Villi nuoruus Lontoossa

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupunkilomat tekee aina ihmeitä, vaikka oonkin enemmän rantalomaihmisiä. Päätettiin lähteä työkaverini kanssa Lontooseen pidennetylle viikonloppulomalle. Meillä on ollut tapana käydä kerran vuoteen jossakin yhdessä, viime vuonna kohde oli yksi lemppareistani, Pariisi.

 

Follow me to London

Follow me to park

Lontoossa oli jo selkeästi kevät – siitä kertoo tarkeneminen nahkatakissa ja kyllähän puistoissa kukki jo kukat kauniisti. Lämpötila huiteli siinä 10 asteen nurkilla. Meidän reissu Lontooseen koostui hyvästä ruuasta ( burgerit <3 ) ja kävelymaratooneista ristiin rastiin. Siitä muistuttavat edelleen kivuliaat rakkulat sekä hiertymät jaloissa. Silti hymyilyttää. Matkustaminen on ihanaa.

Kävimme myös hieman kiertelemässä kauppoja, mutta ostossaalis jäi mun kohdalla tarkoituksella minimaaliseksi. En koe tarvitsevani mitään ja yritän nyt viimeiseen pisaraan asti välttää heräteostoksia. Nykyisin mua ärsyttää yksikin turha vaateriepu tai esine kotona. Ostin kaksi ihanaa (+edullista) paitaa, joista pidin erityisesti. Lisäksi ostin mindfullness tyyppisen kirjan, kivoja postikortteja sekä muutaman kosmetiikkatuotteen. Lontoossa on paljon ihania ostospaikkoja, mm. Oxfor Streetilta löytyy perus kaupat sekä Selfridges tavaratalo, jossa on paljon eri luksusmerkkejä sekä viihtyisiä kahviloita. Iso suositus Aubaine -nimiselle kahvilalle, jonka kaunis kukkakatto hurmaa ensisilmäyksellä. Aubaine on loistava valinta esimerkiksi  perinteiselle afternoon tee- hetkelle (Afternoon wine käy myös, kuten minulla oli tapana 😉 ) shoppailupäivän lomassa. Kävimme myös kuuluisassa Harrods – tavaratalossa ihastelemassa tavaran paljoutta.

😀

Aubaine <3

Aubainen suklaa brownie oli aivan sairaan ihanaa.

Meillä oli kilometrien pituinen lista nähtävyyksistä ja ruokapaikoista, joissa olisi ollut ihana käydä, mutta lopulta päädyimme vaan ottamaan rennosti go with the flow -meiningillä. Ajelimme metrolla myös ristiin rastiin. Aluksi metrokartta näytti pelkältä heprealta, mutta muutaman ajelun jälkeen ymmärsin, että sehän on älyttömän helppo. Metroasemilla on selkeästi merkittynä pysäkit ja reitit, jotta tälläinenkin pikkukaupungin tyttö selviää hyvin! Yksi ehdoton to-do oli Notting Hill ja instagramistakin kuuluisat pastellin väriset talot. Niin kauniita.

Casually walking in Notting Hill

 

Ja jos ihmettelette otsikkovalintaa, niin se juontaa juurensa siitä kun olimme joka ilta klo 21 viimeistään sängyssä peiton alla. Käytiin parina iltana hakemassa kaupassa eväät ja pidimme piknikin sängyssä syöden sipsejä ja suklaata 😀 Naureskeltiin, että tälläistä se villi nuoruus on Lontoossa!

 

Lue myös:

Phu Quoc ja vilkas sunnuntai Duong Dongissa

Painonnousu lomalla?

Autolla Euroopan läpi Malagaan

 

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti