Saapasjalkakissa, avaruusolio ja ajatuksia lomasta

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja musiikkina toimii lintujen viserrys sekä kaskaiden sirinä. Selkeä laulukilpailu meneillään. Makaan aurinkotuolissa kirjoittamassa tätä postausta ja vieressäni on lemppari kesäjuoma, inkivääri-sitruunavesi, jota siemailen tyytyväisenä. Iholla tuoksuu miellyttävä aurinkovoide, joka tekee kesän.

Marbella

Avaruusolio

Käyn päässäni läpi kuluneita viikkoja, jotka olemme olleet täällä Espanjassa. Tää oli täydellinen loma. Paljon maukasta ruokaa, uusia lenkkeilymaastoja, uusia kissakavereita (!) ja tähtien katselua. En ollut pitkään aikaan katsellut tähtiä samalla mitalla (ja yhtä keskittyneesti) kuin toissailtana. Vietettiin valehtelematta ainakin kaksi tuntia porealtaassa tuijotellen tähtitaivasta. Tähtiä tuntui olevan poikkeuksellisen paljon näkyvillä ja se kauneus sai meidät pohtimaan avaruutta. Puheenaiheina oli kaikki avaruusolioista meteoriitteihin ja siihen jos maapallo karkaisi pois radaltaan. Itse uskon avaruusolioihin ja keskustelu muuttui villiksi pohdiskellessamme, että onkohan maapallolla keskuudessamme tarkkailijoita. Tai onko tänne asennettu joku näkymätön WiFi -verkon tapainen tarkkailuyhteys. Mistä sen tietää, vaikka tosiaan asiat olisivat näin! Upea tähdenlento myös kruunasi täydellisen illan.

Treenihousut Leggou.fi (koodilla ELINA15 saatte -15% alennuksen)

Anyway, oli ihanan ajatonta ja rauhallista tuijotella tähtiä lämpimästä kylvystä. Muutenkin loma on mennyt aika hidastempoisesti askel kerrallaan. Ja niin on hyvä. Ainoa ”tärkeä” meno on ollut kävelylenkki kissakadulle ihmettelemään ja höpöttelemään ihanuuksille.

Kissakatu <3

Saapasjalkakissa

Kaikki mut tuntevat tietävät, että olen melkoinen kissahullu ja muutama ilta sitten tulin niin onnelliseksi siitä, että sain tarjota yhdelle hieman erilaisen näköiselle kissalle ruokaa ja vettä. Sillä kissalla oli suunnattoman paksut tassut, tuuhea häntä, vähän sellaisen norjalaisen metsäkissan näköinen tupsukorvineen. Lisäksi sen ulkonäössä kiinnitti huomiota se, että silmät katsoivat kieroon. Kyynel silmässä mietin mitenköhän se pärjää. Olisin halunnut ottaa sen omaksi ja hoitaa sitä. Se vietti meidän kanssa sen yhden illan kehräten ja puskien mun jalkoja, kun istuin kivetyksellä sen kanssa. Voi tuota onnen hetkeä. Valitettavasti tuo ilta jäi viimeiseksi, enkä sen jälkeen nähnyt enää tuota kissaa. Kävin joka ilta kissan lähdön jälkeen huhuilemassa sitä lähikaduilla, mutta turhaan. Saapasjalkakissa oli lähtenyt matkoilleen.

Kuvassa kissa ei pääse oikeuksiinsa, koska oli pimeää ja liikkui tiuhaan tahtiin.

Tästä lomasta jäi erittäin hyvät muistot. Kiitollinen olo ja ihana palata taas arkeen ja omaan kivaan kotiin. Pian taas nähdään Espanja! Hasta luego!

Edellisen Espanja -postauksen pääset lukemaan täältä.

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

1 Kommentti

Heinäkuun parhaat palat x 10 - Elina Ada Sofia 10.8.2018 - 01:22

[…] Hyvinvointi ja lifestyle […]

Reply

Jätä Kommentti