Syksyn kuulumisia

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Picadeli 

Viimeisiä viikkoja viedään Suomessa ennen Espanjaan lähtöä. Syyskuu onkin ollut tekemistä täynnä ja samalla ollaan jo aloitettu suunnittelemaan uuden valmistuvan kotimme sisustusta. Ollaan nyt käyty pariin otteeseen ihastelemassa pintoja ja tekemässä tarkastukset. Ajatella, enää pari kuukautta niin saamme astella sisään jäädäksemme! Ja parastahan on, että pääsee vihdoin sisustamaan vauvan huoneen. Tosin vauvamme ei ole silloin enää vauva, vaan taapero! 😀 Vauvavuotemme on siis pian lopuillaan. Haikeaa, mutta odotan myös innolla kaikkea tulevaa!

Arjen kiireen lomassa ei ole ollut aikaa kokkailla niin paljoa kuin haluisi, eikä väliaikaisen kotimme keittiö ole suoranaisesti edes houkutellutkaan tarttumaan kauhan varteen. 

Ollaan useasti haettu Picadelin salaatit joko lounaaksi tai illalliseksi kotoin – vain pari minuuttia ja olet koonnut täydellisen kombon erilaisia kasviksia, vihanneksia, jotain hyvää hiilihydraattia, proteiinia..Erittäin helppo tapa saada ravinteikas ateria mukaan sinne minne menetkin. Tiedätkö sä missä on sun lähin Picadeli salaattibaari? 

Töitä, treenejä ja vauvan kanssa puuhailua

Arki on muutoin rullaillut kivasti treenaillen, töitä tehden ja vauvan kanssa touhuillen. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että olisi hyvä olla silmät selässä, kun vauva on niin vikkelä ja koko ajan menossa eri paikkoihin (= lue kiipeämässä ja roikkumassa pöydän reunassa, avaamassa kaapin ovet ja vetämässä tavarat ulos jne muuta mukavaa). Välillä myös pukkasi syysflunssaa ja sairasteltiin koko perhe enemmän ja vähemmän. Tukkoisuus vaikutti paljon vauvan uniin, jotka muutoin paranivat huomattavasti 9-10kk hujakoilla. Entistä enemmän kokonaisia öitä, vaikkakin nukkumaankäyntiä taas puolestaan vastusteltiin. Ollaan naureskeltu, että kaikkea ei ilmeisesti voi saada. Tuntuu kuitenkin siltä, että kokonaisten öiden lisääntyminen oli jo itsessään ISO lottovoitto!

Nyt muutamana viime yönä unet ovat taas olleet katkonaisia ja melko huonojakin suoraan sanottuna. En tiedä onko jokin vaihe alkamassa tai hampaita tulossa. Vai molempia. Eroahdistusta on myös ollut ilmassa ja oikeastaan aika ihanaa, kun vauvalla on kova halailuvaihe menossa. Välillä mennään lujaa kauas äidistä, mutta sitten yhtäkkiä tulee kova kiire syliin ja antamaan halaus. Paras fiilis!

Palailen uni- ja flunssapostauksen kanssa vielä tarkemmin kunhan kerkeän. 🙂 Näistä aiheista on toivottu postausta.

 

Ihanaa  ja energistä päivää kaikille <3 Muistakaa ravita kehoa ja tehdä kivoja asioita!

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti