AURINGON KUIVATTAMAT LATVAT

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
moroccan miracle

Koen, että hiukseni ovat suhteellisen hyvässä kunnossa käyttämieni laadukkaiden shampoiden ja hoitoaineiden takia, mutta latvat toki kaipaavat hoitoa huokoisuuden takia. Ja mikäs sen ärsyttävämpää kuin oikuttelevat hamppulatvat, tiedätte varmaan tunteen? Lisäksi aivan kuten ihokin tarvitsee seerumin, on myös hyvä, että hiuksille on olemassa oma vastineensa.

Aikaisemmin olen kirjoittanut MayBeautyn kasvonaamiosta, joka oli todella positiivinen kokemus. Viime kuussa sain MayBeautylta testiin Moroccan Miracle -hiusseerumin, joka lupaa tehdä hiuksista pehmeämmät, elinvoimaisemmat, kiiltävät sekä kosteutetut. Lupailee siis terveitä ja kiiltäviä latvoja. Latvat ovat nimittäin olleet itselleni se suurin ongelma. Vaaleat hiukset, kuivahkot luonnostaan ja paljon auringossa oleilua. Varsinkin nyt Espanjan reissun aikana ja jälkeen hiukset kuivuvat väkisin lisää ja ovat koetuksella.

Moroccan Miracle Hair Serum

Tärkeitä rasvahappoja hiuksille

Moroccan Miracle Hair Serum on todella kevyt, rasvaton hiusseerumi, joka sisältää arganöljyä, manteliöljyä, pellavansiemenöljyä sekä oliiviöljyä. Hiukset tarvitsevat näitä tärkeitä rasvahappoja, jotta pysyvät vahvoina ja kiiltävinä.

Latvat ennen käyttöä

Pari tippaa riittää mainiosti ja annostelu on helppoa pumppupullon avulla.

Kevyt ja ihana koostumus

Hiusseerumin saa annosteltua käteen näppärän pumppupullon avulla. Tuotetta ei siis ”lorahda” vahingossa liikaa kuten monissa muissa purkeissa. Moroccan Miracle Hair Serum on todella riittoisa kätevän annostelusysteeminsä ansiosta. Olen käyttänyt tuotetta reippaasti yli kuukauden päivät ja tuntuu, että se olisi yhä uuden veroinen. Mielestäni seerumi on koostumukseltaan kevyehkö, miellyttävä, eikä yhtään ”tahmaisa” ja sitä on helppo levittää hiuksiin. Tuotteen tuoksu myös miellyttää minua, koska on se aika neutraali ja mieto.

Hiusseerumin levitys latvoihin

Arjen pelastus

Käytän Moroccan Miracle Hair Seerumina sekä pyyhekuiviin, että kuiviin hiuksiin. Hiusseerumi auttaa märkiä hiuksia kuivumaan nopeammin ja tekee niistä myös helpommin muotoiltavat. Vaikutuksen huomasin heti ja latvoista tuli silkkisen sekä pehmeän tuntuiset. Seerumi toimii lisäksi hyvin kaksihaaraisten sekä pörröisyyden taltuttamiseksi ja tuo selkeästi kosteutusta hiuksilleni. Lookki ja tuntemus on aivan kuin olisi vasta leikatut latvat! Tämä hiusseerumi on todellinen arjen pelastukseni. Lisäksi näppärän kokonsa puolesta tuote kulkee mukavasti mukana reissuissa. Suosittelen lämpimästi!

Latvani tuntuvat erittäin pehmeiltä ja eloisilta seerumin käytön jälkeen!

Terveet ja kauniit latvat

Onko May Beautyn Moroccan Miracle Hiusseerumi teille tuttu? 🙂

Jos et ole vielä kokeillut, mutta innostuit tai haluat lisää, niin minulla on jaettavaksi alennuskoodi tähän huikeaan hiusseerumiin. Koodilla elinahair saat -25% alennuksen täältä. Tuotteella on lisäksi ilmainen maailmanlaajuinen toimitus! Alennuskoodi on voimassa toistaiseksi.

Kaupallinen yhteistyö: May Beauty.

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Pauliina 3.10.2017 - 12:22

Tämä <3 Itselläni todella käsitellyt hiukset ja kuivan karheat. Testasin jo alkukesästä ja nykyisin en suostu lähtemään mihinkään ilman kyseistä.

Reply
elinaadasofia 3.10.2017 - 13:41

Hei Pauliina!

Sanoppa muuta, tää on ihan ylitse muiden! <3

Reply

Jätä Kommentti