VITA LIBERATA RUSKETUSTUOTTEENI (+ YOUTUBE VIDEO)

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Ihan mieletöntä, kun eletään jo toukokuuta ja aletaan olla kesän kynnyksellä. Mä otin kylläkin varaslähdön kesään ja tupsahdin tänne Espanjaan Malagan auringon alle. Kyllä täällä kelpaa! Mittari näyttää +25. Ja kesästä puheen ollen, tähän lemppari vuodenaikaani kuuluu oleellisena asiana tietysti ruskettuminen. Päivettyneenä iho näyttää mielestäni paljon kauniimmalta ja terveemmän näköiseltä. Ruskettumisesta inspiroituneena ajattelinkin jakaa teille omat suosikkini Vita Liberata -rusketustuotteiden joukosta!

Miksi minä käytän Vita Liberataa?

Vita Liberata tuoteperhe on ollut mulle jo tuttu 1,5 vuoden ajan ja en enää vaihtaisi pois näistä itseruskettavista. Tuotteet ovat mielestäni laadukkainta tavaraa mitä markkinoilta löytyy; ne sisältävät 80 % orgaanisia raaka-aineita eikä lainkaan parabeeneja, alkoholia tai muita vastaavanlaisia kemikaaleja. Tuoksu ei ole myös yhtään tyypillinen pahanhajuinen”itseruskettava” vaan neutraali. Vita Liberatan itseruskettavat ovat koostumukseltaan kevyitä, helppoja levittää ja antavat luonnollisen kauniin rusketuksen turvallisesti. Iso plussa nopeasta kuivumisesta ja miellyttävästä koostumuksesta! Lisäksi Vita Liberan tuoteperheestä löytyy kaikki mitä tarvitaan onnistuneeseen rusketukseen; kuorimis-, kosteutus- ja tietysti ne varsinaiset rusketustuotteet.

Nyt minulla oli mahdollisuus saada hieman lisäystä tuoteperheeseeni ja sain kokeiluun muutamia tuotteita, joista kerron alla lisää. Videota katsomalla pääsette näkemään kaksi suosikkiani 🙂

VITA LIBERATA -SUOSIKKINI:

FABULOUS SELF TANNING GRADUAL LOTION (200ml): Tämä voide sisältää antiage raaka-aineita ja kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, koska sisältää Marula öljyä.. Ruskettaa ihoa asteittain ja sopii siksi erinomaisesti vaaleaihoiselle. Luo kauniin ja luonnollisen päivetyksen.

Self Tanning Gradual Lotion

PHENOMENAL 2-3 WEEK TAN MOUSSE (125ml): Tämä tuote on ollut mulla käytössä pitkään ja en vaihtaisi enää pois. Kiva kun sain nyt täydennystä rusketusvarastoni! Rusketusvaahto levittyy helposti (ei tarvitse paljoa annostella!) ja kuivuu nopeasti antaen välittömästi kauniin ja luonnollisen rusketuksen. Tuote lupaa 2-3 viikkoa kestävää rusketusta ja tämän todellakin saat, jos levität tuotetta muutamana peräkkäisenä päivänä. Moussen kanssa kannattaa huolehtia hyvin ihon kuorimisesta ja kosteutuksesta, sillä nopean kuivumisensa takia vaahto imeytyy nopeasti ihoon. Näin vältyt ”laikuilta” 🙂 Saatavilla on medium- ja dark- sävyt, joista itse käytän dark!

SELF TANNING ANTI AGE SERUM (15 ml): Seerumi heleyttää ihoa ja vähentää juonteita antaen samalla kauniin päivetyksen kasvoille. Tätä tuotetta voit käyttää sellaisenaan tai sitten lisäämällä muutaman tipan kosteusvoiteeseen. Erittäin riittoisa tuote ja puteli tulee varmasti säilymään pitkään näppärän annostelijan ansiosta. Tekee ihosta erittäin ”kiinteän” oloisen ja terveen näköisen 🙂  Tykkään kovasti!

Anti Age Seerumissa on näppärä annostelupipetti!

TRYSTAL MINERAL BRONZER (MINERAALI AURINKOPUUTERI): Tämä tuote löytyi multa jo entuudestaan ja luo vieläkin WAU- efektin käytössä! Vita Liberatan aurinkopuuterilla saat nimittäin pysyvät varjostukset tai muuten kauniin päivetyksen kasvoille ilman meikkiä! Kesällä tämä tuote on ehdoton suosikki kun tykkään luonnollisemmasta lookista. Puuteria voit tupsutella suoraan kasvovoiteen päälle tai sitten käyttää meikkivoiteen laiton jälkeen normaalin aurinkopuuterin lailla. Yksi suosikeistani ehdottomasti. Saatavilla on sävyt SUNKISSED ja BRONZE.

Lisäksi käytän Vita Liberatan TANNING MITT – levityskinnasta, jotta saisin mahdollisimman tasaisen rusketustuloksen ja välttyisin kämmenten tahraantumiselta ( Kuntosalin kuivettamat kädet jepjep 😀 ). Kämmenet kannattaa muutenkin kuoria ja kosteuttaa hyvin, jottei tule ikäviä ”rantuja” 😀

Levityskintaalla saat tasaista jälkeä, sekä vältyt käsien ylivärjäytymiseltä.

VITA LIBERATAN ALEKOODI SINULLE!

Nyt saat alennusta -10 % Stockmannin verkkokaupasta kun käytät koodia ELINASTOCKA ja tämä huippuetu on voimassakoko toukokuun ajan (31.5 saakka). Täältä pääset tutustumaan Stockmannin verkkokaupan Vita Liberata valikoimaan. <3

Onko teillä jokin suosikkituote Vita Liberatan tuoteperheestä? 🙂

Ihania rusketushetkiä <3

 

Muista seurata Instagramissa @elinaadasofia

Snapchatissa @elinaleskinen

Youtube: elina leskinen

Kaupallinen yhteistyöVita Liberata

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti