TREENAAJAN MARJASMOOTHIE

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
marjasmoothie

Marjasmoothie sopii loistavasti niin aamuun, päivään kuin iltaankin. Treenaajalle smoothie toimii hyvin välipalana ennen treeniä (koska helposti sulavaa mahassa) tai sitten treenin jälkeen palautusjuomaksi. Smoothie on vallan loistava tapa saada ravinteet kompaktiin ja helposti syötävään muotoon. Itse pyrin koostamaan smoothieni aina proteiinista, hiilihydraatista sekä hyvistä rasvoista.

Henkilökohtaisesti rakastan lusikoitavaa koostumusta, mutta menee smoothie juotavassakin muodossa. Smoothie on kyllä aika ihana keksintö!

marjasmoothie

Marjasmoothie :

Sekoita blenderissä ja koristele vaikkapa tuoreilla marjoilla. Nauti viileänä.

Ravinteikasta ruokaa

Tämä smoothie pitää sisällään paljon marjoista peräisin olevia vitamiineja ja kuituja. Hyviä rasvoja saadaan avokadosta sekä chiasiemenistä. Banaani taas tuo joukkoon mm. kaliumia, B6 ja C-vitamiineja sekä kuitua. Proteiini on peräisin herneproteiinijauheesta, chiasiemenistä ja rahkasta/jugurtista.  Nesteenä käytän usein kauramaitoa, koska se tuo mukavaa ”kermaisuutta” ja pehmeyttä makuun.

Superfoodit

Superfoodit tuovat kivan lisän smoothien joukkoon. Minulla on käytössä maca, joka lisää jaksamista ja sopii siis paljon treenaavalle. Lucuma taas on luontainen makeutusaine, joka sopii hyvin leivontaan ja smoothien joukkoon. Lucuma itseasiassa peittää hyvin voimakkaan makuisen macan maun.

marjasmoothie

 

Tuotteet saatu yhteistyössä Foodinin kanssa.

Mulla on teille lukijoille myös alennuskoodi Foodinin verkkokauppaan. Koodilla ELINA20 saat – 20% alennusta täällä. Koodi on voimassa jatkuvana.

Foodinin tuoteperheessä on ajatuksena raaka-aineiden puhtaus, laatu, aitous, eettisyys sekä kestävä kehitys. 

 

Lue myös:

Vihermehu ja uusi tuttavuus

Aamiainen Break -Fast

 

Seuraa minua myös

Instagram: @elinaadasofia

Snapchat: elinaleskinen

Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

3 kommenttia

Sami 5.10.2017 - 13:58

Hyvin kirjoitettu juttu. Selkeä ja helposti lähestyttävä. Resepti on myös oivallinen. Itse en makroista nykyään enään oikein välitä, koska jos syöt normaalista ja tunnet olosi kylläiseksi, niin hyvin usein tulet saamaan kaikki tarvitsemat hiilihydraatit, rasvat ja proteiinit ruoasta myös täysin vegaanista.

Tosiaan, vaikken makroarvoihin nykyään enää juurikaan kinnitä huomiota, olisi kiva että ne olisivat tässä esillä. Eli millaiset maksoarvot ovat yhdessä annoksessa tätä herkkua. Monille punttisalijumppareille ne kuitenkin ovat tärkeitä.

Reply
elinaadasofia 5.10.2017 - 17:52

Moikka Sami!

Kiitos kommentistasi! Niimpä, itsekään en välitä makroista tällä hetkellä ollenkaan vaan syön fiiliksen mukaan :). Kuitenkin hyvä huomio ja pointti tuo makrojen esille tuominen myös niitä varten, jotka makrotietoutta kaipaavat 🙂

Mukavaa viikkoa!

Reply

Jätä Kommentti