Kesä tuli takaisin

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Espanjassa vietetty taas reilu viikko ja vitsi miten ihanalle tuntuukaan tää lämpö. Aurinko. Se tekee ihmeitä. Paleltaa ihan ajatus jos siitä, että Suomessa alkaa olla yöpakkaset, haha.

Ollaan itse asiassa tällä reissulla tehty paljon enemmän asioita kuin viimeeksi kesällä, jolloin olimme kuukauden. Ollaan käyty Marbellan Puerto Banuksessa ihastelemassa veneitä ja syömässä hyvää lohta, Bio Park -eläintarhassa katselemassa villieläimiä sekä Mijas Pueblossa ihmettelemässä henkeäsalpaavia maisemia ja maistelemassa hyvää jäätelöä Happiness Laboratorysta. Iso suositus tälle! 

Bio Park Fuengirolassa.

Tehtiin myös päiväreissu Malagaan kiertelemään vanhan kaupungin tunnelmallisia kujia ja syömässä hyvässä El Pimpi-ravintolassa. 

Ollaan lisäksi liikuttu ympäri ämpäri tätä lähimaastoa. Kissakadut kierretty miljoonaan kertaan ja tehty tuttavuutta kolmijalkaiset kaverin kanssa. Jotenkin käy niin paljon sääliksi. Tämäkin pieni sähisi muille kissoille, varmaan kokee syrjintää muilta. Aloitan lähes jokaisen aamukäppäilyn kissakadulta ja käyn antamassa aamurapsutukset. Paras tapa herätä päivään. Kuuntelen aamulenkillä myös usein äänikirjaa – tulee ihan himo lenkkeilyyn, kun ei malttaisi jättää kuuntelua kesken. Suosittelen siis äänikirjoja – hyvä motivaattori lenkkeilyyn! Mulla on muuten ilmainen kuukauden kuuntelujakso BookBeatin, jos haluatte kokeilla. Sen voi lunastaa suoraan täältä BookBeatin sivuilta tai käyttää koodia elinaleskinen. Olen itse saanut kuuntelun yhteistyössä.

Voi pientä.

Tänään on vielä edessä Espanjan tuntien korkkaus, ihana päästä hablaamaan kunnolla. Oon täällä kyllä jo hoitanut lähes kaikki asioinnit espanjaksi – ja oon hiton ylpeä siitä. En ois uskonut keväällä, että pystyn jo tähän tässä ajassa! Mahtava fiilis. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Käytiin myös Sannin kanssa ratsastamassa auringonlaskun aikaan.

Kiitollinen olo, että saa olla taas täällä.

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti