CITY SURVIVORS KAUPUNKISEIKKAILU (YOUTUBE VIDEO)

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Fitnessmalli 2017 -kilpailun virallinen starttiviikonloppu  alkoi vauhdikkaasti osallistumalla City Survivors kaupunkiseikkailuun. Kuvailimme päivästä videoblogimateriaalia YouTubeen ja pääsette alempana katsomaan tuotoksen.

Kiitos kaikille tytöille ja ihanille mallimammoille Emmille sekä Ninalle ja yhteistyökumppaneillemme. Meillä on huikea tiimi kasassa ja yhdessä me ollaan parasta! Fitnessmallitaivaltani pääset seuraamaan instagramissa @elinaadasofia, snapchatissa @elinaleskinen ja youtubessa @elina leskinen.

Mikä on City Survivors?

City Survivors on ikään kuin Suomen Amazin Race, joka onkin varmasti monelle telkkarista tuttu formaatti. Tarkoituksena on liikkua rastilta rastille suorittaen tehtäviä erilaisten vihjeiden avulla. Seikkailussa liikutaan pareittain, joko kävellen tai juosten. Ihan mielettömän kivaa yhdessä tekemistä ja tulee myös kaupunki hyvin tutuksi! City Survivors kilpailussa on kaksi sarjaa, kilpasarja sekä rennompi hupisarja, johon me osallistuimme. Keskustan tuntumassa sijaitsevat rastit vaativat päättelykykyä, tietoa, fyysisiä suorituksia ja näiden kaikkien yhdistelmiä. Puhelimen käyttö on sallittua 😉 Parasta oli ylivoimaisesti yhdessä tekemisen meininki sekä liikunnan riemu kirpsakassa kevätsäässä! Syksyllä näyttäisikin sitten¢ olevan seuraava kaupunkiseikkailu!

Saatte kurkistaa alla olevan videon kautta minun ja ihanan Merin päivään! Me oltiin TEAM SISU 😉

Oliko teistä lukijoistani joku mukana City Survivors kaupunkiseikkailussa? Mitä olitte mieltä? 🙂 Onneksi sää oli aika hyvä, vaikka alunperin lupailtiin sadetta!

Kiitos päivästä CITY SURVIVORS , YVETTE sekä DELIGHT FINLAND !

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti