Kesäkuun parhaat palat

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Toivottavasti kesäkuu sujui teillä hyvin! Mulla oli kerrassaan kiva kesäkuu. Paljon vapaata ja aikaa relata töiden lomassa. Ja tottakai shortsikelit näytteli isoa osaa. Kerrankin Suomen kesä on lämmin ja sekös lämmittää myös mieltä. Ainoa miinus on vaan se etten ole vielä(!!!) syönyt irtojäätelöä perinteisestä jätskikiskasta.

Mutta mennäänpä sitten itse asiaan eli mistä mä olen edellisessä kuukaudessa kiitollinen ja mitkä oli ne parhaat palat? Mieti sinäkin oman kesäkuusi parhaat palat ja listaa ne paperille.

KESÄKUUN PARHAAT PALAT:

Viljamin yo-juhlat. Ihanan lämmin kesäinen päivä täynnä rakkaita ihmisiä ja juhlahumua…

Love of my Life <3

Palapeli-illat..tehtiin yömyöhään, mutta viikossa se tuli valmiiksi! Super kivaa touhua..Oon löytänyt uuden lajin 😉 Kuka muu rakastaa palapelejä?

palapeli tuli valmiiksi!

Magnumin jäätelöbileet! Päästiin Annin kanssa maistelemaan herkullisia Magnumin jäätelöitä Magnum Helsingin avajaisissa.

Padel-huumaa..Ootko sä käynyt testaamassa Padel Club Viikinrannan upeita kenttiä?

Ihania kesäpäiviä ulkona..Löysin mun rakkausvaatteen ja se on alla olevan kuvan haalari! Niin mielettömän tuntuinen iholla! Koodilla elina2018 saatte -20% alennuksen osoitteessa www.amadastore.fi

Haalari: www.amadastore.fi

Mua haastateltiin toukokuussa Fuengirola.fi lehteen, joka ilmestyi nyt kesäkuussa sekä nettiversiona, että printtinä. Posti toi lehden kotiin!

Fuengirola.fi lehden haastattelu kehopositiivisuudesta

Trainer4You PT-koulupäivät! Taas astetta viisaampana ja lähempänä PT-ammattia. Voit lukea tästä postauksesta lisää mitä kaikkea puuhaillaan koulussa.

Kaunis Minä -treenipäivä Arabianrannassa. Oli uskomattoman ihana ja lämmin päivä. Vedimme ensin treenit rannan tuntumassa, jonka jälkeen siirryimme sisälle syömään Foodinin iltapalan ja pidimme Kaunis Minä-luennon osallistujille. Järjestämme Annin kanssa n. kerran kuussa omia Kaunis Minä-tapahtumia, jotka ovat olleet super suosittuja.

Kaunis Minä – treenipäivä

Veneretki Tallinnaan. Syötiin hyvin, kierreltiin Tallinnan keskustassa ja pelattiin paljon monopolia.

Tallinnan venesatama

Mekko: www.amadastore.fi

Monopoli-illat veneellä <3

Mustikkamaan lenkit, varsinkin iltaisin. Ehkä kaunein paikka Stadissa. Tuo silta on niin hämmentävän hieno ja siellä saa hienoja kuvia! 😀

Treenihousut Leggou.fi

Rukouksiini on vastattu..Kalasatamasta saa vihdoin burgereita! Meidän naapuritaloon avattiin Harbour -niminen ravintola/baari, josta saa törkeen hyviä ja kohtuuhintaisia burgereita! Pakko testata vielä samaisen mestan lohikeitto ja salaatit..ja koko lista itseasiassa. Niin monta erilaista burgerivaihtoehtoa, ai että! Ja viinikään ei ollut huonoa! Harbourista on lisäksi huikeet näköalat mustikkamaalle. 10/10 mesta.

Myös juhannus oli kiva, mutta siitäpä ei löydy yhtään kuvamateriaalia koneelta tai puhelimesta 😀 Olin koko juhannuksen töissä, mutta illat ja aamut vapaalla Suvisaaristossa. Syötiin hyvin, saunottiin ja uitiin!

Mitkä olivat sinun kesäkuun parhaat palat? 🙂

Seuraa minua:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti