Say Yes To The Dress ja häät ensi keväänä

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Tuntuu uskomattomalle sanoa tämä ääneen, mutta kyllä, me ollaan vihdoin viimein päätetty ajankohta, jolloin meidän häät pidetään.  Useat ovat jo kyselleet, että milloin menemme naimisiin, mutta emme oikein saaneet aikaiseksi edetä asian suhteen ennen kuin vasta nyt lokakuussa ollessamme Espanajassa. Häät ovat siis ensi keväänä ja tarkemmin ottaen Vappuna! Häälokaatio ei ole mikään perinteinen, vaan menemme naimisiin, ylläty yllätys Espanjassa! Rakastan sitä maata, kieltä ja kaikkea Espanjassa niin paljon, joten oon kyllä super onnellinen, että meillä on mahdollisuus mennä naimisiin juuri siellä.

Omannäköiset häät

Voisin tehdä häistämme useamman erillisen postauksen, mutta tässä ensimmäisessä kerron yleisesti fiiliksistä ja vähän ideointia. Me ollaan se päätetty, että häät eivät tule olemaan mitkään megaisot juhlat, vaan sellaiset intiimimmät, jossa on lähipiiri paikalla. En halua, että kukaan ottaisi stressiä järjestelyistä, koska tärkeintä ainakin itselleni on ympärillä olevat ihmiset (ja mekko). He tekevät fiiliksen ja juhlan. Haluan, että voidaan tulevan puolisoni kanssa viettää ikimuistonen päivä (/päivät -saatetaan pitää useamman päivän juhla) rakkaiden ympäröimänä. Espanja miljöönä on myös jo itsessään koriste mun mielestä. Haluaisin, että kaikki olisi sellaista simppeliä ja yksinkertaista. Ehkäpä ilmapalloja, quotes-tauluja ja kukkia olisi kiva hankkia. Samoin haaveilen sellaisesta ”portista”, jonka voisi tehdä palmunlehdistä tai kukista. Ollaan myös mietitty, että ruoka voitaisiin tilata lemppari intialaisestamme. Lisäksi ehkäpä jotain hyvää salaattia tai muuta vastaavaa. Hääkakku sen sijaan saisi olla perinteinen mansikkakermakakku!

Kuvakollaasin kuvat: Pinterest
Kuvakollaasin kuvat: Pinterest
Kuvakollaasin kuvat: Pinterest

Häämekonkin suhteen mulla oli aika selkeä visio – rakastan merenneitomallisia pukuja ja sellainen mulle löytyikin. Yllättävän helposti ja vaivattomasti. Olen itse asiassa mukana Suomen Say Yes To The Dress -ohjelmassa ja mun jakso tulee tosiaan ulos seuraavana maanantaina 18.11. klo 20.00 TV5 kanavalla. En siis vielä paljasta millaiseen pukuun päädyttiin, vaan saatte nähdä sitten vasta maanantaina! Ohjelman yhteistyökumppanina on Niinatar -juhla- & ja morsiuspukuliike, joka on mulle entuudestaan tuttu. Miss Suomi 2013 -kilpailussa meidän juhla- ja iltapuvut olivat kyseisestä liikkeestä. Niina Kuhta, liikkeen omistaja on myös aivan valloittavan ihana ihminen – kiitos kovasti Niina ja ammattitaitoinen henkilökunta, kun autoitte löytämään unelmieni mekon. En voisi olla tyytyväisempi! Ostin puvun tosiaan viikko sitten, toisen sovituskerran jälkeen. Tämä puku kolahti ja kovaa – se on täydellinen. En malta odottaa, että saan näyttää sen teille!

Jos kaikki muu on simppeliä ja yksinkertaista, niin on mulla myös yksi ”pieni ja vaatimaton” toive..nimittäin olisin ikionnellinen, jos Jari Sillanpää tulisi häihimme keikalle. Katsotaan miten asian kanssa käy! Pitäkää peukut pystyssä! 😀

Onko täällä teissä lukijoissani sellaisia, joilla on häät 2020? 🙂

Ihanaa päivää teille!

Otsikkokuva on myös lainattu Pinterestistä

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

1 Kommentti

Niina 14.11.2019 - 06:18

Hei. Huomasin että sinä ja anni v olette molemmat ko. Ohjelmassa ? Tuliko tämä teille itsellenne yllärinä vai oletteko jo alusta asti tienneet, että molemmat ottaneet osaa samaan formaattiin? Teiltä ei juuri enää yhteistöitä näy ? ja bodypositiivisuusjuttunne taisi lähteä annin mukana.. Joka tapauksessa tsemppiä hääjärjestelyihin ?

Reply

Jätä Kommentti