Hiustenhoito luonnonmukaisesti kotona

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Mikä sen ihanampaa kuin terveiltä ja hyvinvoivilta tuntuvat hiukset sekä etenkin latvat.  Hiustenhoito on iso osa arkeamme ja miksipä siis emme kiinnittäisi tarkempaa huomiota siihen millaisia tuotteita käytämme. Sain J.Mäki Professionalin uutuus hiustenhoitotuotteita testattavaksi kaupallisen yhteistyön merkeissä ja olen tykännyt tuotteista kovasti. Ilahduin erityisesti siitä, kun J.Mäki Professional hiustuotteet eivät sisällä sulfaatteja, parabeeneja, ei eläinperäisiä aineita, eikä niitä ole muutenkaan testattu eläimillä. Tuotteet sisältävät UV-suojan sekä mahdollisimman luonnonmukaisia raaka-aineita;  erilaisia ravintoaineita, öljyjä sekä hivenaineita (mm. saksanpähkinäöljy, bambu-uute, pellavaöljy..), jotka vahvistavat hiusta. Mielestäni on erittäin hyvä, että turhia lisäaineita karsitaan! Tuotteet soveltuvat myös erinomaisesti allergikolle ja herkkäihoisille luonnonmukaisten ainesosiensa ansiosta. Mulla on varsinkin näin talvisin kuiva päänahka, joten on hyvä satsata sellaisiin tuotteisiin, jotka eivät aiheuta lisä-ärsytystä.

Hiustenhoito – taistelussa kuvuutta ja elottumuutta vastaan

Mulla on perusvaaleat suomalaiset hennot hiukset, jotka myös takkuuntuvat helposti ( miten ärsyttävää! :D). Tykkään myös tupeerata tukkaani jonkun verran mikä kuluttaa ja rasittaa hiustani entisestään. Talvella tukkani myös sähköistyy helposti, mutta J. Mäki professional tuotteiden käytön jälkeen olen huomannut sähköisyyden katoavan. Toimii siis mun kuivalle tukalle hyvin. Olen kokeillut volyymi shampoota, korjaavaa shampoota sekä värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota ( + näiden hoitoaineita). Hoitoaineet antavat hiuksille myös lämpösuojan, joten hiuksiin ei tarvitse enää suihkuttaa lämpösuojaa jälkeenpäin – säästyy aikaa ja rahaa!  Lisäksi noin kerran viikossa tykkään käyttää erityisesti J.Mäki Professionalin korjaavaa hiusnaamiota, joka tuntuu lisäävän hiusten paksuutta! Hiuksista tulee sen oloiset kuin olisi vasta käynyt kampaajalla 🙂 Paksuista hiuksista puheenollen, mun ihanalla iranilaisella työkaverilla on valehtelematta maailman paksuin tukka! Me aina töissä porukalla ihailemme sitä ja vitsailemme miten siitä riittäisi meille kaikille ja vähän ylikin, haha. Onneksi kuitenkin on olemassa hyviä tuotteilla, joilla saa meikäläisenkin tukasta tuuheen ja terveen!

Hoitoaineet ovat myös siinä mielessä mielenkiintoisia, että ne voi joko normaaliin tapaan pestä pois tai jättää hiuksiin! Hiuksiin jätettynä hoitoaine tekee hiuksista erittäin helposti muotoiltavat!

hiustenhoito

J.Mäki Professional tuoteperhe on suunniteltu erityisesti vaurioituneiden hiusten korjaamiseen sekä hiusten muotoiluun.

 

Ja tietysti näin kuluttajan kannalta hyvä asia on myös se, että J.Mäki Professional tuotteiden hinnat eivät päätä huimaa. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan! 🙂 Tulen varmasti käyttämään näitä jatkossakin!

PS. Kannattaa käydä kurkkaamassa instagramini @elinaadasofia uusin kuva, sieltä löytyy ohjeet arvontaan, jossa voi voittaa itselleen J.Mäki Professional tuotteita!

J.Mäki Professional tuotteista pääset lukemaan lisää täältä.

 

Lue myös:

Rasva ruokavaliossa

Ajatuksen voima

Stressi pois – 5 parasta vinkkiäni

 

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti