Itsevarmempi minä kuukautisten aikana x 5

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Vuokkoset

Itsevarmuus ja hyvä olo omassa kehossa ei ole itsestäänselviä asioita tänä päivänä, valitettavasti. Ympäröivä maailma muokkaa ajatusmaailmaamme niin tietoisesti kuin tiedostamattakin. Lisäksi oma keho muuttuu vuosi vuodelta ja erilaiset tapahtumat muokkaavat sitä. Kuukautiset vaikuttavat itsessään jo kerran kuussa olotilamme. Mulla on myös vastikään takana synnytys, josta on nyt aikaa 4 kk. Ajatella! Vaikka koen, että kehoni on palautunut todella hyvin, niin se ei ole silti se sama keho, mikä oli ennen raskautta. Haluan panostaa siihen, että kehoni voisi mahdollisimman hyvin. Ja, että tuntisin oloni itsevarmaksi.

Kuva: Jassu Dammert

Kuva: jassu Dammert

Itsevarmuus kuukautisten aikana

Lähdin yhteistyössä Vuokkoset tuotteiden kanssa pohtimaan itsevarmuutta omassa kehossa. Kuukautisten aikaan olo saattaa nimittäin olla helposti epäitsevarma ja epämukava. Olemme myös herkimmillämme ja mieliala voi laskea pakkasen puolelle. Onneksi pienillä teoilla voimme kuitenkin helpottaa omaa oloa niin kehossa kuin mielen maailmassa. Vuokkoset -kuukautissuojat antavat meille paremman ja luotettavamman olon kuukautisten aikana – niin itse kuukautisiin liittyen, mutta samalla myös koko olemukseemme.

Itsevarmempi olo x 5 kuukautisten aikana

-Hyväksy tunteesi – on ok olla välillä allapäin siinä missä hyppiä onnesta. Joskus vaikeiden tunteiden ulos päästäminen voi olla vaikeaa, mutta loppujen lopuksi tunteiden näyttäminen helpottaa. 

-Luotettavan kuukautissuojan valinta. Vuokkoset Bio on paitsi 100 % ympäristövastuullinen valinta, niin myös mielettömän pehmeä. Voit olla varma, että tunnet olosi itsevarmaksi kuukautisten aikana. Siteiden pintakuitu on todella pehmeää ja aitoa 100% luomupuuvillaa sekä imukerros klooritonta selluloosaa. Ei ylimääräisiä aineita.

-Panosta hyvinvointiin kuukautisten aikana tekemällä itselle hyviä asioita. Sellaisia asioita mistä nautit ja mitkä tuovat iloa. Mukavan tekemisen avulla saamme olomme itsevarmemmaksi. Kuukautiset eivät saa hidastaa menoa (ellemme itse näin halua). Mä oon käyttänyt Vuokkoset tuotteita jo kauan ja ne antavat aina mukavan tunteen sekä varmuutta menoon.

-Puhu itsellesi kuin puhuisit ystävällesi. Kehu, kannusta ja kiitä. Kehosi on ainoa laatuaan joka sinulla on. Arvokas kotisi.

-Muista levätä ja nuku hyvät yöunet. Olen aina ollut sitä mieltä, että uneen panostaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Onneksi Vuokkoset Bio kuukautissuojia löytyy myös yösiteinä, jotka ovat päiväsiteiden tapaan miellyttävän pehmeää luomupuuvillaa. Pitää olon varmana yölläkin!

Vuokkoset Bio on 100 % parempi valinta 

Tiesittekö muuten, että kaikki Vuokkoset kuukautissuojat ovat yksittäispakkauksineen ovat biohajoavia, kuten myös pikkuhousunsuojarasiatkin. Pakkaukset voit siis hävittää kotikompostissa. Valitsemalla Vuokkoset -kuukautissuojan voit olla 100% varma, että teet ympäristön kannalta parhaan valinnan – koko tuotteen elinkaaren ajalta. Minusta on mielettömän hienoa, että ympäristöasiat huomioidaan vakavasti. Suomalaisen Vuokkoset Bio -sarjan tuotteet ovat myös maailman ensimmäisiä kertakäyttöisiä kuukautissuojia, joille on myönnetty EU- ympäristömerkki. Lisäksi Vuokkoset pakkaus kantaa ylpeänä Joutsenmerkkiä sekä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tunnusmerkkiä. Tuotteet valmistetaan myös Suomessa ja tarkemmin ottaen Veikkolassa Kirkkonummen lähellä. Mahtavaa, että työllistetään ihmisiä kotimaassa!

Vuokkoset Bio -sarjaan kuuluu myös Organic tamponit, joiden materiaali on myös 100% luomupuuvillaa ilman ylimääräisiä aineita.

Onko Vuokkoset Bio sinulle tuttu?

Oikein ihanaa Naistenpäivää kaikille!

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti