Treenipäivä Arabianrannassa

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kesäkuussa järjestimme Annin kanssa Kaunis Minä – treenipäivän Helsingin Arabianrannassa. Neljäs oma tapahtuma, jonka toteutimme menestyksekkäästi. Ihana päästä liikuttamaan ihmisiä ja keskustelemaan tärkeistä aiheista, kuten itsetuntosta ja itsensähyväksymisestä sekä lisäksi tällä kertaa teemana meillä oli arkiaktiivisuus elämässä. Arkiaktiivisuudella on nimittäin suuri merkitys terveytemme kannalta. Se mitä teemme tai jätämme tekemättä päivän mittaan, vaikuttaa valtavasti aineenvaihduntaamme ja sitä kautta mm. kulutustasoomme.

Olen aiemmin kirjoittanut suositun postauksen 10 vinkkiä lisätä arkiaktiivisuutta – käy ihmeessä zekkaamassa se ja kerää vinkit talteen.

Upea Arabianranta

Palataanpa takaisin Kaunis Minä-illan fiiliksiin. Aurinko paistoi, sää oli täydellinen. Aloitimme päivän treenillä Arabianrannan rantapuistossa ja oli upeaa nähdä kuinka osallistujat ylittivät itsensä. Treenihousuista kompressiosukista vastasi laadukas Zeropoint – erittäin passelit vaatteet treenaamiseen. Kompressio auttaa lihaksia mm. palautumaan paremmin sekä tukemaan kudoksia itse treenin aikana.

Kaunis Minä -produktiosta voit lukea lisää täältä.

Treenimme vaihtelevat hieman Kaunis Minä – illoissa. Otamme mielellämme vastaan toiveita osallistujilta, mitä he haluaisivat mahdollisesti tehdä. Olemme aiemmilla kerroilla vetäneet mm. liikkuvuustreeniä ja keskivartalon vahvistustreeniä. Meillä oli kyllä upeat puitteet Arabianrannassa – lääniä vaikka muille jakaa. Teimmekin vauhdikkaan ulkotreenin, joka sisälsi mm. paritreeniä ja aikaa vastaan taistelua eli teet oman kunnon ja jaksamisen mukaan. Sinä olet itsesi pahin kilpakumppani. Sillä ei ole väliä mitä kaveri vieressä tekee, vaan tärkeintä on keskittyä omaan tekemiseen. Meillä oli kasassa ihanan tsemppaava porukka – kannustimme toinen toisiamme!

Alkulämmittelyä!

Tsempattiin toisiamme treeneissä1

Ihania fiiliksiä <3

TEAM ELLU JA ANNI <3

PT-koulukavereita <3

Treenin jälkeen siirryimme sisälle nauttimaan Foodinin herkullista iltapalaa ja luennoimme edellämainituista aiheista (arkiaktiivisuus, itsensähyväksyminen jne.). Oli erittäin inspiroivaa vaihtaa ajatuksia osallistujien kanssa.

Osallistujat saivat lopussa vielä herkullisen Foodinin goodiebägin sekä Nutriletin tuotteita kotiinvietäväksi.

Ihania luomulaatuisia raakasuklaita <3

Iltapalaa by Foodin <3

Seuraava Kaunis Minä – treenipäivä on tulossa 16.8 klo 18-20.30. Avasimme muutaman lisäpaikan tapahtumaan, eli jos SINÄ haluat mukaan elokuun suosituimpaan tapahtumaan, laita meilillä tietosi kmtapahtumat@gmail.com.

Illan aikana teemme innostavan treenin yhdessä, nautimme Foodinin iltapalan sekä pidämme Kaunis Minä-luennon. Saat itsellesi mukaan tapahtumasta mm. Foodinin herkullisen goodiebägin, Nutriletin tuotteita sekä kauniit Leggoun treeenihousut.  Hinta tapahtumalle on 69€ (sis. alv). Ilmoittaudu siis mukaan pitämään hauskaa kanssamme kmtapahtumat@gmail.com (sitovat ilmoittautumiset).

Ihanaa päivää juuri Sinulle <3

Seuraa minua:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti