FITNESSMALLI FINALISTI 2017

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Ihanaa ja erittäin energistä maanantaita kaikille! Viikonloppuna tapahtui jännittäviä asioita, valittiin nimittäin Fitnessmalli 2017 finalistit. 442 hakijaa, 40 toinen toistaan upeampaa semifinalistiin päässyttä. Loppurivissä sitten seisoi 10 finalistia, joista yksi olen minä. Unelmasta tuli totta. En voi sanoin kuvailla sitä tunnetta, kun oma nimi lausuttiin! Olen hyvin kiitollinen tästä mielettömästä mahdollisuudesta ja näin huikeista tyypeistä, joita on mukana tällä matkalla.

ISO KIITOS tuomaristo, fitnessmalliorganisaation Nina ja Emmi, sekä myös perheeni ja erityisesti rakas avopuolisoni Taavi, joka jaksoi tsempata minua tähän ja on myös itsekin hyvin inspiroiva unelmiensa toteuttaja!

Haluan alkuun sanoa, että uskokaa tyypit unelmiinne. Tehkää töitä niiden eteen. Hypätkää tuntemattomaan ja kokeilkaa rajoja. Mikään ei ole itsestään selvää ja yleensä mikään unelma ei kävele suoraan syliin.

Pakko vielä myös painottaa sitä, kuinka mä olen hurjan onnekas ja kiitollinen siitä, että pääsin mukaan tekemään töitä unelmien eteen tähän fitnessmalli 2017 -porukkaan. Meillä on niin mielettömän inspiroiva ja hyvä jengi kasassa, etten malta odottaa mitä tämä puolivuotinen taival tuo tullessaan.

Ja kun puhutaan näistä mielettömistä tyypeistä sun ympärillä, on paikallaan sanonta, että ”olet viiden lähimmän ihmisesi summa”  ja se pitää mielestäni aika hyvin paikkansa. Se, minkälaisilla ihmisillä ympäröit itsesi ja keiden kanssa vietät eniten aikaa, vaikuttavat sinuun eniten. Miettikää, vaikutus ulottuu siihen miten käyttäydyt, miten pukeudut, miten syöt..eikö olekin jännää ja hieman jopa pelottavaakin ehkä? Mutta tämän kautta voitkin juuri ammentaa ja päin vastaisesti jakaa niitä positiivisia viboja ja kaikkia muita superhyper hyviä juttuja elämääsi inspiroitumalla! Yhdessä olemme enemmän! <3

 

Miksi sitten hain mukaan Fitnessmalli2017 -kilpailuun?

Kilpailu on kokenut viimeisen vuoden aikana isoja muutoksia. Mielestäni kaikista tärkein periaate kilpailulla on se, että enää ei olla ulkonäkökriittisiä vaan painotus on niissä kaikista tärkeimmissä asioissa eli sisäisessä hyvinvoinnissa ja sisäisessä kauneudessa. Minä haluankin toimia hyvänä esimerkkinä ja inspiraation lähteenä muille ihmisille. Haluan näyttää esimerkkiä kuinka oikeasti voit iloita ja olla onnellinen ihan niistä pienemmistäkin arjen jutuista ja hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet. Onnellisuuteen ei tarvita ihme dieettejä, kauneusleikkauksia tai luksus autoa. Sinun ei tarvitse julkaista instagramiin ja muuhun someen provosoivia silikonitissistringipeppukuvia, jotta sinut hyväksytään ja jotta olet suosittu. Uskonkin, että tämän kaiken oivaltaminen on avain elämässä menestymiseen. Minullakin on mennyt aikaa tämän oppimiseen ja olenkin ollut eksyksissä ja käynyt pohjalla verrattuna siihen missä nyt ollaan. Elämän tärkeät peruspilarit on oltava kunnossa. Tunnen olevani vahvempi kuin koskaan ennen.

Mikä Fitnessmallikilpailu on?

Lisäksi kilpailussa haetaan sosiaalisen median ja yleisesti hyvinvointialan sisällön tuottajaa, mikä kiinnostaa todella paljon! Olen viimeisen vuoden sisällä löytänyt uudelleen rakkauden kirjoittamiseen ja valokuvaamiseen. Kiitos FitNetille huippuhyvästä blogiportaalista. Tykkään teksteilläni ja kuvillani luoda positiivista henkeä ja olla tietysti inspiksenä muille. Tykkään kokeilla uusia asioita niin ruokareseptien kuin harrastustenkin saralla ja haluan jakaa tätä innokkuutta!

Fitnessmalli2017 finalistina haluan myös puuttua ja olla vaikuttamassa, minulle tärkeään ja minua koskettaneeseen aiheeseen eli kiusaamiseen. Nykypäivänä tämä ulottuu hyvinkin paljon SoMen puolelle, josta nousi esimerkkinä uuden Miss Helsingin (ja myös edellisten sekä monien muiden julkisuudesta tuttujen ja tuntemattomien) haukkuminen eri sosiaalisissa medioissa. Internetin ihmeellisessä maailmassa kun on helppo dissata toisia anonyymisti ja rauhassa omalta kotisohvalta. Minusta tämä kertoo kuitenkin hyvin paljon haukkujasta ja nimenomaan siitä ettei tällä ole kaikki ihan kunnossa. Tästä SoMe kiusaamisesta saisi kirjoitettua ihan oman tekstinsä, joten jätän tämän tähän ja palaan myöhemmin.

Fitnessmalli-finalistina päästään muuten myös tekemään yhteistyötä monien super siistien yritysten parissa. Saatiinkin mageet treenivaatteet Yvetteltä  ja terveellisiä välipalapatukoita (Huom gluteenittomia ja lisäaineettomia!) Delightilta. Saamme myös käyttöömme, minulle jo entuudestaan tuttuja, Vitaliberatan rusketustuotteita, jotka on tosi laadukkaita. Meikistä taas vastaa ihana Flormar. Ja matkan varrella joukkoon mahtuu varmasti myös monia muita ihania yhteistyökuvioita, joista myöhemmin lisää.

Delightin herkkuja

Ihanat sävyt <3

Kuvaaja: Elias Metsämaa

Kuvausvaatteet: https://www.yvette.fi

Meikki: http://www.flormar.fi

Kuvaus ja semifinaalipaikkana upea toimi: http://www.villagrande860.fi

Täältä pääset vielä Fitnessmallikotivuille. Sieltä löytyy ihania blogeja myös!

 

Tälläisiä tunnelmia tämän viikon alkuun <3

#LiveLoveLaugh

Minut voit löytää myös:

Ig: elinaadasofia

Snapchat: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti