Viikkosuunnitelma – miltä näyttää mun viikko?

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Viime aikoina olen bongaillut Indiedays -blogiportaalista muiden kollegoiden viikkosuunnitelma -postauksia ja ne on aina mielenkiintoista luettavaa. Nyt olisi siis vuorossa omaviikkosuunnitelmani tälle viikolle eli mille näyttää mun arki? Instagramiini @elinaadasofia voisin kuvata myös joku päivä kuvata ns. ”my day :tä”, jotta pääsette hyppäämään matkaani hetki hetkeltä. Oon monta kertaa yrittänyt muuten kuvata myday:tä youtubeni puolelle, mutta homma on jäänyt. Tube ei ehkä ole mun juttu, ei ainakaan tällä hetkellä.

Millaista on mun arki?

Mun arki vaihtelee yleisesti todella paljon ja yksikään viikko ei ole samanlainen. Se on mulla ehkäpä koko jutun suola. Oon kiitollinen, että saan tehdä töitä, joista pidän ja joilla on merkitystä. Olen siis sekä palkkatöissä (bioanalyytikkona) sekä mulla on oma osakeyhtiö, jonka kautta teen yrittäjänä kaiken luovan eli esiintymiseen, markkinointiin, sisällöntuottoon sekä valmentamiseen liittyvät työt. Tälläkin viikolla on luvassa kaikkea sekalaisesti – töitä sekä vapaata. Lisäksi loppuviikolla on peräti kolmet juhlat peräkkäin..uhka vai mahdollisuus?

Lisäksi matkustelen aika paljon, joten kai senkin voi lukea arkeeni? Olen nimittäin heinäkuun jälkeen viettänyt jopa 2 kk yhteensä Espanjassa ja loppuvuodesta/alkuvuodesta olisi tarkoitus mennä taas about pariksi viikoksi. Espanja on kuin toinen kotini. Viikkosuunnitelma Espanjasta voisi itseasiassa olla myös mielenkiintoista näytettävää tänne teille eli toteutetaan sellainen kun seuraavan kerran olen siellä. 

Mulla on tällä hetkellä sovittuna skypen välityksellä Espanjan tunteja sen lisäksi, että opiskelen itsenäisesti. 

Mun viikkosuunnitelma

Maanantai: Yöpäivystys loppui klo 7.00, jonka jälkeen kipitän kotiin ja olenkin unten mailla pian tämän jälkeen. Useasti pyrin nukkumaan öiden jälkeen ihan reippaasti, 7-10 h on aika normaali. 8 hyvä keskiverto veikkaisin. Anyway, tälle päivälle mulla ei ole mitään erikoisia suunnitelmia. Salillekaan tuskin menen, vaikka haluaisin (riippuu olosta, hieman kutkuttelee flunssa nurkan takana). Hoidan illalla muutamia tärkeitä sähköposteja eteenpäin sekä suunnittelen somekamppiksia. Teen myös laskuja asiakkaille ja laitan ne eteenpäin. Lisäksi opiskelen espanjaa. Pyrin ainakin viitenä päivänä viikossa käyttämään 30-60 minuuttia Espanjan opiskelulle. Kuuntelen tällä hetkellä paljon Espanjan kielistä musiikkia sekä katsotaan Espanjan kielisiä sarjoja, jotta pysyiki joku tatsi korvilla. Jos on muuten vinkata hyviä espanjan kielisiä sarjoja, podcasteja tai muuta vastaavaa niin olisin tosi kiitollinen vinkeistä!

Tiistai: Yöpäivystys + pressipäivät + eräs lanseeraustapahtuma & valohoito ST. George hotellissa. Haluaisin myös treenata, mutta katsotaan lähempänä mikä olo. 

Viimeistelen myös viime viikolla suunnittelemani arvonnan ja julkaisen tämän instassani. Opiskelen taas Espanjaa.

Kotiin tuli joulu viikko sitten! 

Keskiviikko: Yöpäivystys + omien kuittisotkujen selvittelyä sekä blogitekstin kirjoitusta & viimeistelyä. Mä oon ehkä maailman surkein ihminen pitämään kuitit ojennuksessa ja näin ollen oonkin sopinut itseni kanssa, että kuun puolivälissä laitan kaikki siihen mennessä ilmaantuneet kuitit järjestykseen ja oikeaan kansioon. Loppukuusta on näin ollen helpompi operoida näiden kanssa, kun lähetän kaiken kirjanpitäjälleni yritykseni kuukausiraporttia varten. Ajattelin myös hoitaa pois alta pari matkalaskua ja tehdä ilmoitukset verottajalle. Kaikkea pientä ärsyttävää..:D

Lisäksi on sovittuna lenkkitreffit ystävän kanssa illalla sekä Espanjan opiskelua.

Torstai: Yöpäivistykset vihdoin takana päin. Tiedossa hemmottelua 1,5 h hieronnan merkeissä sekä illallinen Tokyo55 -ravintolassa. Erittäin hyvät sushit, suosittelen! Toivottavasti jaksaisin myös opiskella Espanjaa jossain välissä.

Kuva: Maiju Markkanen

Perjantai: Tälle päivälle on tiedossa hengailua kotona! Sitä kaipaan älyttömästi ja mulle olisikin tärkeää, että saisin yhden päivän viikossa sellaiselle kotihengailulle. Siivoilen ja järjestelen tavaroita kotona, teen ehkäpä ruokaa ja puuhastelen kaikenlaista. Tässä vaiheessa viimeistään korjaan vaatemytyt pois (paha tapa). Ajattelin myös hoitaa hyvissä ajoin sähköpostit pois alta sekä zekkaan jotain mitä on mahdollisesti jäänyt aiempina päivinä hoitamatta tai tullut jotain muuttujia. Lisäksi salitreenit olisi suunnitelmissa aamupäivällä. Illalla klo 20 menen meidän labraporukan kanssa pikkujoulu illalliselle.

Lauantai: Kamppis -kuvaukset päivällä sekä mahdollisesti myös treenit salilla / ulkona lenkkeilyä. Alkuillalla suuntaan ystävän luokse viettämään pikkujouluja! Lähdetään pitkästä aikaa Helsingin yöhön.

Sunnuntai: Kotichillausta, ruuanlaittoa ensi viikkoa varten sekä sarjojen katsomista. Rento sunnuntai siis tiedossa! Illalla käyn vielä läpi kalenterin ja zekkaan menot jne.

Sellainen oli siis mun viikkosuunnitelma! Tykkäättekö te tällaisista postauksista? 🙂

Valoa harmauden keskelle sinne jokaiselle! <3

Ps. Muistakaa tänään kääntää katseet TV5 klo 20! Silloin tulee mun jakso Say Yes To The Dress -ohjelmassa! 🙂

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti