Arjen kiireettömät hetket vauvan kanssa

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Ainu 

Vauva-arki on koko komeudessaan ainutlaatuista aikaa. Vaikka välillä (=usein) väsyttääkin, niin ne yhteiset hetket ja hymyt pyyhkäisee huolet pois. Yhteisten hetkien haluaisi vain jatkuvan, eihän ne lopu koskaan? Eihän? Tiedän jo nyt, että tulee niin ikävä vauvavuotta. 1/3 siitä on jo takana ja pian lähestytään puoliväliä..Suoraan sanottuna mua ihan itkettää se, kun aika menee niin nopeasti. Voisiko joku pliis keksiä ajanpysäytysvekottimen?

Ainu mukana vauva-arjessa

Aamulla meidän päivä alkaa usein pötköttelemällä yhdessä perheenä sängyssä. Sanoisin, että paras tapa aloittaa päivä! Keitän usein kahvit samaan aikaan ja hörpitään nekin vielä sängyssä. Muutoin meidän arki rullaa siten, että vauvan kanssa tulee puuhasteltua kaikenlaista ja näissä hetkissä meillä on ollut mukana Ainu -tuotteita. Ainu tuoteperheeltä löytyykin kaikkea mitä vauva-arjessa tarvitsee; kylpyhetkiin sopivista tuotteista turvallisiin tuttipulloihin, puruleluihin, tutteihin jne. 

Kylpyhetki on meillä aina iltaisella tapahtuva tapahtuva rutiini. Vauvat rakastaa rutiineja ja esim ennen nukkumaanmenoa kylpy voi rauhoittaa sekä rentouttaa vauvaa. Mä myös alkuun vähän stressasin, että mitä rutiineja sitä nyt pitää olla, mutta tiedättekö, ne saa olla ihan mitä vaan! Te teette juuri sellaisia asioita, mitkä on teidän perheelle sopivia. Meidän ilta menee esim. näin: Kylpyhetki + vauvan ihon hoito, sitten syödään pimeässä makkarissa ja hyräilen jotain laulua + kohina soi taustalla. Jossain kohtaa voisin ottaa sitten pienen iltasadun mukaan kuvioihin!

Meidän Ainu MAM purulelu on muuten ollut ihan hitti ja voin siis suositella sitä. Luulen, että meidän vauvalla on alkanut kutista ikenet (hampaat kummittelee…), joten viilennettävä purulelu helpottaa tähän. Viilennän sen jääkaapissa ja sitten annan vauvalle mukellettavaksi. 

Ainu MAM – tuttipullot

Ainu MAM -tuttipullot ovat myös näppäriä vauva-arjessa. Ainu MAM Easy Start Anti-Colic Venttiilin ansiosta tuttipullosta ei kulkeudu ilmaa vauvan vatsaan, mikä vähentää masuvaivoja. Silikonien pullotutti on pehmeä ja niitä on saatavilla eri virtausnopeuksilla vauvan kasvaessa. Tosiaan tuo pullotutin koko kannattaa huomioida ikään liittyen. Meillä oli hetken aikaa mystistä pulloraivoa, mikä aiheutui todennköisesti siitä, että oli käytössä väärän kokoinen pullotutti. Vauva imee nopeammin ja tehokkaammin kasvaessaan eli tällöin luonnollisesti pullotutinkin koko muuttuu.

Vauvan turvallisuus on tärkeä

Arjen kiireettömissä hetkissä on tärkeää myös vauvan turvallisuus. Vauvan kanssa käytössä olevien tuotteiden on oltava vaatimuksiltaan sellaisia, että niistä ei irtoile vaarallisia osia tai liukene mitään suuhun. Ainu MAM tuotteet ovat turvallisia käyttää vauva-arjessa. Euroopan komissio on myöntänyt MAM tuotteille tuoteturvallisuuspalkinnon ja tämä myönnetään yrityksille, joiden tuotteet tai toiminta täyttävät EU-vaatimuksia tiukemmat turvanormit. Esimerkiksi MAM-tutit testataan 40:llä erilaisella testillä ennen kuin ne vapautetaan myyntiin. MAM pullojen on taas läpäistävä 28 erilaista testiä.

Lisäksi yrityksellä on myös oma tutkimusosasto, joka tekee tiivistä yhteistyötä lääketieteellisten asiantuntijoiden ja vanhempien kanssa mitä tulee tuotekehitykseen – onkin tärkeää saada käyttökokemuksia niin itse arjesta kuin lääketieteen puolelta. Heillä on käytössä myös mittava seurantajärjestelmä, joka näyttää kaikki tiedot tuotteista vuosien ajan.

Tuttipullolla syöttämisen sekä yleisesti imettämisen aikana vauva ja vanhempi voivat katsella toisiaan ja rentoutua. Ihanaa yhteistä aikaa <3 

Näiden ainutkertaisen hetkien myötä haluan toivottaa teille oikein ihanaa viikkoa! PS. Instagramissani on arvonta, jossa voit voittaa 30 € arvosta Ainu MAM -tuotteita. Arvon näitä paketteja 3 kpl!

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti