Syö enemmän pikaruokaa tänä vuonna!

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Picadeli

Millaisia ajatuksia otsikko herätti sinussa? Tuliko automaattisesti mieleen hampurilaisaterian kuva? Pikaruoka mielletään usein roskaruoaksi, mutta se käsite on itse asiassa paljon enemmän! 

Kiire ei automaattisesti tarkoita sitä, että täytyy syödä ravinneköyhästi. Ainakin jos multa kysytään niin saman ajan käytän karkkihyllyllä suklaapatukan valintaan kuin siihen, että valitsen herkulliset ja värikkäät salaattiainekset kulhoon Picadelin Arctic -salaattibaarista. Kiireessä voi siis tehdä hyviäkin valintoja ja se on todella helppoa – kiitos Picadelin. 

Pienoista kiinnostaa ruoka selkeästi. Ja värit! 😉

Maailman turvallisimmaksi salaattibaariksi tituleerattu Picadelin Arctic salaattibaari palvelee loistavasti kiireistä Äitiä. Vauva-arjessa tulee väkisinkin tilanteita kun ei ehdi tai yksinkertaisesti vaan jaksa laittaa ruokaa. Se on todellakin ok, vaikka Äidit supernaisia ovatkin. On todellista arjen helppoutta, kun voit koota haluamanlaisesi salaatin Picadelilta ja nauttia siitä vaikkapa yhdessä vauvan kanssa. Meidän Leonardoa on muuten alkanut kiinnostaa ruoka aika paljon. Aina ihmettelemässä kun vanhemmat syövät. Haluan opettaa pojalleni ravinteikkaan ruoan merkityksen arjessa, kun hän tuosta kasvaa. 

Lisäksi näin korona-aikaan hygienia-asiat mietityttää varmasti meitä jokaista. Se on luonnollista ja tärkeäkin aihe pohtia! Picadelin Arctic -salaattibaareissa ruokaturvallisuus on viety parhaalle mahdolliselle tasolle. Salaattibaareista löytyy patentoitu jäähdytysjärjestelmä, suojakuvut jotka aukeavat vain rajallisesti, kiinnitetyt ottimet (eivät ”ui” ruoan seassa), etävalvonta, käsidesit, hälytysjärjestelmät, 100% tuotteiden jäljitettävyys..

Itselleni hygienia-asiat ovat todella tärkeitä ja on ihanaa, että Picadeliin voi luottaa. Söin Picadelia myös koko raskausajan, koska kaikki on selkeästi merkitty mitä missäkin on. 

Ei muuta kuin positiivista pikaruokaa masut täyteen ja kevättä kohti! 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

4 kommenttia

Kerttulinen 26.2.2021 - 13:48

Äitiys on opettanut, että jostain on nipistettävä aikaa. Lasten ollessa pieniä valitsin usein salaatin tekemisen ja vihannesten pilppomisten väliltä. Valmis ruoka on myös se, mikä todella helpottaa arkea ja tätä voi hyödyntää jo ihan vauva-aikana. Onneksi nykyään on myös ihan terveellisiä vaihtoehtoja. Ja ehkä omista periaatteista voi myös välillä luistaa. Joinakin päivinä on vain järjevää heittää pinaattiletut uuniin ja katsella, kun kaikki syövät tyytyväisinä ruokansa.

Reply
Elina Ada Sofia 5.3.2021 - 16:05

Se on juurikin näin! 🙂

Reply
Hohjoijjaaaa 28.2.2021 - 14:18

Ihan naurettavaa miten jaksat valittaa 2h välein heräilyn ”rankkuudesta” (ja jos vauva nukkuu vielä välillä alkuyöstä 7h pätkiäkin alkuun) 😂😂 kokeile herätä eka 3kk koliikin takia 30min välein KOKO yö ja sitten hulinoiden vuoksi 5kk asti 15-45min välein KOKO yö ilman mitään alkuyön kokonaisia unia. Hohhoijaa kermaperseilyä kerrakseen.

Reply
Elina Ada Sofia 5.3.2021 - 16:04

Heippa Hohjoijjaa!

Kaikki on suhteellista 🙂 Tsemppiä paljon heräilyihin, onneksi aurinko piristää! <3

Reply

Jätä Kommentti