, koska saa kasaan), kun mennään anopille kylään tms. Jalat ovat muuntautuvat eli kiikkumisominaisuuden saa pois tarvittaessa.

JLY Leikkimatto, jossa on suloiset lelut ja niistä lähtee erilaisia ääniä koskettaessa. Niin söpö!!

lastentarvikkeet

lastentarvikkeet

BabyBjörn Move Kantoreppu 3D Mesh oli myös hankintalistalla ykköspäässä, koska välillä on kiva kantaa vauvaa lähellä ja kädet vapaana. Painosuositus 3,2-12 kg eli menee jo pienestä pitäen. Kriteerinä kantorepun valinnassa oli tyylikkyyden lisäksi se, että lapsen voi asettaa joko naama menosuuntaan tai rintaa kohti. Tätä kantoreppua voidaan myös säätää helposti, jotta vauvalla olisi mahdollisimman mukava ja ergonominen asento.

Alice & Fox unipesä, jossa vauva pääsee nukkumaan päiväunia esim sohvalla samalla kun katsellaan esim telkkaria tms. Unipesä luo turvaa vauvalle ja tosiaan reunojen tarkoitus on estää vauvaa kiepsahtamasta alas. Kannattaa kuitenkin aina vahtia unipesässä nukkuvaa vauvaa.

Otettiin samaan sarjaan kuuluva Alice & Fox viltti, joka on miellyttävän pehmeää puuvillaa ihoa vasten.

lastentarvikkeet

Beemoo Care Raskaustyyny, joka muotoutuu helposti tukemaan niskaa, selkää ja vatsaa, niin imettäessä kuin nukkuessakin. On meinaan ihanan tuntuinen ihoa vasten! Päällinen on pesunkestävä 30 asteessa. Tämä on muotonsa takia aivan loistava esim sohvalla telkkaria katsoessa. En ole varmaan ikinä saanut näin mukavaa asentoa. Päiväunetkin maistuvat! 😀

Viimeisenä muttei varmastikaan vähäisimpänä, saanen esitellä: Beemoo Care Rintapumppu. Ja tämä toimii siis sähköllä! Kuulostaa omaan korvaani tosi älykkäältä ja sitä se varmasti onkin. Peräti 9 eri imuasetusta, paluuvirtauksen esto (hygienian kannalta hyvä!), hiljainen…Uskon, että sähkökäyttöinen pumppu helpottaa tekemistä aika paljon! Mukana tulee lisäksi pullonpidike, adapteri, säilytyspullo sekä pullotutti.

Toivottavasti imetys tulee onnistumaan kokonaisuudessaan hyvin, se vähän jännittää. Haluaisin imettää ihan ”täysaikaisesti” vai miten se sanotaan. Rintapumpun avulla saa pullotettua maitoa jemmaan, jotta isäkin voi osallistua imetykseen ja saan itse vapaata aikaa lähteä esim salille, kaupungille jne ilman vauvaa. Mun mielestä on tärkeää, että molemmat vanhemmat pystyisi osallistumaan vauvan ruokintaan, sillä siinä varmasti muodostuu erityisen läheinen ja turvallinen side vauvan kannalta.

lastentarvikkeet

Tää Beemoo tyyny on ihana!

Uskon myös, että vauva-arki itsessään opettaa mitä sitä tulee tarvitsemaan ja mitkä ovat sitten niitä oleellisia juuri omaa arkea ajatellen. Jollyroomilla on nopea toimitus, noin 3-7 arkipäivää eli ei tarvitse kauaa odotella.

Ps. Instagramissani on huikea arvonta, jossa voit voittaa 100€ lahjakortin Jollyroomin lastentarvikkeisiin! Käykää osallistumassa! Arvontaan voi osallistua pe 25.9 päivän loppuun asti.

Löytyykö teiltä samanlaisia lastentarvikkeita? 🙂 Mitkä on teidän taloudessa ”must have”? Edellisen postauksen lastenvaunuhankinnastani pääsen lukemaan täältä.

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti