KAUNEUDEN HOITOA

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kirjoitin vähän aikaa sitten mikä on ulkonäön merkitys elämässä. Tekstissä käsittelin mm. sitä, kuinka itselläni on tosi vaaleat piirteet eli vaaleat silmäripset ja kulmakarvat, jotka eivät näy minnekään ilman ehostusta. Koen, että silmäripseni eivät pääse oikeuksiinsa ilman väriä, varsinkin kun pituutta ripsistä löytyy mukavasti. Mielestäni on enemmän kuin sallittua ehostaa omia piirteitä ja korostaa kauniita puolia. 

Nyt minulla oli ihana mahdollisuus tehdä yhteistyötä ystäväni Emmin kanssa ja laitoimme molemmat sekä ripset että kulmat kuntoon.

Emmin hoitolatilat sijaitsevat Kakko’s yhteydessä Töölössä.

Ripsien kestotaivutus

Kävin viime viikonloppuna Emmillä ripsien kestotaivutuksessa, joka oli mulle uutta. Ripsien kestotaivutus on siis ripsiin tehty kemiallinen taivutus, joka antaa luonnollisen, mutta näyttävän lopputuloksen ja avartaa katsetta mukavasti. Taivutus pysyy ripsissä 4-12 viikkoa riippuen ripsien omasta uusiutumisvälistä.

Kenelle ripsien kestotaivutus sopii?

Ripsien kestotaivutus sopii terveille ja hyväkuntoisille ripsille. Jos ripsesi ovat jostain syystä vaurioituneet, suosittelen odottamaan hetken kunnes ripset ovat ”uusiutuneet” ja kasvaneet vahvempana. Ripsien kestotaivutuksen tekijän on osattava arvioida kestääkö ripset käsittelyä, joten kannattaa olla tarkkana tässä! Ripsenpidennyksiä ei saa olla kestotaivutusta tehdessä.

Mitä ripsien kestotaivutuksessa tehdään?

Paikalle saavutaan ilman silmämeikkiä ja aikaa taivutus vie kokonaisuudessaan n 1-1,5 tuntia. Aluksi ripset puhdistetaan huolellisesti. Taivutus tehdään silikonityynyn avulla eli omat ripset taivutetaan tyynyn päälle käyttäen ripsipermanenttiliimaa (vesiliukoinen ja turvallinen), jonka annetaan vaikuttaa hetki. Tämän jälkeen käytettään kiinnitysainetta sekä hoitoainetta, jonka jälkeen taivutus on valmis.  Ripset voidaan halutessa värjätä samalla. Samoin voidaan muotoilla sekä värjätä kulmakarvat.

Ennen ja jälkeen ripsientaivutuksen sekä värjäyksen

 

Eikö olekin huima ero? Niin luonnollinen, mutta silti näyttävä lopputulos. En voisi olla enempää tyytyväinen!

Nyt voin ilokseni kertoa, että sinullakin on mahdollisuus saada ripsien kestotaivutus Emmillä hintaan 45€ (norm. 75€) kun mainitset varauksen yhteydessä ELINAADASOFIA! Jos haluat kulmien muotoilun ja värjäyksen samassa yhteydessä niin hinta on 55€ yhteensä 🙂

Emmi on siis sairaanhoitaja/terveydenhoitaja toiselta koulutukseltaan ja hän tekee myös pientoimenpiteinä täyteainehoitoja, mm. huulten muotoilua. Nämäkin toimenpiteet ovat nyt avajaistarjouksessa (huulten muotoilu hydryalix 1,25ml 190€ sekä muut täyteaineet, mm juvederm -20% normaalihinnasta) nyt syyskuun ajan. Minusta on erittäin tärkeää, että pistoshoitoja tekee juuri terveydenhuoltoalan ammattilainen eikä kuka tahansa. Emmi on ensin lukenut itsensä Valviran hyväksymäksi sairaanhoitajaksi/terveydenhoitajaksi ja sitten kouluttautunut kosmetologiksi.

Emmin palveluista löytyy myös sokeroinnit, klassiset ripsien pidennykset sekä juurikin ripsien ja kulmien värjäykset. Kaikki -20% alennuksessa.

Palveluihin ja varaukseen pääset TÄÄLTÄ. Voit myös ottaa yhteyttä Emmiin meilitse kauneudellaemmi@gmail.com ja kysyä palveluista lisää. Instagramista näkee myös Emmin töitä @kauneudellaemmi !

Muita palveluita Kakko’s toimitiloissa on mm. kulmien microblading.

Osoite: Pohjoinen Hesperiankatu 15, 00100 Helsinki (Töölö)

oon tosi tyytyväinen lopputulokseen, niin luonnollinen mutta silti näyttävä 🙂

Zo Stimulation Peel kasvohoito

Kävin myös pari viikkoa sitten ZO Stimulation Peel hoidossa Emmillä Skinmed erikoiskasvohoitoklinikalla Kampissa. Kyseessä on oikea tuhkimohoito (ei satu ollenkaan!), joka kirkastaa ja tekee ihosta todella heleän sekä kauniin. Zo Stimulaton Peel hoito on tavallista happokuorintaa tehokkaampi kolmen hapon kuorinta, jossa käytettään manteli-, sitruuna- sekä maitohappoa. Tämä kasvohoito lisää solujen uusiutumista ja stimuloi kollageeni – ja elastaasituotantoa ihossa. Se siis elvyttää ja vähentää juonteiden ja ryppyjen määrää sekä ennalta ehkäisee niitä. Ihosta tuli todella pehmeä ja heleä hoidon jälkeen ja vaikutus on todella pitkäkestoinen. Tuntui selvästi, että ihon epäpuhtaudet vähenivät hoidon jälkeen. Zo Stimulation Peel kasvohoitoa suositellaan sarjahoitona 3-4 kertaa, mutta yksikin kerta tekee jo ihmeitä.

Hoidon aikana:

Iho puhdistetaan huolellisesti ja valmistellaan hoitoa varten. Analysoidaan ihon kunto ja tehdään hellävarainen kuorinta. Iho aktivoidaan ja stimuloidaan happokäsittelyllä, joka ei satu ollenkaan. Lopuksi levitetään kasvoille hoitovoiteet sekä aurinkosuoja.

Zo Stimulation Peel hoidon kesto on noin 30 minuuttia ja toisin kuin voisi luulla, tämän happohoidon jälkeen iho ei ole ollenkaan punoittava vaan kauniin heleä. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden.

Hoidon jälkeen

 

Emmiltä (kauneudellaemmi@gmail.com) voi tiedustella lisää Zo Stimulation Peel hoidosta. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, niin yllätytte positiivisesti. Erinomainen kasvohoito ennen juhlia tai muuten vain piristämään alkavaa syksyä. Itse koen tärkeäksi puhdistaa ja hoitaa ihoa erityisesti kesän jälkeen kun on tullut otettua aurinkoa paljon ja syötyä ehkä vähän epäterveellisemmin. Zo Stimulation hoidon voit varata TÄÄLTÄ. Skinmed sijaitsee tosiaan Kampissa Urhokekkosenkatu 8.

 

Millaisissa kasvohoidoissa tai muissa toimenpiteissä te tykkäätte käydä? 🙂

Emmin hoidot pääset varaamaan täältä ja muista hyödyntää ripsien kestotaivutuksen tarjous 45€(norm.75€) sekä -20% tutustumistarjous muista toimenpiteistä (huulten muotoilu, klassiset ripsipidennykset, sokeroinnit, ripsien ja kulmien värjäykset) mainitsemalla varauksen yhteydessä ELINAADASOFIA.

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti