Uuden isomman asunnon osto ja muita hyviä uutisia!

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Positiivisia asioita on sadellut vaikeista ajoista huolimatta. Unohdin itse asiassa ehkä täällä blogin puolella mainita yhden melko ison ja huonon asian, eli lomautusuhkan. Siitä ei ole vielä varmuutta, mutta tälläinen ajatus on heitetty ilmoille. 

Mennään nopeasti kuitenkin niihin positiivisiin asioihin..

Ihosairauteni on parantunut raskauden myötä! Muistan kun äiti eräänä päivänä kysyi puhelimessa, että miten mun ihosairaus oikein voi. Laskin katseen käsiini ja suu loksahti auki. Se on poissa. Heitin samantien housut pois ja tutkin jalkojeni ihoa. Ihosairaus oli kokonaan hävinnyt. Sairaus, joka on ollut ikuinen mysteeri ja vaivannut mua jostain lukioikäisestä asti. En ole tehnyt mitään muutoksia ruokavaliossa tai muilla elämän osa-alueilla. Ainoa asia mikä on muuttunut on se, että olen raskaana ja hormonilevelit on varmasti eri luokkaa. Onko raskaus siis syy (pelastus) tähän? Ihotautilääkärikään ei osannut tähän sanoa mitään, eli mysteeriksi jää. Voi vain vahvasti arvailla raskaudella ja hormoneilla olevan osuutensa asiaan! Saa nähdä tuleeko sairaus takaisin raskauden jälkeen.

Sitten toinen iso ja positiivinen uutinen.

Ostimme isomman asunnon! Neljä huonetta, keittiö ja kaksi vessaa, joista toinen on isompi kylpyhuone. Lisäksi asunnossa tulee olemaan vaatehuone, saa nähdä kuka sen saa käyttöön haha. Ja eikä tässä edes kaikki, vaan uuden asunnon olohuoneesta ja yhdestä makuuhuoneesta tulee avautumaan parveke, josta merinäköala länteen. Pääsee siis fiilistelemään ilta-aurinkoa ja auringonlaskua parvekkeella. EN ehkä kestä. Parasta myös, että muuttomatka ei ole pitkä, vaan pysymme samalla alueella missä asumme nykyisin. Kalasatama / Sompasaari on paras paikka! Lähellä keskustaa (noin 3,5km), mutta silti rauhaisella alueella, jota ympäröi meri. Mustikkamaakin on kuin oma takapiha, jossa pääsee ”metsään”. Uuteen asuntoon tulee vaalea tammilattia ja vaaleat kaappienovet. Nykyisessä omistusasunnossamme Kalasatamassa on tumma parkettilattia, josta en tykkää yhtään! Ihana saada tähän asiaan muutos vihdoin.

Uusi asunto on siis rakenteilla oleva uudiskohde. Pääsemme muuttamaan heti kun se valmistuu eli arvioilta 2021 loppuvuodesta. Vielä siis saa odotella hetken..

Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikko!

Kuvan mekko saatu thebodybump (ihana äitiysmekko, joka menee koko raskauden ja jälkeenkin!)

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Luana 23.5.2020 - 00:10

Millainen sun ihosairaus on?

Reply
Elina Ada Sofia 25.5.2020 - 08:20

Oivoi, unohdin linkata blogikirjoitukseni siitä tekstiin! Mulla on siis ollut granuloma annulare, tosi ja laaja, harvinaisempi muoto. Täällä on kuvia jos haluut kurkata:

https://www.elinaadasofia.fi/mita-kuuluu-ihosairaudelleni/

Reply

Jätä Kommentti