MAY BEAUTY – TAISTELUSSA FINNEJÄ JA MUSTAPÄITÄ VASTAAN!

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Mulle pukkas kesäflunssa päälle, mutta eipä haittaa kun sadetta piisaa ulkona! Ajattelin nyt puhua hieman mun kasvojen ihosta. Mulla on aina ollut hyvä iho kasvoissa, lähinnä rasvaisuus ja mustapäät ovat keskittyneet leuan, nenänpielien ja otsan alueelle eli niin kutsutulle T-alueelle. Finnien ilmaantuminen liittyy selvästi hormonitoimintaan ja vaihtelee näin myöskin kuukauden eri aikoina. Samoin runsas huonojen rasvojen syönti näkyy naamasta, jos innostuu liikaa suklaasta. Rasvoittuvuus, ihon kiiltäminen ja mustapäät ovat kuitenkin selkeästi ne ”isoimmat” ongelmat ja tähän liittyen pääsinkin tekemään huikeaa yhteistyötä May Beauty – yrityksen kanssa. Sain kokeiltavaksi vähän aikaa sitten The Incredible Face Maskin, joka siis lupaa poistaa talia kasvoilta ja pienentää ihohuokosia vain yhden käyttökerran jälkeen.

May Beauty – The Incredible Face Mask

The Incredible Face Mask on saanut suuren suosion maailmalla ja tyytyväiset asiakkaat ovat saaneet naamiolla hyviä tuloksia. Face Mask ehkäisee aknea, poistaa mustapäitä sekä kuollutta ihosolukkoa kasvoilta ja lisäksi antaa erittäin kirkkaan ja hehkuvan lopputuloksen. Naamio sisältää syvänmeren mutaa ja on täysin vegaaninen tuote. Lisäksi kasvonaamiota ei ole testattu eläimillä, josta 10 pistettä ja papukaija merkki! Ihan mahtavaa.

may beauty

kasvot ennen käyttöä

May Beauty – The Incredible Face Maskin käyttö:

Minä koin helpoimmaksi tursottaa aineen pieneen lasipurnukkaan, josta oli sitten helppoa annostella tuotetta kasvoille. The Incredible Face Maskin mukana tulee näppärä sivellin, jolla homma hoituu kätevästi.

May Beauty

May Beauty

 

Aloita tuotteen levitys kasvoille, käy joka paikka läpi huolellisesti.

Levitys kasvoille

 

Anna naamion vaikuttaa 30-45 minuuttia. Ota vaikka kauneusunet vaikutusaikana 😉

maybeauty

Naamio kasvoilla

Rullaa maski pois kasvoilta ja huuhdo naamion rippeet pois lämpimällä vedellä. Naamio lähtee pois ”riekaleina”, joista näkee hyvin kuolleen ihosolukon, joka on tarttunut siihen kiinni. Kasvonaamion tehon tunsi hyvin pois ottaessa, lämmin puna ja hehku muodostui kasvoille.

maybeauty

Naamio irtoaa kasvoilta hyvin ja epäpuhtaudet on tarttuneet kiinni siihen!

Ihon hehku ja punoittavuus kertovat pintaverenkierron vilkastumisesta, mikä on aivan normaalia. Ihosta tulee miellyttävän raikas ja kevyen tuntuinen! Rasvaisuus tuntuu olevan poissa ja ihohuokoset näyttävät selkeästi pienemmille 🙂 Jatkoon!

maybeauty

Kasvot jälkeen

Onko teillä kokemuksia May Beauty – The Incredible Face Maskista? Minä sain teille lukijoilleni -30% alennuksen, jonka saatte kun käytätte elinalmask alekoodia. Täältä pääsette ostoksille! Tuotteella on ilmainen maailmanlaajuinen toimitus, mikä on loistohomma! 🙂

Youtubesta löytyy myös video maskin käytöstä :

Kaupallinen yhteistyö: May Beauty – The Incredible Face Mask

 

Ihania kauneudenhoitohetkiä <3

xoxo, Elina

 

 

Lue nämäkin postaukset

6 kommenttia

Tiin 14.6.2017 - 11:06

Tämä on kyllä ihana! 🙂 tykkään miten helppoa vain kerran viikossa heittää naamariin ja taas sädehtii iho!

Reply
elinaadasofia 14.6.2017 - 12:48

Moi Tiin!

Sanoppa muuta, huikea tuote ja toimii niinkuin lupaa 🙂 !

Reply
Iina 16.6.2017 - 10:05

Laitoin tilaukseen, kyl toimii ainakin itselleni tuo tuote 🙂 Ootko kokeillu muita Maybeauty-tuotteita, joita voisit suositella?

Reply
elinaadasofia 16.6.2017 - 20:30

Moi Iina! Mäkin tykkään, ihana tunne kasvoissa ton jälkeen 🙂 En oo vielä itse testannut muita! Kuullut kyllä hyvää.. Todennäköisesti saan testiin itse lisää lähiaikoina tai heinäkuussa viimeistään! Voin kertoa sitten miltä tuntui 🙂

Ihanaa viikonloppua!

Reply
Petra 20.6.2017 - 11:26

Nyt vasta eksyin tänne, mutta hyvä niin! Onkin varastot vähissä, niin pitääkin tilata vähän lisää tätä, ihan 5/5 <3

Reply
elinaadasofia 20.6.2017 - 11:54

Moi Petra ja kiva kuulla! Toi on super tehokas ja hyvä tuote 🙂 <3

Ihanaa tiistaita!

Reply

Jätä Kommentti