VETOVOIMAN LAKI ELÄMÄSSÄ

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Vetovoiman laki pätee elämässä. Ootteko huomanneet, että jos aamulla tyyliin lyötte varpaanne sängynkulmaan niin päivä helposti voi jatkua samaa rataa ei toivotulla tavalla? Mulla oli vähän aikaa sitten sellainen päivä, että kaikki meni päin metsää jo aamusta. Tai jos tarkemmin ajatellaan, niin annoin kaiken mennä.

Päiväni alkoi siten, että kahvit läikkyi päälle ja tuli kiire lähtö töihin. Työpaikalla oli toinen toistaan haastavampia potilaita ja mikään ei muutenkaan tuntunut onnistuvan. Uskohan siinä itseen menee helposti ja tekee melkein mieli heittää hanskat tiskiin. Yövuoron päätteeksi väsyneenä odotin vielä turhaan metroa, joka ei jostain syystä tuona aamuna kulkenutkaan. Siinä tuhahdin ääneen ärsytystä, kun jouduin sitten isojen ja painavien kassien kanssa etsimään bussin, joka ei lopulta edes mennyt kotiin saakka vaan jouduin tarpomaan hammasta purren kylmässä viimassa päästäkseni kotiin.

Olen kiitollinen näistä upeista maisemista, joissa saan viettää aikaa.

Se millaisella fiiliksellä liikut, sen mukaisia asioita saat vastaasi.

Jälkikäteen aloin pohdiskelemaan, että entä jos olisinkin kahvin läikkymisen tuoman ketutuksen ja kiireisen olon sijasta vetänyt syvään henkeä. Jos olisinkin ajatellut mukavia asioita ja miettinyt mitä positiivista päivä voisi silti tuoda tullessaan? Mitäs nyt yhdestä läikkyneestä kahvista! Otsikon mukaisesti fysiikasta tuttu vetovoiman laki heijastaa ajatuksiasi ja tunteitasi palauttaen sinulle juuri sen, mihin olet ne suunnannut. Kun lähdet kotoa tuntien kiitollisuutta ja mieli iloisena ajatellen, että päivästä tulee mahtava, niin siitä sitten tulee! Positiiviset ajatukset ja tunteet säteilevät ympäristöön ja palauttavat sinulle positiivisia asioita, kunhan vain jaksat oikeasti uskoa siihen! Kun olet iloinen, hymyilet työpaikalla asiakkaille ja kollegoille, jotka useimmiten vastaavat hymyllä takaisin, positiivisuus tarttuu heihin ja kumuloituu vieläpä itsessä entistä isommaksi! Mahtavaa eikö!

Olen kiitollinen ihmisistä ympärilläni, olen kiitollinen nauramisen mahdollisuudesta, olen kiitollinen kyvystä rakastaa.

Kiitollinen, että saa tehdä yhteistyötä ihanien ja herkullisten Delight- proteiini – ja välipalapatukoiden kanssa <3 Alekoodilla #FMElina saat -10% alennusta sekä ilmaisen kotiinkuljetuksen www.alfandelight.fi

SALAISUUS

Luen tällä hetkellä Rhonda Byrnen Salaisuus -kirjaa ja se pistää miettimään elämää todella paljon. Kirjan mukaan koko elämäsi perustuu vetovoiman lakiin. Olet vetänyt puoleesi magneetin lailla kaikkea, mitä elämässäsi on. Ihmiset, työpaikan, olosuhteet, terveydentilan, velat, auton jolla ajat, yhteisön johon kuulut ja ilonaiheet. Elämäsi on ilmentymä ajatuksistasi ja tunteistasi, jotka mielessäsi liikkuvat. Se pitää kyllä vallan hyvin paikkaansa, jos suhtaudut asioihin negatiivisella sävyllä, niin negatiivisia asioita sitten vastaanotat. Pessimisti pettyy tuplasti.

Tärkein oivallukseni onkin, että Sinä pääset elämässäsi pitkälle olemalla kiitollinen ja heittäytymällä luottavaisin mielin ajatukseen, että elämä kantaa ja kaikki kyllä aina järjestyy, tavalla tai toisella. Vaikeudet elämässä ovat tulleet meille tarkoituksella ja niiden kautta olemme päätyneet tähän hetkeen ja olemme keitä olemme. Kun rakastat elämää, elämä rakastaa sinua takaisin ja universumi lähettää sinulle ihania asioita.

Olen kiitollinen auringon paisteesta, kiitollinen saadessani ihastella kaunista taivasta, kiitollinen pienistä hetkistä, jotka saavat hymyn huulille.

Olen kiitollinen, että saan syödä aamiaista, kiitollinen että osaan lukea, kiitollinen rauhaisista hetkistä, kiitollinen saadessani tuntea onnellisuutta. Kun aletaan tarkasti miettimään pala palalta, meillä on jo aamusta saakka paljon aihetta kiitollisuuteen. 

 

Mieti sinäkin aamulla heti ensimmäisenä tai aamupalaa syödessäsi, mistä sinä olet kiitollinen ja mitä ihanaa ajattelet päiväsi aikana tapahtuvan. Ota uusi päivä vastaan innolla ja luottavaisena, sillä universumi kyllä ohjaa sinua oikeaan suuntaan.

Ihan mieletöntä pohdiskella tällaisia juttuja ja oikeasti syventyä ajattelemaan vetovoiman lakia.

Ja hei loppuun pieni muistutus, että vielä olisi mahdollisuus hankkia itselle Vita Liberatan rusketustuotteita -10 % alennuksella Stockmannin verkkokaupasta kun käytät koodia ELINASTOCKA :). Koodi voimassa tämän kuun loppuun.  Täältä pääset tutustumaan tuotteisiin <3 ja Tässä postauksessa olen kertonut minun omat suosikkituotteeni videon kera 🙂

 

Elämän iloa <3

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti