CADIZ JA RONDA – THE ROAD TRIP(YouTube-video)

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
Cadis elina ada sofia

Cadiz ja Ronda tuli nähtyä viime viikolla. Tehtiin koko päivän mittainen roadtrippi molempiin kaupunkeihin. Matka Cadiziin kesti noin kolme tuntia ja tehtiin pikapysähdys huoltoasemalla ostamassa juotavaa. Voi, että miten kaunista täällä on. Maisemat ovat 6/5. Matkalla näkyi myös paljon tuulimyllyjä. Minusta ne ovat kauniita! Suomessakin voitaisiin panostaa tuulivoimaan enemmän..Postauksen lopulta löytyy tekemäni YouTube-video matkasta ja sieltä saa osviittaa.

Cadiz

Cadiz on siis kaupunki Lounais-Espanjassa Andalusian hallintoalueella.  Tämä rantakaupunki on itseasiassa yksi Euroopan vanhimpia. Saavuttiin Cadiziin puolen päivän jälkeen ja ensivaikutelma oli miellyttävä. Cadiz näytti oikein kauniille espanjalaistyyliselle pikkukaupungille, sieltä löytyi satama-alue välimeren risteilijöineen, muutama sievä aukio ja kapeita vanhankaupungin kujia. Perus shoppailumahdollisuudet löytyi Bershkasta Zaraan. Ruokapaikka valittiin ehkä vähän väärin, sillä emme saaneet kovin hyvää palvelua ja ruoka oli aika kuivahkoa. En osaa siis ravintolavinkkejä antaa tästä paikasta. Onneksi aurinko paahtoi täysillä ja saatiin nauttia lämmöstä upeiden maisemien puitteissa. Hiekkarannat näyttivät myös todella houkutteleville ja meri kimmelsi turkoosina. Harmi kun ei ollut biksut matkassa mukana..

Suosittelen lämpimästi tekemään Cadiziin retken ja tutustumaan kaupunkiin kävellen 🙂

Ronda

Ronda taas on pieni kaupunki Malagan maakunnassa korkealla Serrania De Rondan vuoristossa. Kaupungin läpi kulkee 120 metriä syvä rotko nimeltään El Tajo. Rotko ja sen yli kulkeva Puente Nuevo -silta ovat ehdottomasti näkemisen arvoiset. Aika mahtipontista. Vanhasta kaupungista löytyy paljon pieniä ja suloisia kujia sekä shoppailupaikkoja ja ravintoloita. Vuoristoreitti Rondasta Marbellaan on myös hurjan kaunis. Kiemurtelevat tiet ja henkeäsalpaavat maisemat vetävät hijaiseksi. Nähtiinpä loppuhuipennokseksi vielä suloisia vuoripukkeja matkalla! Rondassa olimme käyneet kerran aikaisemmin vuonna 2015 ja nyt kutkutti mennä uudestaan. Matka Rondasta takaisin kesti parisen tuntia takaisin tänne Mijakseen.

Videolla pääsette hyppäämään meidän road tripin kyytiin!

Suosittelen ehdottomasti vuokraamaan auton ja lähtemään liikkeelle tutkimaan paikkoja 🙂 Matkustelu on kyllä parasta mihin voi rahansa tuhlata!

Muita reissupostauksia:

Malaga – Mitä tehdä aurinkorannikolla? 

Mauritius osa 1

Mauritius osa 2

Autolla Euroopan läpi Malagaan

 

Minut löytää myös:

Instagramista @elinaadasofia

Facebookista Elina Leskinen

Snapchat: elinaleskinen

xoxo, Elina

 

 

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti