Uutta ilmettä kotiin helposti

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Desenio

Rakastan tauluja sisustuksessa, koska niillä saa luotua helposti ilmettä kotiin. Meiltä löytyykin kotoa useampi sisustustaulu ja kaikki ovat vuosien kuluessa hankittu Deseniolta. Desenio on nimittäin mielettömän hyvä ja kattava inspiraation verkkokauppa mitä tulee sisustustauluihin. Löytyy jokaisen kotiin jotakin! Eikä tauluja ole hinnoilla pilattu..

Vauvan omat taulut

Tänä syksynä mua luonnollisesti alkoi raskauden myötä kiinnostamaan mitä lastenhuoneeseen sopivia tauluja Deseniolta löytyy. Meille ei valitettavasti vielä tähän kotiin mahdu omaa lastenhuonetta, mutta vauvan ”nurkkaukseen” sopii hyvin alla näkyvät sisustustaulut! Odotan niin paljon, että ensi vuonna saadaan isompi koti (noin 90 neliötä), jota saa sitten taas sisustaa urakalla ja laittaa lastenhuoneen kuntoon. Meille on siis valmistumassa uunituore koti  ensi vuonna sisältäen 4 huonetta ja keittiön Helsingin Kalasatamassa! Parasta on, että asunto on merinäköalalla varustettu ja parveke on ilta-aurinkoa kohti…Juuri sellainen mistä olen aina haaveillut.

Tässä tosiaan vauvan nukkumanurkkauksen ihanat taulut: ”peek a boo giraffe”  ja ”elephant blue”.  Sopivat mustalle seinälle kuin nakutettu! Miksi en ole aiemmin tajunnut laittaa siihen tauluja? Musta seinä suorastaan heräsi henkiin!

Tauluista hyvää fiilistä

Ja palataanpa takaisin tauluhaaveisiin. Mä olen myös pitkään haaveillut eteiseen laitettavista sisustustauluista, jotka olisivat heti näkyvillä kun astuu sisälle. Mulle on tärkeää, että tauluista välittyy hyvä fiilis itselle ja, että niillä olisi jokin syvällisempi merkitys. Meillä kotona näkyy vahvasti pingviiniteema, mikä ei varmaan yllätä teitä, jotka olette seuranneet mua sosiaalisessa mediassa pidempään. Niin kauniita ja suloisia hyvän fiiliksen eläimiä! Tykkään pitää sisustustauluja niin perinteisesti seinällä kuin esim lipastojen/hyllyjen päällä, kuten alla olevassa kuvassa näkyy. Tässä meidän eteisessä koreilee ”Penguin family” ja ”inhale exhale” -julisteet.

Meidän olohuoneessa on yksi lempi tauluistani, jonka hankin parisen vuotta sitten: “Catch the waves” – juliste yhdessä ihanan tekstitaulun ”Dream big” ja kukkataulun ”Pink tulipe” kanssa.

Makuuhuoneen sängyn päältä löytyy myös aivan valloittavat ”Three penguins” ja”Lama B&W” – julisteet. Näistä tulee niin hyvälle mielelle!

Sain muuten teille alekoodin ELINALESKINEN10, joka antaa -10%:n lisäalennuksen Desenion sivuilla olevasta -30%:n kampanjasta. Koodi on voimassa 12.10 asti eli maanantaihin (Alennuskoodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- julisteita). Desenion verkkokauppaan pääset täältä. Super hyvä ale, joka kannattaa hyödyntää! 

Onko Desenio teille tuttu? Tykkäättekö sisustaa tauluilla?

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti