Rahan säästäminen – 5 helppoa vinkkiä arkeen

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Anyfin

Rahan säästäminen kiinnostaa itseäni paljon ja olenkin jo pienestä pitäen miettinyt mihin rahani kuluvat. Nyt vielä innostuin askartelemaan oman kalenterin (bujon) ja lisäsin sinne kohdan budjetti omien menojen ja tulojen seuraamista varten. Me voidaan nimittäin yllättävän pienillä valinnoilla vaikuttaa siihen kuinka paljon rahaa jää säästöön!

Rahan säästäminen – 5 helppoa vinkkiä

-Kaikki lähtee hyvästä suunnittelusta; mieti mitä todella tarvitset, mitä sinulta jo löytyy kaapeista jne.

-Tee kerralla viikon kauppaostokset, suunnittelu toimii tässäkin. Mieti millaisia ruokia haluat valmistaa tulevan viikon aikana, mitä tarvitset aamupalalla, välipalalla jne. Mulla on nyt vähän lipsunut tämä tapa ja tulee siis käytyä useammin kaupassa..aina jotain puuttuu..ja näin syntyy myös heräteostoksia. Otan tämän asian kanssa ryhtiliikkeen heti!

-Säästä x määrä rahaa palkastasi esimerkiksi säästötilille. Mä säästän itse joka kuukausi sekä säästötilille, että myös asuntoon. Oman asuntolainan poismaksaminen on itselle säästämistä.

-Vertaile hintoja ja mieti arjen muita valintoja. Pidätkö turhaan sähköjä päällä tai karkaako lämpö asunnostasi? Käytä myös mahdollisuuksien mukaan polkupyörää, kulje kävellen jne yksityisautoilun sijaan mikäli mahdollista.

-Älä maksa liikaa korkoja! Kulutusluotot (osamaksut, luottokortit jne) ovat yleisiä ja näissä on usein hurjat korot. Tähän mulla on sulle helppo ja toimiva vinkki, nimittäin Anyfin -palvelu.  Anyfin auttaa sinua säästämään alentamalla nykyisten luottojesi korkoja.

Luoton ottaminen ja osamaksut ovat nimittäin tosi yleisiä Suomessa; Suomen pankki onkin arvioinut, että suomalaisilla on jopa yli 16 miljardin edestä kulutusluottoja. Se on todella paljon ja suorastaan kauhistuttaa ajatella kuinka paljon rahaa valuu sinne kuuluisaan kankkulan kaivoon, kun nuo luottojen ehdot ei ole aina hirveän reiluja.

Kulutusluotot ovat siis iso osa meidän suomalaisten arkea ja tämän takia halusin tehdä yhteistyötä Anyfinin kanssa ja vinkata teille tästä palvelusta, joka tosiaan säästää rahojasi. Jos sulla on osamaksuja tai luottovelkaa niin kurkkaa alaspäin mistä on kyse.

Anyfin ei siis tarjoa uusia luottoja tai lainoja, vaan pyrkii alentamaan nykyisten, jo olemassa olevien luottojesi korkoja. Eli auttaa sinua säästämään rahaa! 

Kuinka Anyfin siis toimii?

1.Lataa Anyfinin applikaatio tai mene osoitteeseen www.anyfin.fi . Ota kuva (screenshot, PDF-tiedosto) luottolaskustasi ja lähetä se Anyfinille. 

2.Saat tarjouksen vain jos Anyfin pystyy pienentämään lainasi todellista vuosikorkoa. Et siis voi hävitä rahaa, ainoastaan säästää sitä.  

3.Jos Anyfin hyväksyy laskusi, Anyfin maksaa sen pois nykyiselle velkasaajallesi ja sinulle jää pienempikorkoinen lasku maksettavaksi Anyfinille. Voit myös olla hyväksymättä tarjouksen, mutta kukapa ei haluaisi matalampaa korkoa?

Jos päätät hyväksyä tarjouksen uutena asiakkaana, saat vielä -20 euroa alennusta mun koodilla Elina20. Koodi on voimassa lokakuun 2020 loppuun eli se kannattaa ehdottomasti hyödyntää ja kokeilla palvelua. Et häviä mitään, voit ainoastaan säästää rahaa, jonka pystyt sitten vaikka tallettaa säästötilille!

Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja. Esimerkiksi: Kun nimelliskorko 24 kuukauden laina-ajalla olevalle 4000 euron suuruiselle luotolle on 9,48 % ja käsittelykulu on 2 euroa, todellinen vuosikorko on 11,09%. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4454 euroa, kun asiakas maksaa lainan takaisin 24 kuukaudessa. 

Onko Anyfin sulle tuttu?

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti