Henkisesti rankkaa, mutta paljon hyvää

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Koronakevät alkaa pian vaihtua kesään ja uskon kovasti, että pian saadaan jo tehdä asioita vapaammin. Odotan kesää niin paljon ja toivon sydämeni pohjasta, että pääsisi Espanjaan heinäkuun lomalla. Tarkoitus olisi lähteä 1.7 kun Finnair aloittaa taas lennot (jos aloittaa xD). Kesän matka on todennäköisesti tämän vuoden viimeinen matka, koska syksyllä en saa todennäköisesti enää lentää..

Rankkaa, mutta myös hyviä asioita

Vaikka tämä koronan siivittämä kevät on ollut henkisellä tavalla rankka, on löytynyt myös paljon hyvää ja ollut monta itsetutkiskelun paikkaa. On tullut pysähdyttyä enemmän kuin ikinä. Uskon myös, että ei olisi tullut levättyä näin hyvin ilman koronaa. Raskautta ajatellen siis erinomainen aika, vaikka toki korona on tuonut omat huolensa. Vielä ei ole syntynyt niiden ihmisten lapsia, jotka ovat sairastaneet koronan raskauden alkuvaiheessa. Olen silti luottavainen ja omalla järkevällä käyttäytymisellä pystyy onneksi aika hyvin välttämään koronan, ainakin toistaiseksi. Ollaan asuttu nyt Suvisaaristossa jo yli kolme viikkoa omassa rauhassa luonnon äärellä. Kiitollinen tästäkin mahdollisuudesta, jonka etätyö on mahdollistanut. Etätöitä saan tehdä näillä näkymin ainakin heinäkuun loppuun. 

 

Mikä on tärkeintä?

Korona on saanut ainakin itseni ajattelemaan paljon elämän arvoja ja sitä mikä on oikeasti tärkeää. Koko perhe on säilynyt onneksi terveenä ja saadaan olla yhdessä. Toki mun omat vanhemmat on Mikkelissä ja heitä en ole näkemässä vielä hetkeen, mutta onneksi puhelimet on keksitty. Satuin myös käymään Mikkelissä juuri ennen kuin tämä sekasorto alkoi eli helmi-maaliskuun vaihteessa. Äidin kanssa jutellaan lähes joka päivä ja se on tärkeää.

Elämästä löytyy paljon hyviä asioita, kunhan osaa huomata ne

Nyt kun alkuraskauden olotilatkin ovat alkaneet helpottaa (väsymystä lukuunottamatta), niin treenaaminen on maistunut ihan eri tavalla! Ihanaa kun pystyy ulkoilemaan luonnossa, sitä arvostaa taas ihan uudella tavalla. Liikunta on niin voimauttavaa ja tekee hyvää mielelle. Kehokin kiittää. Raskaana ollessa on tärkeää panostaa liikuntaan ja ainakin arkiaktiivisuuteen. Toki omaa kehoa kuunnellen. Voisinkin tehdä erillisin postauksen siitä, kuinka liikun raskauden aikana!

Ruoka myös maistuu aivan eri tavalla! Ihanaa kun 95 % ajasta on hyvä olo, eikä enää okseta!

Lepäämisen lisäksi on ollut aikaa kuunnella paljon podcasteja ja äänikirjoja. Oon ollut myös tekemättä mitään, joka on ollut itselleni aiemmin jopa haastavaa. Nyt nautin siitä, ettei tarvitse koko ajan olla tekemässä jotain tai juoksemassa joka paikkaan.

Miten teillä on mennyt?

xoxo, Elina (Instagram: @elinaadasofia )

 

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti