AAMUPALA – NELJÄ SUOSIKKIANI

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
aamupala

Aamupala on mielestäni päivän tärkein ateria. Kehomme on ollut paastotilassa yön yli ja aamupala toimii näin ollen aineenvaihdunnan herättelijänä. Omasta suhtautumisestani aamupalaan, siitä miten surkeassa jamassa aamiaisen nauttiminen oli ja mikä se nykyään on, voit käydä lukemassa  täältä(avaa linkin uudelle välilehdelle).

Aamupala antaa poweria päivään – neljä suosikkiani:

1.Kaurapuuro

Kaurapuuro on kerrassaan suussasulavaa manteli- tai kauramaitoon tehtynä. Myös vesipuurokin kelpaa. Lisukkeeksi laitan paljon erilaisia marjoja, kananmunia, smoothieta, vaniljan makuista heraproteiinia jne. Päälle laitan lorauksen hunajaa ja nokare maapähkinävoita. NAM! Tuunailen usein myös puuroa allaolevan kuvan mukaisesti lisäillen kaikenlaista..

aamupala

aamupuuro on parasta!

2. Chiavanukas

Chiasiemenistä ja mantelimaidosta tehty chiavanukas on myös yksi aamupalasuosikkejani. Joukkoon voi lisätä vallan hyvin kaurahiutaleita, niin saa tuhdimman setin. Täällä ohje minun gluteenittomaan ja vegaaniseen chiavanukkaaseen. Loistava ja maailman herkullisimman näköinen chiatuorepuuro ohjeineen löytyy täältä.

Tuoreouuro chiasta ja mantelimaidosta. Päällä banaania ja marjoja.

2. Smoothie

Marjasmoothien tai vihersmoothien nauttiminen on ihana tapa aloittaa päivä. Smoothien tekeminen on lisäksi hyvin luovaa ja vaihtoehtoja on rajattomasti. Rohkeasti vaan kokeilemaan erilaisia kombinaatioita! Täällä olen jakanut 7 vinkkiä onnistuneeseen smoothieen.

3. Banaaniletut

Banaaniletut ovat ihan ykköslevelin herkku ja terveellinen vaihtoehto aamupalaksi edellisten suosikkien lisäksi. Jos haluat tehdä makean version niin laita lettujen päälle nutellaa tai sulata Fazerin sinistä…Minun ohjeen banaanilettuihin löydät täältä.

banaaniletut

banaaniletut

Mitkä ovat sinun aamupalasuosikkejasi?

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti